HWSW Informatikai Kerekasztal: Prince of Persia: Warrior Within - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prince of Persia: Warrior Within

#361 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 29. 08:57

Azt le lehet gyozni? :) Enegem helyben hagyott. Amugy ami leginkabb frusztral az az, hogy mar eljutottam ugy a feleig es most tudtam meg, hogy kellett volna Life Upgrade-eket gyujtenem. Kezdhetnem elolrol ha a rendes befejezest akarom latni.

#362 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 09:24

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 9:57

Azt le lehet gyozni? :) Enegem helyben hagyott. Amugy ami leginkabb frusztral az az, hogy mar eljutottam ugy a feleig es most tudtam meg, hogy kellett volna Life Upgrade-eket gyujtenem. Kezdhetnem elolrol ha a rendes befejezest akarom latni.

rendes befejezés az nincs, csak 2-féle  :p

amugy itt egy végigjátszás, ha az összes életet össze akarod gyűjteni
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#363 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 09:26

Na ja. Ugy ertettem a rendest, hogy ami ugy vegzodik, hogy a Two Thrones intorja passzoljon (mert ugye furcsa ha a csajt megolod de megis ott hajokazik veled ;))

#364 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 09:28

Hát h már a végefele jársz akkor asszem az első 2-3 life upgradet nem fogd tudni megszerezni, de a többit igen (ami már nem számít, mert az összes kell a water swordhoz...)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#365 Felhasználó inaktív   Uuncsiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 09:30

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 9:57

Ja megölni talán nem lehetett, mert még egyszer küzdeni kell vele, de valamit csak kellett csinálni, hisz ha gyk. már az intro alatt meghalok, akkor utána nehéz továbbjutni  :cool:

Amúgy én is beszereztem a szöveges mankót, viszonylag könnyű eltévedni a játékben, sokszor össze-vissza kell csalingázni, sok helyszínt minimum kétszer bejársz meg ilyenek... Ha jól emlékszem azon idegesítettem magam (egyes ellenfelek magatartása mellet  :) ), hogy a központi teremből épp merre induljak el.

#366 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 10:01

*** SPOILER ****

Van egy rész a játékban, amikor már felvetted a maszkot és mászkálsz egy igencsak ködös részen, ahol kutyuskák zargatnak szép számmal.
Némi rohangászás után rögtön az egyik nagy terem előtt van egy nagyobb nyílás a földben, amit akár át is lehet ugrani. Na ennek a Te irányodból távolabbi részén van egy repedés a falon, amit ekkorra már be tudsz törni, ott pedig egy extra offhand, ami sose törik el és kb fele olyan nehéz lesz a dahaaka, ha oda jutsz (de princess is).

#367 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 10:36

A zold kard ugye? Meg nem tartok ott, lehet ujrakezdem majd a manko segitsegevel, nem akarom kinyirni azt a dogos macat :lol:

#368 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 11:13

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 11:36

A zold kard ugye? Meg nem tartok ott, lehet ujrakezdem majd a manko segitsegevel, nem akarom kinyirni azt a dogos macat :lol:

Jah az :)

egyszer érdemes mondjuk a láncfűrészt is beszerezni ^^Nagy fun :)

#369 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 11:49

Lancfuresz? :eek:

#370 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 13:09

Jah elől lehet csalogatni valami billentyű comboval :D

#371 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 13:48

Idézet: Nevl - Dátum: 2008. aug. 29., péntek - 12:13

Jah az :)

egyszer érdemes mondjuk a láncfűrészt is beszerezni ^^Nagy fun :)

videót róla  :Đ
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#372 Felhasználó inaktív   vassgaby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 08. 12:18

Sziasztok, elakadtam a játék végén. Visszamentem az utolsó life upgrade-hez(a központi teremből az erkélyen át) de nem tudok most vissszajutni a központi terembe. Ha az oszlopos teremből(ahol fennt van az uccsó upgrade) visszaindulok akk visszajutok az erkélyre,de onnan nem tudok lejutni. Ha a másik irányba indulok az oszlopos teremből akk visszaérek abba a terembe ahol megmentettem a játék elején Kaelina-t, de onnan nem tom merre menjek. Mert a falakon végigmegyek, és csak 1 irányba mehetek akk eljutok 1 teleporthoz és visszamegyek a jelenbe, de akk a jelenbeli oszlopos teremből már nem juthatok sehova,mert az egyetlen kiút az a hely ahol Dahaka először üldöz minket és ott leszakad a fal, szal most arra már nem mehetek. Sajnos mentettem amikor már ebben a Kailena-s teremben vagyok,szal innen szereték vhogy visszajutni a központi terembe ill a homokórához.
ha tud vki légyszi segítsen :$ (bocs a bőszavúságért,de remélem így érthető a dolog)

#373 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: vassgaby - Dátum: 2010. 11. 08. 13:18

Sziasztok, elakadtam a játék végén. Visszamentem az utolsó life upgrade-hez(a központi teremből az erkélyen át) de nem tudok most vissszajutni a központi terembe. Ha az oszlopos teremből(ahol fennt van az uccsó upgrade) visszaindulok akk visszajutok az erkélyre,de onnan nem tudok lejutni. Ha a másik irányba indulok az oszlopos teremből akk visszaérek abba a terembe ahol megmentettem a játék elején Kaelina-t, de onnan nem tom merre menjek. Mert a falakon végigmegyek, és csak 1 irányba mehetek akk eljutok 1 teleporthoz és visszamegyek a jelenbe, de akk a jelenbeli oszlopos teremből már nem juthatok sehova,mert az egyetlen kiút az a hely ahol Dahaka először üldöz minket és ott leszakad a fal, szal most arra már nem mehetek. Sajnos mentettem amikor már ebben a Kailena-s teremben vagyok,szal innen szereték vhogy visszajutni a központi terembe ill a homokórához.
ha tud vki légyszi segítsen :$ (bocs a bőszavúságért,de remélem így érthető a dolog)

Én már pontosan nem emlékszem de vissza kell menni szinte az összes pályarészen jelenben és multban.Pontosabban ahol nem enged az oszlopos teremben,hogy lemász(ahol középen tudod forgatni a fal négy oldalában lévő járatott)Gondolom erre érted 4:37 másodpercnél keresd
Elég sokat kerestem és szívesn :happy:
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#374 Felhasználó inaktív   vassgaby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 08. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 11. 08. 15:48

Én már pontosan nem emlékszem de vissza kell menni szinte az összes pályarészen jelenben és multban.Pontosabban ahol nem enged az oszlopos teremben,hogy lemász(ahol középen tudod forgatni a fal négy oldalában lévő járatott)Gondolom erre érted 4:37 másodpercnél keresd
Elég sokat kerestem és szívesn :happy:

Nem, amit te mutatsz akk még rajta van a maszk, és már megvan az uccsó upgrade is(körbe ér a második életcsík is). Nekem viszont már lejött a maszk(már csak bekéne menni a trónterembe.. követni a jelenbe Kailenát...és finálé stb..) de nekem még nincs meg az uccsó upgrade és így vízkardom sem lehet,ezért mentem visszább. Oszlopos terem alatt nem a központi termet értem(ahol a kapcsoló van) hanem aho la játék elején követjük a fekete csajszit, és h az ajtót kinyissuk fel kell mennünk a terem tetejére.
Egyébként ebből a végigjátszásból játszottam : http://www.freeweb.h...gjatszas_01.htm
Ennek a végén az alternatív befejezés résznél írja,h az utolsó upgrade után jussunk vissza a központi terembe(csak azt nem írja,h hogy :s)
Mindenesetre kösz a segítséget

#375 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 08. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: vassgaby - Dátum: 2010. 11. 08. 20:43

Nem, amit te mutatsz akk még rajta van a maszk, és már megvan az uccsó upgrade is(körbe ér a második életcsík is). Nekem viszont már lejött a maszk(már csak bekéne menni a trónterembe.. követni a jelenbe Kailenát...és finálé stb..) de nekem még nincs meg az uccsó upgrade és így vízkardom sem lehet,ezért mentem visszább. Oszlopos terem alatt nem a központi termet értem(ahol a kapcsoló van) hanem aho la játék elején követjük a fekete csajszit, és h az ajtót kinyissuk fel kell mennünk a terem tetejére.
Egyébként ebből a végigjátszásból játszottam : http://www.freeweb.h...gjatszas_01.htm
Ennek a végén az alternatív befejezés résznél írja,h az utolsó upgrade után jussunk vissza a központi terembe(csak azt nem írja,h hogy :s)
Mindenesetre kösz a segítséget

Szívesen
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#376 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 12. 12:02

az utolsót megtaláltad ugye? nah onnan arra kell menni ahol az elején a két csaj verekszik ott úgy vannak rendezve a törmelékek hogy fel tudj mászni onnan meg előre a homokóraterembe és felvenni a WATERSWORDOD!!!

Szerkesztette: Joc1 2010. 11. 12. 12:03 -kor

"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.