Idézet: Fresi - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 21:06
kösz Delawer
asszem keresek még ilyen progikat hátha lesz vmi ingyenes vagy jobb
amit fent belinkeltem az a progi jó lenne, csak az jó sok dollárba kerül és nincs most ilyenre pénzem
amugy a saját oldalad a
http://delawer.freeweb.hu/, nah ha jól gondolom akkor ez ugy épül fel hogy van egy alap háttér erre jön fel fent egy frame a logoval, egy másik frame a menüpontok, egy külön frame a felső információs sáv, egy másik a főrész, és egy utolsó az alsó info sáv
jól értelmezem? vagy ez nem olyan mint a html-s frame rendszer
Ööööö, az én oldalam annyiban frame-s, hogy a freeweb rányomja a maga kis csiricsáré, ordenáré felső logó keretét. Ebben mérhetetlenül igaza van Nec-nek

De amúgy személy szerint az oldalam nem használ frameket. Régebben volt, ezt bevallom, mint majd minden weblapépítőnek pár évvel ezelőtt, de már akkor is tudtam, hogy előnyei mellett erős hátrányai is vannak. Szóval én nem alkalmazok kereteket és ahol lehet el is kerülöm azt.
Amúgy egy egyszerű forrásnézettel megtekintheted a kimenetet, nem alkalmazok bugyuta jobbklikk scripteket
Valahol van egy ilyen hírgörgetős scriptem, ha esetleg nem flash-el oldanád meg a cuccot, lehet utánanézek. És nem nagyon kell érte fizetni sem