Tudom, hogy ebben a témában nem ez az első topik, sőt...
Régebben sokáig nyomon követtem a témát, de mára sajna kevés időm maradt ezzel foglalkozni.
Az utóbbi időben elég sok DVD-t kaptam, s szeretnék róluk valódi biztonsági másolatot készíteni (nem ironizálni, most tényleg ez lenne a cél). Ennek több oka is, van sajnos sérült már meg menthetetlenül lemezem, a másik ok, hogy nem igazán szeretek senkinek sem kölcsönadni eredeti DVD-t, de nem is akarok emiatt öszeveszni ismerősökkel, magyarul a lemezeimről készítenék biztonsági másolatot, akkor azokat kölcsön tudnám adni.
Na szóval sok időt nem akarok erre szentelni, ezért eleve kizárnám a CCE-s megoldást, bár tudom, hogy attól jobb minőséget nehezen érek el máskülönban, ha csak nem készült esetleg hozzá valami progi, ami néhány klikkelés árán elkészíti a másolatot.
Úgy tudom hogy az ilyen "1 klikkels" másolok, mint pl a DVD Shrink nem ad túl jó minőséget. Emiatt kérem a segítségetek, hogy az ilyen "1 klikkes" másolók közül melyik ad elfogadható eredményt?
Kb 1 éve az InstantCopy-t használtam, az nagyjából meg is felelt, de érdeklődöm, hogy ma mi az egyszerű használatú szoftverek területén a minőségi bajnok? Az nem gond ha sokáig tömörít, sőt csak tömörítsen, hiszen elvileg akkor csak jobb lesz a végeredmény...
Minimális elvárás, hogy ne nagyon feküdjön ki a DVD-s védelemtől, illetve ki tudjam belőlük dobálni a számomra kevéséé fontos dolgokat (reklámok, náhány audió sáv, olyan extrák amikre nincs szükségem, meg ilyenek).
Várnám segítségetek akkor hogy melyik az a relative könnyű kezelésű szoftver, amelyik elfogadható képminőséget eredményez. Most jelenleg még az Instantcopy-ra szavazok, de ez betudható szerény ismeretemnek is, így nem zárkozom el semmilyen progitól, ami nem igényel részemről túl sok munkát...
Zoi

Súgó
A téma zárva.