Idézet: Kosh Naranek - Dátum: 2004. máj. 29, szombat - 12:21
Kezdődött az egész a telepítéssel. Magyar XP Home OEM + SP1a van a gépemen (legalább 1 éves, bár a reg rész folymatosan takarítva van, szóval relatíve "tiszta"). A tapasztalatok alapján szívnom kellett volna a XP HUN-ra való telepítéssel, ehelyett betettem a telepítő CD-t, felpakolt mindent és azonnal működött is a cucc, semmi hibaüzenet, demók rendeben lefutnak, játékok mennek.
Jó, akkor driver frissítés a Creative honlapjáról. Friss driverek felmásznak a gépre (mazo módon előtte nem távolítottam el a régi drivereket). Frissítés befejez, újra demók, játékok, zene és persze egy Advaced kalibrálás a THX Console-on. Minden rendeben. A basszus résszel is. Jelenleg 65%-ra van állítva a Master Volume és 50%-ra a Bass csúszka, mellette az EAX Console-ban az Advanced EQ alatt Drumm&Bass beállítás engedélyezve (elsősorban metált hallgatok).
Szóval érdekesnek találom ezt a gyenge sub kimenőjel szintet. Lala, neked dobozos Au2/Au2 ZS van a gépedben vagy OEM?
Nekem egy dobozos volt a gépben (igaz német feliratokkal rajta). Most a terratec van csak.
Kb 3fajta drivert próbáltam. És az audigyből tuti alacsony zajszint jött ki, mert a terrával ugyanazzal a zsinórral minden a helyén volt.
És valahogy nagyon nem volt jó a hangja, ha az eq-val állítgattam olyat, hogy a basszus jó legyen. Valahogy olyan hülye hangkép lett tőle.
Én mindenféle zenét hallgatok rajta, de legtöbbet top40/dizsi/elektronik (akár dnb)

Súgó
A téma zárva.