Idézet: okkupanki - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 21:30
Figyu az ip1500-as hozzászolásodhoz amivel ez az oldal indul (angol nyelvű)
Megcsináltuk a resetelés, de még akkor mikor a tinta tartály kezdett megtelni felirat volt.
most már nem ir ki ilyen figyelmeztetést, de bekapcs után a narancs led villog, tehát valami nem volt vele gömbölyű még mindig.
Ja és amit a Step 2/2 ben irsz olyan destination nincs is!!!!!!!
Valami set destination I és set destination G van talán.
Mind kettőt megnyomtuk de csak a fenti eredményig jutottunk, szerintünk csak a kiirást tüntettük el az eljárással átütő sikert nem arattunk.
Jól látunk vagy valamit elbaltáztunk?
akkor most sikerült kinyírni a nyomit? nem üzemel? mint említettem én nem próbáltam ki, lévén, h még nem kaptam hibaüzenetet.
itt is van egy service tool:
http://www.servicema...anon/ip1500.htm
kinézetre olyan mint a printersiam-os, de jóval kisebb a mérete + találtam még egy leírást , de itt is set des... 1 van, holott valóban nem így jelenik meg, 1500E és 1500J-ből lehet választani + vannak olyan opciók clear waste ink counter main/platen. lehet ezekkel kéne operálni + a set des...-el valahogy, de ha üzemel a nyomi akkor várd meg míg végleg beadja a kulcsot és inkább utána érdemes próbálgatni.
Canon PIXMA iP1500
Waste Ink Counter Reset.
Step 1: Manual for Service mode
1. Unplug power and USB.
2. Open door and hold power button.
3. Connect power.
4. Close door, then release power button.
step 2 : Software for Permanant
1. Reconnect the printer cable.
2.Open General Tools software and select (USB PORT)
3 .Choose (SET DESTINATION 1) And it should be reset
igazából ez a set des... 1-2 még az i320/350 szériánál volt, ott működött 2-ből 1x. meg egy 1000-est is sikerült visszahozni valahogy. ott csak ip1000 volt, nem kellett választani...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.