Átalakul a PC Guru, CHIP, Playtime!
Elküldve: 2002. 08. 26. 01:42
Elküldve: 2002. 08. 26. 07:26
idézet:
Ezt írta Desmond T.:
Egyik ismerősöm volt a Guru-táborban Alsóörsön. Arról számolt be, hogy a PC Guru neve ''Guru Gamer''-ré, a CHIP neve ''Magyar PC magazin''-ná változik, de az újságíró gárda marad. Állítólag még csak be sem hírdetik, hogy nevet változtatnak. Ja és mindez szeptember végétől lesz. Azért ez érdekes... Kiváncsi lennék, hogy mindez minek köszönhető. Van valakinek tippje?[/quote]
pl. a chip elvesztette a névhasználati jogot![]()
Elküldve: 2002. 08. 26. 08:42
idézet:
Mumia írta:
Imho valaki itt be akar csapni az 1 hozzászólásával.[/quote]
Nem is akárki, hanem a maga Desmond Tutu!![]()
Elküldve: 2002. 08. 26. 09:21
idézet:
Ezt írta bellone:
Nem is akárki, hanem a maga Desmond Tutu![/quote]
![]()
![]()
![]()
Én nagyon sajnálatosnak tartanám a névcserét, mer én nemtom mér, de veszem a guru-t... Ezt csak úgy tehetik jóvá, ha dvd melléklettel nyomulnak minden hónapban![]()
Elküldve: 2002. 08. 26. 19:02
A PC GURU névvéltoztatását egy dologgal tudnám megmagyarázni.
KONZOLOK
Az utóbbi időben mindíg volt 2-3 X-BOX oldal. Remélem ez a lap nem alakul úgy át, mint anno az 576KByte ! Persze régen a PC GURU is AMGIGA GURU volt !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 08. 27. 11:50
15k alatt lehet már kapni egy dvd olvasót, és szvsz 1 db dvd előállítási költsége kevesebb mint 3 cd-é...
Elküldve: 2002. 08. 27. 11:56
Neked, nekem és még másoknak, akiknek van DVD olvasó, persze, hogy jól jönnne a DVD-s GURU.
Báár, ha belegondolok; előbb-utóbb a CD-re is át kellett térniük a FLOPPY-ról ! Először volt nagy felháborodás, aztán szépen, aki szerette a GURU-t szerzett CD-ROM-ot. De persze nem csak azért, hanem, mert akkor már az kezdett elterjedni. Minden CD-n jött ki, úgyhogy az emberek "rákaptak". Így lesz a DVD-vel is.
Tényleg röhej, hogy egy OEM TOSHIBA DVD-ROM 13.000 FT bruttó.
Tavaly amikor vettem a HITACHI GD-7500-amat, úgy örültem a 16.000 FT-os (nagyker) árnak, mint majom a farkának !
Változnak az idők...
Elküldve: 2002. 08. 27. 15:38
idézet:
Ezt írta piftuka, az örök négycsillagos:
Ennek ellenére sokan még mindíg CD-ROM-ot használnak. Rula, hiszed vagy sem, sok embernek 14-15.000 FT-ja sincs upgrade-re hosszú ideig.
Neked, nekem és még másoknak, akiknek van DVD olvasó, persze, hogy jól jönnne a DVD-s GURU.
Báár, ha belegondolok; előbb-utóbb a CD-re is át kellett térniük a FLOPPY-ról ! Először volt nagy felháborodás, aztán szépen, aki szerette a GURU-t szerzett CD-ROM-ot. De persze nem csak azért, hanem, mert akkor már az kezdett elterjedni. Minden CD-n jött ki, úgyhogy az emberek "rákaptak". Így lesz a DVD-vel is.
Tavaly amikor vettem a HITACHI GD-7500-amat, úgy örültem a 16.000 FT-os (nagyker) árnak, mint majom a farkának !
Változnak az idők...[/quote]
Én meg 23-ért vettem a pioneer-t, aztén nemsokra rá lement az ára 16-ra
A dvd ecceri "befektetés", és szerintem sokkal jobb lenne dvd-vel, most már a többi újság is kezd áttérni...
És elegem van a teljes játékokból, inkább nyomnának rá valami poén kis gamékat, vagy játékokhoz pályákat, kiegészitéseket, amiket az ember lusta letölteni, mer sok van szétszórva![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 17:02
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Én meg 23-ért vettem a pioneer-t, aztén nemsokra rá lement az ára 16-ra![]()
[/quote]
Én meg 25-ért vettem.Szintén Pio.
![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 19:32
idézet:
Ezt írta Killer:
[/quote]
Akkor én jártam a legjobban : 22 -ért vettem novemberben...
Elküldve: 2002. 08. 28. 19:45
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én jártam a legjobban mert nem vettem és megmaradt a pénzem[/quote]
Ott a pont !!!![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 20:41
idézet:
Ezt írta Killer:
[/quote]
Ne légy mérges, az én Hitachim, két éve volt 42
De megérte az árát, mert azota is tökéletes![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 20:47
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Ne légy mérges, az én Hitachim, két éve volt 42
De megérte az árát, mert azota is tökéletes[/quote]
GD-2500 ???
Amúgy Rula !!! Én nem unom a teljes játékokat csak kevés a nekem való (a sok RTS és FPS nem érdekel), de ez sem baj.
A kalandjátékok (Prisoner of Ice, Woodruff, Stonekeep, Silver) nagyon tutti GAME-k.
Na meg a MOBIL1 Rally !!!![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 21:12
idézet:
GD-2500 ???
Amúgy Rula !!! Én nem unom a teljes játékokat csak kevés a nekem való (a sok RTS és FPS nem érdekel), de ez sem baj.
A kalandjátékok (Prisoner of Ice, Woodruff, Stonekeep, Silver) nagyon tutti GAME-k.
Na meg a MOBIL1 Rally !!![/quote]
GD-5000
A silver az baromi jo játék, arra fél évig vadásztam mindenféle, helyen, azt végöl az Eurocenterben lévö Intersparban láttam, de akkor nem volt nálam pénz és mire visszamentem elfogyottbár igy utolag nem is bánom mert megkaptam 1600 forintért
Kategoriájában az eggyik legjobb ez a játék, bár a Final Fantasy 7-et nem érheti utol.
Elküldve: 2002. 08. 28. 21:41
idézet:
Ennek ellenére sokan még mindíg CD-ROM-ot használnak. Rula, hiszed vagy sem, sok embernek 14-15.000 FT-ja sincs upgrade-re hosszú ideig.
Változnak az idők...[/quote]
Nem a penz az igazi indok, hanem siman nem latjak ertelmet ilyen upgrade-re. Manapsag max CDiroval adnak el uj gepeket. Amig nem nyomjak a DVD-t mar a boltoktol kezdve addig nincs neki sok ertelme. Annakidejen mikor a jo oreg 2x MAtushita Kotobuki PanasonicOlvasot vettem, csak azert vettem mert jart nekem 3 angliai ujsag CD melleklettel.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 08. 29. 03:02
Az egesz akcio amugy a penzrol szol, amire a Vogel igencsak raszorulna, legalabbis ugy 1 honapja volt hir a HVG-ben, hogy csod szelen vannak...
Ennyi infot talan meg megoszthatok, leven ez eddig is nyilvanos volt... Kellett nekem megigerni, hogy nem terjesztem a reszleteket... (Tudod, NDA=Ne Dumalj Apafej
Reszleteket meg majd szeptember vegen megtudjatok...

Súgó
A téma zárva.