HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:14

az en post-om normalis hangnemu volt. a Tiedrol ezt nehez elmondani. a bicskanyitogato stilusrol, marmint ki hasznalja, gondolom sejted, hogy nem egyezik meg eppen a velemenyunk.

tovabba nem vilagos, hogy az adott post-bol hol kovetkezne a "szívlapát nagyságú az orcád" (btw: mi az a szivlapat??), illetve hogy en lennek az orakulum?

hogy mire vagyok buszke, es mire nem, talan hagyd meg Nekem. nem vagy a pszihologusom, sem a szulom, sem a baratom, hogy ilyet mondj nekem.

amugy erdekes, hogy erdemi valaszra milyen ritkan telik Toled. mintha nem is lett volna erdemi a post-omban. :( de nyugi, mar megszoktam. nem lesznek miattad almatlan ejszakaim. :)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2482 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 10:24

Idézet: Rive - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 9:23

Rossz irányból közelíted a kérdést. Tudjuk, hogy van valami haszna a faj fennmaradásának szempontjából, mert az igen erős (genetikai/társadalmi és más) szelekciós nyomás ellenére is fenmaradt. Nekem nem kell tudnom, hogy mi ez a haszon.

Nem tudjuk, max. feltételezhetjük, hogy van haszna.
Szerintem az ember környezeti hatásokra rendkívül nyitott és érzékeny egyedfejlődési programja az, ami evolúciós szempontból rendkívül hasznos, és ez a nyitott program a gyerek-, férfi-, női személyiségjegyek és az alá-fölérendeltségi stratégiák kialakulása közben óhatatlanul magában hordozza a lehetőségét a homoszexuális irányultság létrejöttének.
Wherever you go, go with all your heart.

#2483 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 9:20

Rive: nem velem, Freuddal vitatkozol.

Bocs, de Freud eszméit a csóka érdemeinek messzemenő elismerése mellett eredeti formájukban már rég nyugdíjazták.
Elköltöztem :-)

#2484 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:14

(btw: mi az a szivlapat??),

A szívlapát egy fizikai munkára nevelt embernek ismerős szerszám, melynek használatával a gyengébb fizikai felépítésű egyének elérik a térdig besz@rás állapotát. Ilyennel dolgoztam 17 éves koromtól 5 nyáron át a MÁV Vagon RT-nél, vagonrakodás céljából.

Amúgy meg azt hiszem, hogy a topic megérett a zárásra, s nem csak az 50 oldalas limit miatt, hanem mert olyan irányba fordult a topic, ami senkinek sem jó. Újabb ilyen téma megnyitását nem javaslom. Úgy gondolom, hogy már mindenki több körben elmondta a véleményét, újabbra - pláne jobbra - nem számíthatunk. Köszönjük az eddigieket, téma zárva.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó