HWSW Informatikai Kerekasztal: HDSNET - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HDSNET miért vagyunk kiszolgáltatott helyzetben Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Édzsy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 01. 17:59

Kispesten netteznénk,ha lehetne,de a kábeltársaság mégcsak nem is válaszol,hogy miért van nagyon sűrün kimaradás.Husvéti ajándékként három napig se kép se hang!Azóta is van egésznapos kimaradás,és nincs rá magyarázat,de még elnézést sem kérnek.
Ki van itt aki ennek a társaságnak van szintén kiszolgáltatva? Lépjünk fel közösen,hátha elérünk valamit!
Édzsy

#2 Felhasználó inaktív   donpepe 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 01. 19:37

Szia! Én ugyan nem vagyo hdsnet ügyfél, csak emktv-s (kábeltévé, akik a hdsnet "szolgáltatását" is árulják a hálózatukon).Anno sokat filóztam a beköttetésen, de hálisten nem léptem bele. Az index fórumain folyamatosan szidják a szolgáltatás minőségét, szinte nincs olyan kerület, ahol tökéletes lenne. A 256/256 csomag még jó is lenne, ha nem lenne az a kacifántos korlát külfökdre :mad:
Szerencsére nálunk adsl is elérhető, így nem volt kérdéses a dolog. Sajnos azt tapasztalom kábeltévé szintjén is van mit pótolniuk :mad: . Az ügyfélszolgálat nem áll a helyzet magaslatán, a cégnek meg csak addig vagy fontos, amíg aláírod a szerződést... :confused:
Tehát szerintem a gondokról lehet beszélni (és olvasni) csőstül, de közös fellépés ellenére sem várnék jelentős javulást :( :(
Mindenesetre sok sikert!
pepe

#3 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 02. 08:12

Sziasztok! Üdv. a kényszertáborán! :D

IMHO dinamikusan fejlödő társaságnál mindig ilyeneket tesznek meg, lényeg: türelem. Pl. nagyon rossz volt a net minőség néhány hónapokkal ezelőtt és megjavították, tökéletes lett, csak van mit optimalizálni ezen, de én az 1024/1024-el meg vagyok elégedve. :p :cool: :D
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#4 Felhasználó inaktív   Bazijoe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 17. 20:40

Nna, dobjuk fel a témát...
Igen-igen rossz híreket hallottam... Bár a HDSNet néha elég idegesítő, főleg mert ha bes@zarik, azt álltalában ügyfélszolgálatmentes időben teszi és mostanában elég sűrün, de ha épp megy, akkor szvsz nem rossz. DE.
Azt hallottam, hogy cakkumpakk a XIX kert eladják a UPC-nek. De ne legyen igazam. (Belső infó... :)))
A hírt az ügyfélszolgálaton se megerősíteni, se cáfolni nem akarták :))

#5 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 18. 02:31

idézet:
Ezt írta Bazijoe:
Igen-igen rossz híreket hallottam... Bár a HDSNet néha elég idegesítő, főleg mert ha bes@zarik, azt álltalában ügyfélszolgálatmentes időben teszi és mostanában elég sűrün, de ha épp megy, akkor szvsz nem rossz. DE.
Azt hallottam, hogy cakkumpakk a XIX kert eladják a UPC-nek. De ne legyen igazam. (Belső infó... :)))
A hírt az ügyfélszolgálaton se megerősíteni, se cáfolni nem akarták :))
[/quote]

Hát ha ez igaz, a UPC-s fórum alapján nem sok különbséget fogsz észlelni: net hol van, hol nincs, az ügyfélszolgálat pedig béna. De legalább 24 órán keresztül az.

#6 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 20. 11:03

Legalább jó marad a net. :) Ha kimarad a 19. ker.-esek, talán leveszi a központi tehert, úgy látom állandóan van probléma vele, legalább ésszerűsíteni kell a sávszélesség emelés után. :rolleyes:

#7 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 20. 16:39

idézet:
Ezt írta ratonyi:

Hát ha ez igaz, a UPC-s fórum alapján nem sok különbséget fogsz észlelni: net hol van, hol nincs, az ügyfélszolgálat pedig béna. De legalább 24 órán keresztül az.
[/quote]

HDSnet belos koreibol info:
"Tudjuk, hogy rosszak a kabelhalozatok, zajosak, emiatt allando a modem kiesesunk", "Ja majd ha lesz uvegkabeles osszekottetes akkor majd jo lesz", es meg sok minden szep dolgot irnak ott. Ami az elonyuk azaz hogy szinkron kapcsolatra kepesek, sot nalam meg a duplex-et is megkockaztatnak :)
UF: nincs, vagy ha van akkor rakenik a egymasra (Az egyik a keruleti tv kabel szerelohoz kuld a masik a kozponthoz, ahonnan elhajtanak a sunyiba)
Mas pelda a benazasra:
Kikapcsoltak egy korabban default-kent mindenkinel beallitott DNS server cimet, csak ezt elfelejtettek elotte lekozolni nekunk. En ugyan szerencsere mas szolgaltato DNS-t is hasznalom, de untam a vegeredmenyben lassu nem mindig sikeres kapcsolat kiepitest. Telefonhivas: "Kisse problemas a halozat, lassu a nevfeloldas..." [kozbevag irtoraunomazeletem hangon egy nosteny] "A DNS cimet atirta mar?" "mire?, mikor? ki szo.." [kopjle hang] "193.113.55.1" es egy kattanas hallatszik a kagylobol. Toketlen balkani romanok!
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#8 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 21. 05:18

Egy rakas szar az egesz, nincs mit szepiteni, aki tud lepjen ki toluk, reszletek az EMKTV-s topicban, eszem nelkul bontottam a szerzodest, megrovattam oket a HIF-el, de nekik ez semmit nem jelent. Jobb oldali szomszed tobbsegi tulajdona, szal futni, szaladni elole :)

---------------

Ja megvalami :)

Reszem es befolyasom van 1-2 latogatott, ingyenes, kellemes szerverben, igyhat ugy hataroztam, hogy amint felbomlott vegul ez a rohadek szemet szerzodesem ezekkel a kicsinyes, primitiv romanokkal, azonnal minden egyes hdsnetes szerverlatogato kap majd egy ablakot (script alapon, proxy moge nezve hatarozom meg az IP-t, hostot), hogy ha szeretne hasznalni a tovabbiakban is a szolgaltatasunkat, tepjen el a hdsnet-rol, ahogy csak tud :)

Jelige: primitiv seggarcuakkal szemben ugyfelelriasztas :)

(Persze ez csak terv, kivancsi vagyok, mit szoltok?)

[ 2003. október 21.: Nezelodo szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. október 21.: Nezelodo szerkesztette a hozzászólást ]
Udv: Nezelodo

#9 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 22. 10:35

mocsi:

Mikor várhatóan áttérni üvegszálasra? :confused: Alig várom ezt az áttérést. :rolleyes: :(

Pl. van DC HWSW HUB-om, mindennap minimum van egy szakadása vagy leállása a net. :mad:

#10 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 22:02

Nem értem, mit művelt a szolgáltató. Tegnap fél napos leállás, mai nap pedig több órás megtörtént.

#11 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 18. 04:49

idézet:
Ezt írta bolic66 system:
Nem értem, mit művelt a szolgáltató. Tegnap fél napos leállás, mai nap pedig több órás megtörtént.[/quote]

Ohoho, Isten ne adja neked, hogy nonstop ellenorizd a rendelkezesre allasukat, az tuti, hogy 1 het alatt infarktusod lenne :)

Egyebkent javaslom neked es minden hdsnet szemet hasznalonak, mint ex-hdsnetes, hogy amennyiben akar csak radios netre is van lehetoseged, azonnal valts. En adsl-re valtottam... mit mondjak, eddigi tapasztalataim alapjan valoszinuleg itt 1 ev alatt sem fog osszejonni annyi allas es savszel ugrandozas, mint a hdsnetnel kb. 2 het alatt :)

Jotanacs: FUSS, MENEKULJ a roman taploktol ;)

#12 Felhasználó inaktív   Lino 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 26. 20:54

Szomorú ennyi rossz dolgot olvasni, de az az igazság, hogy közel 2 éve vagyok HDSNET-es és nem igazán van gond velük. Kezdetben valóban bénáztak, de viszonylag hamar kijavították. Nagyjából egy éve nincs gond velük. Sőt mostanában a sávszélességet is növelték gyakorlatilag ingyen.
Sajnálom, ha a lelkébe gázoltam volna valakinek, de én elégedett vagyok velük.

No persze fikázni könnyebb...
Blogom: www.szakmunkas.freeblog.hu

#13 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 26. 22:11

idézet:
Ezt írta Lino:
Szomorú ennyi rossz dolgot olvasni, de az az igazság, hogy közel 2 éve vagyok HDSNET-es és nem igazán van gond velük. Kezdetben valóban bénáztak, de viszonylag hamar kijavították. Nagyjából egy éve nincs gond velük. Sőt mostanában a sávszélességet is növelték gyakorlatilag ingyen.
Sajnálom, ha a lelkébe gázoltam volna valakinek, de én elégedett vagyok velük.

No persze fikázni könnyebb...
[/quote]

Ezzel semmi gond nincs, akinek jo, annak jo. Akinek viszont rossz, annak nem is javitjak meg, mert eleve szar mindenuk.

Ld. Index torzsasztalt, en ott csak panaszt latok, mint ahogy csak panaszkodni tudtam.

Es nem mert olyan kurvakonnyu panaszkodni, szted mi oka volna ra _barkinek_ is, ha elegedett a szolgaltatassal? :> De a HIF sem veletlenul adott nekem igazat, asszem.. Na mind1, halistennek mar _semmi_kozom_ hdsnethez.

#14 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 03. 17:23

... Szoval erről a szolgáltatóról szeretnék többet megtudni azon felül ami az oldalukon van. (letöltési sebesség, megbízhatóság). 8000+fás csomagra szeretnék előfizetni. Vélemények ?

tRebroN

#15 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 03. 17:50

Keuletfuggo sajnos, 2-4% packet loss, ilyenek.

Telleg olyan mesebeli. Hol megy, hol nem. :)

Ha makom van, ez lesz itthon. Ha nincs, akkor visszamondom az ISDN-t, meg a drotot is, mert en a fatavnak egy fillert nem fizetek tobbet soha.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#16 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 03. 22:10

idézet:
Ezt írta leslie:
Keuletfuggo sajnos, 2-4% packet loss, ilyenek.

Telleg olyan mesebeli. Hol megy, hol nem. :)

Ha makom van, ez lesz itthon. Ha nincs, akkor visszamondom az ISDN-t, meg a drotot is, mert en a fatavnak egy fillert nem fizetek tobbet soha.
[/quote]

Szar ? Hol laksz ?
De legalább gyosr vagy nem ? 100-200k közti sebességet elvárnék ennyiért. Tvnet mi a faszért nincsen a VI. kerben ez egy szar kerület ráadásul a mostani városi büdzse nem tervez nagy (mszp) kommunikácios fejlesztéseket.(kis infó bentről) Mondjuk ez azért csak annyibol állna hogy engedélyezni kellene mert nem ők hanem aszolgáltató építi na mindegy áhh
Szar az egész !!

tRebroN

#17 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 03. 23:08

Ezt tudom ajánlani, itt biztos kapsz választ.
[url="http://"http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9040322&uq=1667"]http://forum.index.h...9040322&uq=1667[/url]

4ndr3w nickes srác biztos segít, ráadásul elég nagy tapasztalattal bír, mert a kezdetek óta van neki ilyen kapcsolata. Ő átélte a kezdeti gyermekbetegségeket is anno.

Egyébként csendben jegyzem meg hogy a 8000+fás csomag az 256/256kbps-ot tud, nem értem milyen 100-200k-kat vársz, max örülhetsz ha hozza az igért 30Kbyte/sec-et.

TvNet ritka mint a fehér holló, az egész országban ha pár száz embernek megadatik. :(

#18 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 04. 07:57

En ugyan a XV-kerbol nyomom, de azt tudom, hogy a VI ker a legkevesbe rosszabb a rosszak kozott. A XV ker eddig egesz elfogadhato volt, az utobbi heten viszont a beka popoja ala esett.
Napi atlagban olyan orankent 5x leesik a halozatrol es semmit sem tehetsz. Ha van akkor f@sza, de rovid idoszakokra van. :mad:
Mondjuk packet loss nincs, de a vonal amolyan Hamlet-i.
To be or not to be! :D vagyis :mad:
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#19 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 04. 17:25

En X keruletben vagyok. Eddig meg senki nem tudott mondani semmit, hogy milyen lesz...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#20 Felhasználó inaktív   GeNeZiS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 06. 05. 19:44

Ebben én is érdekelt vagyok, miután ez marad az utolsó lehetőség szélessávú netre... :(
Sajnos én is csupa rosszat hallottam, bár mostanság azt mondják hogy javuló tendenciát mutatnak...
nálunk még csak most húzzák a kábeleket, remélem mivel teljesen új, használható lesz a rendszer, bár nem biztos hogy ezen múlik.
Azt írják hogy 2 giga korlátozás a külföldi letöltésekre. tehát akkor böngészni böngészhetek külföldi lapokon is annyit amennyit akarok?

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó