idézet:
Ezt írta iljicSke:
... bár ahányszor elérek a HW rovatig mindig megbánom...főleg a "tesztek" gázosak szvsz. Hol van már a pl. GF2 GTS vagy az ATi Radeon chipet bemutató cikkek színvonala..imádtam 10+ oldalon keresztül olvasni róluk ![/quote]
Teljesen igazat kell adnom neked![]()
![]()
![]()
Átalakul a PC Guru, CHIP, Playtime!
Elküldve: 2003. 08. 30. 12:48
Elküldve: 2003. 08. 30. 16:08
idézet:
Ezt írta PAraNoIA21:
Már fentebb említettem hogy vedd vissza magadnak azt a fránya hardver-teszt részt![]()
![]()
[/quote]
Ezzel az a probléma, hogy egyértelműen főállású embert igényel; én viszont a 3D hardver témát mindig is hobbinak tekintettem, és elsősorban a 3D grafikusi pályára akartam koncentrálni. Ez egyébként az utóbbi fél évben nagyon sok időmet vitte el (ezért nem is írtam annyi cikket), de ezt az életpályát akkor sem áll szándékomban feladni, főleg hogy 3 igen kemény évet szántam már rá.
Szóval nem leszek hw szerkesztő a Guruban, amúgy se igazán nekem való meló, hiszen nincs kellő rálátásom az egész témára (alaplap - proci - háttértár - perifériák - kommunikáció - audio - stb.). Viszont legjobb tudomásom szerint az illetékesek is tisztában vannak azzal, hogy ez egy gyenge pontja az újságnak, és vannak terveik a jövőre nézve...![]()
LY
Elküldve: 2003. 08. 30. 17:26
idézet:
Ezt írta Laa-Yosh:
Viszont legjobb tudomásom szerint az illetékesek is tisztában vannak azzal, hogy ez egy gyenge pontja az újságnak, és vannak terveik a jövőre nézve...[/quote]
Ezt örömmel hallom.![]()
Azért remélem a későbbiekben te is aktívabb leszel![]()
Elküldve: 2003. 08. 30. 19:44
/OFF
Te dolgoztál az IG3 animációin igaz? Most hogy törölték a (már átnevezett) gamet nem lehet valami alfa-beta verziót megszerezni, vagy legalább az animációkhoz hozzájutni???
Vagy a szerződéf tartalmaz olyan kikötést hogy ha leállítják a projectet akkor már senki nem juthat hozzá többé???
/ON
Te dolgoztál az IG3 animációin igaz? Most hogy törölték a (már átnevezett) gamet nem lehet valami alfa-beta verziót megszerezni, vagy legalább az animációkhoz hozzájutni???
Vagy a szerződéf tartalmaz olyan kikötést hogy ha leállítják a projectet akkor már senki nem juthat hozzá többé???
/ON
Elküldve: 2004. 03. 03. 01:06
Jár erre vki az MPCM-esek közül? Az újságokat a terjesztés szerint 17. körül postázzátok. Igazából arra lennék kiváncsi, hogy ezen a napon kikülditek-e az összes példányt?

Súgó
A téma zárva.