The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 02. 18. 19:11
Plusz az utóbbi 2-3 hónapban már csak a bugfixxel meg hasonlókkal. Ha bekerül valami, akkor a megjelenés után mod-ként vagy kiegészítőként kerülhet be.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 02. 19. 15:55
Ha valakinek gondja van azzal, hogy meghatározza, nála hogy fog futni a játék, itt egy kis segítség:
Oblivion gépigény elemzés (angol)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 02. 19. 16:17
Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 16:55
Ha valakinek gondja van azzal, hogy meghatározza, nála hogy fog futni a játék, itt egy kis segítség:
Híjj middle-range-be van a 6600
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2006. 02. 20. 11:23
Valami készülődik!
Hivatalos Oblivion fórum - Gaming Steve interjú
Itt leírják, hogy honnan lehet majd szombaton letölteni az audió interjút.
De, Steve azt az utasítást kapta, hogy szombatnál korábban nem hozhatja nyilvánosságra. Szombat reggel fel is teszi. De azért érdekes, hogy vajon miért nem lehet előbb feltenni...

Valószínűleg sok új infó/kép/videó vagy valami bejelentés gold/megjelenés lesz. Persze nem biztos, de ki tudja. Plusz, több külföldi újság tesztet ígér a következő, március közepén/végén megjelenő számba! Az újság kérdésről küldtem egy PÜ-t Pete-nek, remélem kapok választ.
Hivatalos Oblivion fórum - Gaming Steve interjú
Itt leírják, hogy honnan lehet majd szombaton letölteni az audió interjút.
De, Steve azt az utasítást kapta, hogy szombatnál korábban nem hozhatja nyilvánosságra. Szombat reggel fel is teszi. De azért érdekes, hogy vajon miért nem lehet előbb feltenni...
Valószínűleg sok új infó/kép/videó vagy valami bejelentés gold/megjelenés lesz. Persze nem biztos, de ki tudja. Plusz, több külföldi újság tesztet ígér a következő, március közepén/végén megjelenő számba! Az újság kérdésről küldtem egy PÜ-t Pete-nek, remélem kapok választ.
Elküldve: 2006. 02. 20. 11:25
Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 11:23
honnan lehet majd szombaton letölteni az audió interjút
És magát a játékot?
Elküldve: 2006. 02. 20. 12:44
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 12:25
És magát a játékot? 
Arról majd máshonnan kapsz jelentést
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2006. 02. 20. 17:40
Idézet
Graphics were mentioned. Unlike the Danish chap who was kind enough to post his views on this forum, the UK reviewer played the game on max settings, presumably on a near-final build. The machine they used was a bit of a monster, a 4.2 dual core processor, 7800 GeForce GFX but only 1 gig of RAM, and it apparently ran at about 1280 x 1024 or something similiar with a silky-smooth framerate. The article made a guess at minimum spec, something like a 2.0ghz processor, 9800 or above GFXcard and a gig of RAM but this was just speculation. Oh, and the game looks better then Angelina Jolie, naked, frollicking in a giant bowl of whipped cream.
Ez a legújabb PC Gamer (angol) Oblivion cikk összefoglalójából van.
Ezt muszály voltam betenni.
Külön kéretik elolvasni az utolsó mondatot!
Szerkesztette: Necros 2006. 02. 20. 17:41 -kor
Elküldve: 2006. 02. 20. 18:32
Ezt majd Chrystopher-rel megbeszélitek, hogy hogy is van
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 02. 20. 20:51
Miért? Konkurens hódoló? 
Amúgy, a teljes cikk összefoglaló >>itt<< található.
Elég pozitív az értékelés.
Ha ez mind igaz, akkor nagyon jó játékra számíthatunk, gyönyörű grafikával.
De találtam pár képet is, amit valószínűleg újságból scanneltek és nagyon jól néznek ki!
Képekért KATT ide!
De találtam pár képet is, amit valószínűleg újságból scanneltek és nagyon jól néznek ki!
Képekért KATT ide!
