HWSW Informatikai Kerekasztal: Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot? Értékeld a témát: -----

#1891 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 08. 18:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 2:55

Én a 3-as szintig jutottam, életem 40 éve alatt, eddig 2,5 esetben. (1 munkakapcsolat (ez felet ér, de 6 évig tartott), egy kolléga és 1 szomszéd még a régi lakhelyemen).

Elég is ez a szint, feljebb nem óhajtok kerülni. ;)

És az 1-es szintről indultál?  :Đ

Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni.

Helyesen (gondolom) úgy lett volna, hogy "Rám a 3-as pont jellemző (vagy érvényes)".
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1892 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 18:43

Hátulról (7) indult és a 3. szintig jutott. :D
Rám az 5. pont jellemző, mert a római jog tanárom meleg, vizsgán csak kellett vele beszélnem. Érdekes mód a Római jog tanszéken mindenki buzeráns. :think:

Szerkesztette: Warton 2006. 05. 08. 18:46 -kor

#1893 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 21:50

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 19:03

Helyesen (gondolom) úgy lett volna, hogy "Rám a 3-as pont jellemző (vagy érvényes)".

Lehet, de szerencsére volt, aki megértette így is. :)
Gondolkoztál már ma?

#1894 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 21:51

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 19:43

Érdekes mód a Római jog tanszéken mindenki buzeráns. :think:

Lehet, hogy csak authentikus/korhű akar lenni? ;)
Gondolkoztál már ma?

#1895 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 22:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 9:29

Netmasternek viszont szerintem megelőlegezhetjük az 1-es szintet, ha máshogy nem, legalább a "tiszteletbeli" jelzővel. :)

Ha azt mondom, hogy nem volt vicces, észreveszed magad?

#1896 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 22:07

A tanársegéd le sem tagadhatná, tipikus meleg, affektált, már-már nőies, a professzor meg valami szivárvány alapítványban valami tótum faktum. :rolleyes:

Az ókori Rómában is ennyire divatos lehetett a homoszexualitás? A görögökről tudok, de hogy a harcos rómaiak is nyomták egymást?? :fear:

Drummaster valóban elrúgta a pettyest egy csöppet. :(

#1897 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 22:12

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 23:00

Amikor ide becsöppentem, nem ismertelek még, 10:1-hez adtam volna, hogy igaza van Drummasternek.
Annyira vehemensen védted a melegek és környezetük jogait, hogy józan ember nem tehet így, anélkül, hogy 'aus erste Hand' legyen érintve a témában.
Mára már más a véleményem.

A vehemenciát máig sem értem, de nem az én dolgom minősíteni.
Gondolkoztál már ma?

#1898 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 22:42

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 23:12

Amikor ide becsöppentem, nem ismertelek még, 10:1-hez adtam volna, hogy igaza van Drummasternek.
Annyira vehemensen védted a melegek és környezetük jogait, hogy józan ember nem tehet így, anélkül, hogy 'aus erste Hand' legyen érintve a témában.
Mára már más a véleményem.

Attól félek, a "józan ember" kategóriád felülvizsgálatra szorul, manapság már nem feltétlenül a vaskalapos a módi. :) Megjegyzem, kíváncsi vagyok, kinél hova olvadna az a vaskalap, ha a pávatollak a felvonulásokon táncoló leszbikusokat rejtenének (szigorúan semmi közszeméremsértés, természetesen).

#1899 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 02:27

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 23:42

Attól félek, a "józan ember" kategóriád felülvizsgálatra szorul, manapság már nem feltétlenül a vaskalapos a módi. :)

Nem hiszem, hogy vaskalaposnak lehetne nevezni a magyar társadalmat, csak azért, mert a kb. 2/3-a így gondolkozik, mint én.
Legfeljebb nem trendi manapság a gondolkodásmódjuk. És ez nem ugyanaz. Szerintem.

Az meg hogy kinek van igaza??? Húúúú, de nehéz lenne megállapítani.

--------

Vajon meddig előítéletmentes az ember a cipészekkel szemben? Ill. előítéletmentes-e, ha az utcán 2-3 cipész kirabolja, és 2 nap múlva már újra ugyanott látja 'dolgozni' őket?
És mikortól lesz újra előítéletmentes??? Ill. lesz-e?

FIGYELEM!
A szaggatott vonalat SZÁNDÉKOSAN húztam, két össze nem függő téma jelzéseként!
Ami összefügg, az a társadalom viszonyulása. Emiatt a két téma 1 postban.
Gondolkoztál már ma?

#1900 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 07:46

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 17:59

Mondtam már, szemtelenül fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen témákban szavahihetően írj, hidd el.

Hogy én miért nem kezdem úgy minden Hozzád intézett postomat, hogy MEKKORA MARHASÁGOT ÍRSZ?
Talán, mert engem még megneveltek a szüleim.

Az utolsó mondatodra hadd mondjak annyit, hogy a 40-45 éves kor körül felbomlott/megromlott házasságok túlnyomó részénél egy fiatalabb nő becsöppenése az előidéző ok.
Az meg nem csak úgy véletlenül szokott becsöppenni, hanem azért, mert a baromarc hapsi kajtat a huszonéves keménycsöcsű macák után, mert a neje már nem olyan (önhibáján kívül). A huszonéveske meg hiszi, hogy megfogta a szerencséjét...

Szerintem azt, hogy ki miről írhat szavahihetően ne feszegessük. Minden postodból kitűnik legyen az bármilyen téma, hogy a dolgokat csakis a saját felfogásod, környezeted, hiedelmeid alapján tudod értékelni és nézni. Ahogy veled megtörténtek vagy hiszed, hogy történnének az úgy van és kész. Mással nem lehet máshogy, aki mást mond az hülye meg amúgy is te vagy a bölcs negyvenéves, honnan tudná más a dolgokat. Ezzel valóban nem lehet és kár vitázni.  :omg:

Szerkesztette: Mikeee 2006. 05. 09. 07:47 -kor

#1901 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 08:49

Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 23:00

Nem, mert ha sértőnek érzed, akkor meg az egész eddigi "munkásságod" hiteltelen és nem látok alapot arra, hogy további vitát/beszélgetést folytassak veled bármiről is. Hisz ha valóban akkora grállovag vagy, amekkorának beállítod magad, akkor egy ilyen ártatlan tréfát nem veszel sértésnek. Mert ugye semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki meleg még akkor sem, ha tényleg az valaki, nemhogy ha viccből ráhúzzák egy szituáció által feldobott magas labda végett.

Megjegyzem, hogy ha TE NEKEM címezted volna ugyanazt a poént, akkor nekem ez lett volna az össz válaszom: " :fuck: :D :D "

Vagy csak nem azt akarod mondani, hogy csupán addig vagy grállovag, míg a személyed összefüggésbe nem kerül valahogy a védenceid csoportjával? Még ha csak poén szinten is történt ilyen 1 post erejéig, már elhatárolódsz és megsértődsz? Ejha... Mondhatnám, lol.

Warton: Már ne is haragudj, de a kritikád akkor érdekelne, ha érintett lennél.

#1902 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 08:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 9:49

Nem, mert ha sértőnek érzed, akkor meg az egész eddigi "munkásságod" hiteltelen és nem látok alapot arra, hogy további vitát/beszélgetést folytassak veled bármiről is. Hisz ha valóban akkora grállovag vagy, amekkorának beállítod magad, akkor egy ilyen ártatlan tréfát nem veszel sértésnek. Mert ugye semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki meleg még akkor sem, ha tényleg az valaki, nemhogy ha viccből ráhúzzák egy szituáció által feldobott magas labda végett.

Megjegyzem, hogy ha TE NEKEM címezted volna ugyanazt a poént, akkor nekem ez lett volna az össz válaszom: " :fuck: :D :D "

Vagy csak nem azt akarod mondani, hogy csupán addig vagy grállovag, míg a személyed összefüggésbe nem kerül valahogy a védenceid csoportjával? Még ha csak poén szinten is történt ilyen 1 post erejéig, már elhatárolódsz és megsértődsz? Ejha... Mondhatnám, lol.

Warton: Már ne is haragudj, de a kritikád akkor érdekelne, ha érintett lennél.

:(  :(

#1903 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 09:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 9:57

:(  :(

Ez van. Nehezen viselem az álszentséget. :(

#1904 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 18:10

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 23:12

A vehemenciát máig sem értem, de nem az én dolgom minősíteni.

Nem tudom, miért van, de ha a melegek ellen rohan ki valaki, az az én szememet is csípi, pedig azon kívül, hogy elbeszélgettem már jópárral, sok kapcsolatom nincs velük.

Talán leginkább azért "támadok" ilyenkor, mert azt látom a legtöbb ember gyűlölködésében, hogy kizárólag a tudatlanságából fakad. :(

#1905 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 18:54

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 19:10

Nem tudom, miért van, de ha a melegek ellen rohan ki valaki, az az én szememet is csípi, pedig azon kívül, hogy elbeszélgettem már jópárral, sok kapcsolatom nincs velük.

Talán leginkább azért "támadok" ilyenkor, mert azt látom a legtöbb ember gyűlölködésében, hogy kizárólag a tudatlanságából fakad. :(

Nézd, túl van ez a téma lihegve rendesen.
Együtt élni két azonos neműnek, amennyiben mindegyik felnőtt és önként teszi, ám legyen, senkinek semmi joga beleszólni. Ahogy én nem akasztok be a bnőmnek az utcán, úgy ők se csináljanak semmi megbotránkoztatót közterületen.
Mert abban senki ne akarjon okos lenni és elmagyarázni hogy nem undorító az, ami két azonos nemű között történi szex terén. Teljesen jogosan zavarja az embereket és vált ki ellenérzést az egész melegtársadalom ellen, amennyiben ezt nyilvánosan mutatják.

Azt pedig fogadják el, hogy a melegek gyereknevelésről egy egészséges, heteroszexuális társadalomban le kell mondjanak. Ha másról nem is, de arról igen.

És ennyi.
Gondolkoztál már ma?

#1906 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 22:50

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 19:54

Nézd, túl van ez a téma lihegve rendesen.

Addig, amíg magukat civilizáltnak tartó és mondó emberek olyan kijelentéseket tesznek, hogy "bár dögölne meg minden buzi", addig nem  hiszem, hogy túllihegésről beszélhetnénk.  :(

#1907 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:15

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 23:50

Addig, amíg magukat civilizáltnak tartó és mondó emberek olyan kijelentéseket tesznek, hogy "bár dögölne meg minden buzi", addig nem  hiszem, hogy túllihegésről beszélhetnénk.  :(

Addig, ameddig a melegeket a meleg büszkeség napján felvonuló díszb*zikkal azonosítja a magát civilizáltnak tartó és mondó ember, addig ezen miért csodálkozol?

Ők mondják, hogy a melegek nevében, érdekében csinálják mindazt, ami csak nekik, az extrovertáltságuknak, a botránykeresésüknek és az exhibicionizmusuknak használ, az egész melegtársadalomnak csak árt, nem is keveset!!!
Gondolkoztál már ma?

#1908 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:20

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 9:49

Kedves Drummaster, őszintén kívánok neked a jövőben jobb emberismeretet. :) Fájna, ha ilyesmit tételeznél fel rólam (már amennyiben ezirányú véleményed számomra bármit is nyomna a latban).
Azért ha van kedved hozzá, nyugodtan idézd be azt a részt, ahol "elhatárolódtam" és "megsértődtem".  :)

#1909 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:33

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 18:54

Mert abban senki ne akarjon okos lenni és elmagyarázni hogy nem undorító az, ami két azonos nemű között történi szex terén. Teljesen jogosan zavarja az embereket és vált ki ellenérzést az egész melegtársadalom ellen, amennyiben ezt nyilvánosan mutatják.

nem undorito. legfeljebb Neked az. meg masoknak. sot, nekem is, bar valoban, csak az egyik nem. mert ilyen a neveltetesed, ilyen tarsadalomban nottel fel. mas tarsadalomban nem is tartjak feltetlenul annak. (ahogy a fekalia a legtobb ember szamara undorito, mig a csecsemo szamara csoppet sem az.)

ergo NEM zavarja JOGOSAN. ez butasag.

ha nem tovabbra is a velemenyednel szeretnel maradni, akkor kene valamit moge tenni, ami megalapozza ezeket az allitasokat. vagy tedd szubjektivve oket, azzal semmi bajom. (ott csak a "jogosan" lesz problemas! esetleg lehetne igy: "teljesen ertheto, hogy zavarja...")
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1910 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 09. 23:35

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 3:27

Nem hiszem, hogy vaskalaposnak lehetne nevezni a magyar társadalmat, csak azért, mert a kb. 2/3-a így gondolkozik, mint én.
Legfeljebb nem trendi manapság a gondolkodásmódjuk. És ez nem ugyanaz. Szerintem.

Trendi? Ez nem valami divat, hogy egyik nap ilyen ruhát hordasz, a másikban meg másmilyet. Olyan társadalomban élünk, melyben az egyén szabadságjogai az alkotmányos alapjogok köré tartoznak, ez pedig nem egy trend. Remélem, ezt az emberek több mint kétharmada így tartja helyesnek.

--------

Idézet

Vajon meddig előítéletmentes az ember a cipészekkel szemben?

Tudod mi a röhejes? Azt vallod, hogy a nemi identitás/orientáció mindenkinek a magánügye, ez így is van (habár attól tartok, vannak némi eltérés a kettőnk értelmezése között). Nos, az etnikai hovatartozás nem ugyanennyire magánügy? Ezen érdemes elgondolkodni mielőtt legközelebb bőszen cipészezni kezdesz. Véleményt váltani lehet, de azon belül következetesnek lenni nem árt.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.