Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy a config file-ban vagy valahol nem-e lehet a nehézséget átírni? Én Hardened fokozatot választottam, mint az 1-ben, de a mentési rendszer (autosave...)

miatt szerintem nehezebb lett, mint az elsö, elég gyakran kinyiffantam eddig.
A többi része a játéknak:
A grafika: semmi különös. DirectX9, és kész. Szerintem egyszerű facelift. Pont, mint az AoM - AoE III. Driverproblámák másnak is voltak? Olvastam pár fórumon, csak úgy özönlöttek az új vendégek, akiknek DirectX hibával leállt... Mint nekem is.

81.98-ról vissza 78.01-re, egy ideig bírta, aztán megint DirectX hiba. Pedig másnak működik a régebbi driverrel. Most egy új driver, hátha. Egyébként nekem alacsonyabb részletességen in nagyon szépen framelaggel. Másnál volt ilyen? (Lehet, hogy csak a fastwrite...) Így elég idegesítő.
Játékmenet: Orosz kampány eleje rohadt unalmas állóháború, meg sem közelíti eddig az első részt. Van az eleján néhány pálya, ami kiabál a távcsöves fegyverért - persze nincs a pályán sehol...

Áhh... Mind1. A CoD1 eddig jobb volt(pedig az sem egy MOHAA). Remélem, a multi jó. Tudnám, minek hagyták ki a tankokat...persze tudom, kiegészítő...
Folytatom, hátha az angol meg amcsi kampány jobb...