Elküldve: 2006. 02. 20. 21:08
Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 20:51
Miért? Konkurens hódoló? 
Ha ez mind igaz, akkor nagyon jó játékra számíthatunk, gyönyörű grafikával.
Hát mondhatjuk, hogy igen
Idézet: Necros_21 - Dátum: arról a fórumról
Thanks for the info! Great news! 
And that Jolie comment... hillarious!
:clap:
And that Jolie comment... hillarious!
Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 20:51
Képekért KATT ide!
Képekért KATT ide!
Már megint az a fránya scanner...
Első ránézésre azt hittem, hogy a 2. sor közepén található ork napszemüvegben van
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 02. 20. 21:22
Kis méretben tényleg olyan... lol
Ezt az újságból idézi Cluey:
"I decided after 5 hits it was wrong to beat someone unable to defend themselves"
"Úgy döntöttem 5 találat után, hogy helytelen egy magatehetlent ütni."
Ezt az újságból idézi Cluey:
"I decided after 5 hits it was wrong to beat someone unable to defend themselves"
"Úgy döntöttem 5 találat után, hogy helytelen egy magatehetlent ütni."
Szerkesztette: Necros 2006. 02. 20. 21:36 -kor
Elküldve: 2006. 02. 21. 11:03
Idézet Steve Meister programozótól (MrSmileyFaceDude néven található a hivatalos fórumon
):
Tehát, a harc nagyon jó lesz. A támadás gomb hosszabb nyomvatartásával erősebbet tudunk támadni, ha az kurzorbillentyűket (vagy kinek mi lesz a mozgásra belőve) is lenyomjuk, akkor különböző támadási módok közül tudunk választani. Ha magasabb szintet érsz el a fegyvereddel, akkor esélyed lesz a lefegyverzésre, az ellenfél időleges elkábítására, az ellenfél megtántorítására. Ha a blokkolási skilled is nő, akkor majd tudsz "blokk támadást" végrehajtani a pajzsoddal. Ez annyit tesz, hogy mikor védekezel, akkor a pajzsoddal előre ütsz és ezzel megtántoríthatod vagy lefegyverezheted az ellenfelet. Az íjász szintén nagyon jó lesz.
A legtöbb test pár nap után(!!!) eltűnik, de vannak, amelyek örökké(!!!) ott maradnak. A designereknek megvannak az okaik erre.

Itt a naplója, az AI-ról.
Thx Steve!
Idézet
On the other hand, you did say that you didn't know how to use the "combo" system in Oblivion. If you hold the attack button a bit longer, you'll do a "power attack" which does more damage but also burns more fatigue. You can also hold one of the directional keys at the same time to select different power attacks. As your weapon skill increases, you learn new power attacks that can do things like have a chance to disarm, stagger, or temporarily stun your opponent. And for blocking, at higher levels of your block skill, when blocking with a shield you'll eventually learn an automatic "block attack" -- when you block a blow, your character lunges forward with the shield, and if the blow connects with your opponent, you have a chance of staggering or even disarming him. In as short a period of time as you had to play the game, it's hard to get into that (especially as you said you didn't have a manual). And that's just melee combat. Marksman is a lot of fun, too.
Tehát, a harc nagyon jó lesz. A támadás gomb hosszabb nyomvatartásával erősebbet tudunk támadni, ha az kurzorbillentyűket (vagy kinek mi lesz a mozgásra belőve) is lenyomjuk, akkor különböző támadási módok közül tudunk választani. Ha magasabb szintet érsz el a fegyvereddel, akkor esélyed lesz a lefegyverzésre, az ellenfél időleges elkábítására, az ellenfél megtántorítására. Ha a blokkolási skilled is nő, akkor majd tudsz "blokk támadást" végrehajtani a pajzsoddal. Ez annyit tesz, hogy mikor védekezel, akkor a pajzsoddal előre ütsz és ezzel megtántoríthatod vagy lefegyverezheted az ellenfelet. Az íjász szintén nagyon jó lesz.
Idézet
Most bodies disappear after a few days, but some stick around forever. Depends on how they're set up in the editor -- the designers have lots of reasons why they might want certain bodies sticking around 
A legtöbb test pár nap után(!!!) eltűnik, de vannak, amelyek örökké(!!!) ott maradnak. A designereknek megvannak az okaik erre.
Idézet
From your description it sounds like your character is fairly buffed up (guards should definitely be a challenge!) and that you haven't fought enough variety of enemies to know what all the combat AI does. For example, did you see what happens when an NPC doesn't have a weapon, or they get disarmed or their weapon breaks? Did you get into an arrow shooting duel with another bow user? Did you fight anyone who used magic? Did you fight a variety of creatures and see how they all behave differently? Did you do any of the Arena fights? Did you fight against a bow user and rush him, and see him switch to a melee weapon as you got close? There's a lot to the combat AI and I think that in your limited exposure and (from the sound of it) overpowered character, you didn't get to see very much of it. Everything about how a creature or NPC fights -- how often and under what conditions they'll attack, block, dodge around, back off, close in, which attacks or power attacks they'll use and when, how likely they are (if at all) to yield, accept a yield, or flee, and how they respond to different conditions of their opponent, plus a great deal more -- can be adjusted for each NPC or creature. There are dozens of settings in fact. A Daedroth fights completely differently from a rat, and both fight differently from a guard or a necromancer or a high-ranking Fighters Guild official. Now if you're just fighting "Anvil Guard", a generic guard-type NPC, they all have the same combat style and will fight in a similar fashion. But there's a lot of randomness to what they do. I am confident that you'll be singing a different tune once you've had a chance to play more of the game. You might want to read my team diary about the combat AI system to get a better idea. 
Itt a naplója, az AI-ról.
Thx Steve!
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:40
Itt az új interjú!!! Gaming Steve készítette az egyik press eventen.
Katt ide az interjúért. Ez az egész músor 85 perc hosszú és 38,8 MB. Nekem már jön lefele, a hiv. fórumon nagyon jókat mondanak róla.
Jövő héten vagy talán már szombaton meg lehet számítani a játék tesztjére is tőle, persze, ez a press eventen a játékkal töltött időről fog szólni.
Gaming Steve
Katt ide az interjúért. Ez az egész músor 85 perc hosszú és 38,8 MB. Nekem már jön lefele, a hiv. fórumon nagyon jókat mondanak róla.
Jövő héten vagy talán már szombaton meg lehet számítani a játék tesztjére is tőle, persze, ez a press eventen a játékkal töltött időről fog szólni.
Gaming Steve
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:42
Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 15:40
Itt az új interjú!!! Gaming Steve készítette az egyik press eventen.
Gaming Steve
Gaming Steve
F@szom az interjúkba
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:47
Demo nem lesz... 
De a megjelenésig be kell érnünk ezekkel. Új képek, videók szerintem jönnek jövő héten.
De a megjelenésig be kell érnünk ezekkel. Új képek, videók szerintem jönnek jövő héten.
Elküldve: 2006. 02. 21. 14:51
Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 15:47
Demo nem lesz... 
Hát valami jöhetne már, csak ne rivjúk
Elküldve: 2006. 02. 21. 15:57
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 16:31
Azért röhely,hogy egy sli 6800 ultra teljesítményű vga kari és egy bikaerős cell procivan ne tudnák megcsinálni úgy, hogy ne lassuljon
Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 02. 21. 16:06 -kor
Elküldve: 2006. 02. 21. 16:36
Az biztos, hogy egy csúcsgéppel lehetne jól játszani vele. De sokaknak csak közép vagy alsó kategóriás gépe van. Szóval, én örülök neki, hogy kivették.
Elküldve: 2006. 02. 21. 19:22
Most hallgatom az interjút, az 59. percnél tartok. 
Egész jó a cucc, megéri meghallgatni.
Az elején van egy szuper zene.
Egész jó a cucc, megéri meghallgatni.
Az elején van egy szuper zene.

Súgó
A téma zárva.