Kívülről nem túl igényesen néz ki, de belül elég dizájnos.
Mindenféle bizonyítványaik vannak, hogy ők ISO900x-esek, ami persze nem sok mindenkit érdekel.

Áraik elég korrektek, viszonylag nagy a választék, de pl. TDA IC-ket abszolute nem árulnak (ezt ők mondták).
Ami miatt érdemes mégis benézni, az a fekete hajú, kb.20-24 éves eladócsaj, aki meglepő módon ért is ahhoz, amit árul.(Ezen tényleg meglepődtünk.) Ha ő van benn, még akkor is érdemes bemenni, ha egyébként nem akartunk volna semmit venni. Ilyenkor vesz az ember pár jack dugót,meg RCA aljzatot,
esetleg 10-20 darab 1 kiloOhmos ellenállást, az úgyis elfogy előbb-utóbb otthon. (Nekem már vagy 100db 1kOhoms ellenállásom van

))))
Kissé kiábrándító, hogy a csaj max. 2-3 évvel idősebb nálam, és "Jó napot kívánok"-kal, és "Viszontlátásra" köszön, de ez elnézhető.
A tulaj sem semmi: a kalózrádióhoz kerestem 19 MHz-s quartz-ot, persze nem mondtam meg, hogy mire kell. Nem volt nekik, de az ürge odasúgta: "Uram, mindketten tudjuk, hogy mihez kell" -mindezt nagy komoly fejjel, mint a Tanu című filmben Virág elvtárs.
Legyünk tárgyilagosak: korrekt a kiszolgálás, és elfogadható a választék, az árak átlagosak.