HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#1 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:20

Kép

Ezuttal sokkal sotetebb es nyomottabb hangulat. Elatkozott kiralyfinknak ezuttal sajat sorsaval illetve halalaval kell szembeneznie.
A fejlesztok ugyeltek a karakterformalasra, a fohos idosebb lett, es ezuttal mar tapasztaltabb (a fejlesztok szerint csak szerenyen "master warrior" :)) testet borpancel vedi ami elegendo mozgekonysagot engedelyez.

Tenyek (a teljesseg igenye nelkul):

Idézet

- We took most of our inspiration from the ancient Near East history, like Persia, Mesopotamia, Babylon, The Hanging Gardens, but we added a fantastic touch to it.

-Not only will the player discover incredible places like an ancient Persian boat, a cemetery of boats, a huge castle, luxurious gardens…but he will also navigate between 2 completely different time periods: present and past.

-We had great freedom in creating enemies [...]b loody female assassins, huge well-armored giants, hordes of smaller animals, and so on. Our objectives were that they should be very impressive, at times even frightening or intimidating.

-GameSpot

A kepeket erdemes megnezni nagyban, mar majdnem festoi reszletesseg van bennuk :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Tovabbi kepek

Jelenleg beharangozott megjelenesi datum: 11/16/2004

Szerkesztette: Vortex07 2004. 10. 16. 17:30 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#2 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:37

Láttam róla egy kisebb videót hogy hősünk végez egy főellenséggel, ígéretesnek tűnik.
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

#3 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:53

Idézet: ferix - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 11:37

Láttam róla egy kisebb videót hogy hősünk végez egy főellenséggel, ígéretesnek tűnik.

en mar a kepektol a foldon keresgeltem az allamat...nagyon bejon nekem a fejlesztok elkepzelese...

Szerkesztette: Vortex07 2004. 07. 09. 09:57 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#4 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 10:10

Ez a "master warrior" cím kicsit frusztráló, nem?
Biztos szégyellem majd magam, ha beleszaladok egy parasztlengőbe... Hogy lehet egy mester ilyen béna? :D

A képek tényleg jók, mint egy Frank Frazetta vagy Boris Vallejo festmény. Kiváncsi leszek a gépigényre. Meg a mentési rendszerre.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#5 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 10:48

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 12:10

A képek tényleg jók, mint egy Frank Frazetta vagy Boris Vallejo festmény. Kiváncsi leszek a gépigényre. Meg a mentési rendszerre.

sokat nem is tevedtel... :)

Idézet

Well, we have a wide range of inspirations from movies to games through illustrations or cartoons. The Lord of the Rings movies have been a great source of inspiration for the environment. Peter Jackson did an impressive job of making fantastic universes credible. I‘m also a big fan of most of Tim Burton's movies for the tone he manages to create. For creatures, Brom’s illustrations were very interesting to look at. Finally, for games, I would say that Silent Hill was a good benchmark to define the atmosphere we wanted to create.

-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#6 Felhasználó inaktív   Saimonsais 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:38

képek -> :OOO ... ha nem kell a NASA -nál gépidőt bérelni, hogy tudjak játszani biztosan futni fogok vele pár kört ... :)

ez a Prince of Persia 2 dolog engem azért zavar kicsit mert anno ugyebár volt az 1 ami megteremtette a legendát, aztán volt a 2 ami az én emlékeimben egy nagyon is kellemes egész nyarat betöltő többször végigjátszott programként él ... aztán volt ez a legutobbi amit én 3nak hívtam ... ami nekem a "nem rossz" kategórában futott, szóval most van egy megint 2 (ami majd elhomályosítja az eredeti 2dik rész emlékét)
Szerintem nyugodtan hívhatnák 4nek attól nem csökkenne az ázsiója meg a forgalom ...
- Saimonsais -
"You just can't teach an old GOD new tricks"

#7 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 15:14

Idézet: Saimonsais - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 13:38

...
Szerintem nyugodtan hívhatnák 4nek attól nem csökkenne az ázsiója meg a forgalom ...

Prince of Persia -> PoP2 -> PoP 3D -> PoP: Sands of Time. Vagyis az ötödik rész lesz!
Legyünk már pontosak, kérem!  :mad:  ;)
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#8 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 18:55

Ja ja! Volt egy '99-es Prince of Persia 3D is!
Semper Fi

#9 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 14:36

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 17:14

Prince of Persia -> PoP2 -> PoP 3D -> PoP: Sands of Time. Vagyis az ötödik rész lesz!
Legyünk már pontosak, kérem!  :mad:  ;)

ez most kinek szolt?

1. ha nekem akkor nezd meg az elso kepet,nem en talaltam ki hasbol...
2. a forrast nem hiaba szoktam megadni, ha kovetted volna (vagy barki mas) akkor latnatok hogy "working title"
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#10 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 15:45

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 13:36

ez most kinek szolt?
...

Saimonsais-nek szólt. Nem kell hótkomolyan venni, azé' van ott a szmájli!  ;)
Sejtettem hogy nem te találtad ki, hogy PoP 2 legyen a címe.
Szvsz a célközönség nagyobbik része úgy sem hallott a réggebbi PoP játékokról, valszeg ezért döntöttek az újraszámozás mellett.

Bár lehet hogy nem mindenki osztja a véleményem, de nem biztos volt jó ötlet az Ubisofttól, hogy ilyen véresre vették a figurát ( fejlevágás, stb.). De majd meglátjuk...

#11 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 23:25

Nem tudom, ti hogy vagytok vele (kivéve INT21H), de nekem a játék kissé túl véresnek tűnik :(. A Prince összes részét végigvittem, kivéve a 3D-t; amúgy a képek nagyon szépek :), minden esetre kiváncsi vagyok arra a vasra ami alá kell.

Szerkesztette: beeci 2004. 07. 10. 23:26 -kor

#12 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 08:01

nekem igy veresen is bejon a jatek. hardverileg meg szerintem R9500-tol felfele egesz jol elfut majd :)
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#13 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 10:01

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 9:01

nekem igy veresen is bejon a jatek. hardverileg meg szerintem R9500-tol felfele egesz jol elfut majd :)

Ja. Nagyon szép képileg a Sands Of Time is. Hardverileg is tűrhető, :up: Csak az a kurva, elcseszett irányítás! Csak azt tudnám feledni! :reklamacio: Egyszerüen képtelen voltam megszokni...kb a játék 1/3-nál befejeztem a Sands-ot. :( :mad:

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 07. 15. 10:02 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#14 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 11:29

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. júl. 15., csütörtök - 11:01

Ja. Nagyon szép képileg a Sands Of Time is. Hardverileg is tűrhető, :up: Csak az a kurva, elcseszett irányítás! Csak azt tudnám feledni! :reklamacio: Egyszerüen képtelen voltam megszokni...kb a játék 1/3-nál befejeztem a Sands-ot. :( :mad:

Gamepad-del tökéletes volt  :cool:
÷

#15 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 11:33

Idézet: beeci - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 0:25

nekem a játék kissé túl véresnek tűnik :(. A Prince összes részét végigvittem, kivéve a 3D-t

Akkor emlékezhetsz, hogy már az elsô részben voltak azok az összecsukódó pengék: slitty, és két darabban hullottál a saját vértócsádba. Ez a kis vérpermet semmi ahhoz képest :)
ALWAYS COCA COLE

#16 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 15. 20:42

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2004. júl. 15., csütörtök - 13:33

Akkor emlékezhetsz, hogy már az elsô részben voltak azok az összecsukódó pengék: slitty, és két darabban hullottál a saját vértócsádba. Ez a kis vérpermet semmi ahhoz képest :)

No de azért a realításszint nem ugyanaz, de persze, az akkor volt, ez meg most van. Szerintem nekem is bejön majd a gamma, de előbb jöjjön ki, majd meglátjuk. :)

#17 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 12:30

a folytatas hivatalos cime: Prince of Persia: Warrior Within
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#18 Felhasználó inaktív   spacer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 18:20

Hűűűű leesett az állam. A grafika alapán nagyon zsír játék lesz. Az elöző rész a kedvencem volt ezekben az inséges időkben. ;)  :cool:

#19 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 18:53

Idézet

A képek tényleg jók, mint egy Frank Frazetta vagy Boris Vallejo festmény.

Idézet

For creatures, Brom’s illustrations were very interesting to look at.

Nem kötözködés, de azért Brom és Vallejo két külön világ... szvsz. :)

#20 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 20:02

Idézet: Etele - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 19:53

Nem kötözködés, de azért Brom és Vallejo két külön világ... szvsz. :)

Frazetta és Vallejo stílusa is elég különböző.  :)

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó