HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#771 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 12. 01:00

Végigjátszottam, és hihetetlenül tetszett!  :up:
A grafikai motornak tényleg vannak furcsaságai, én azt csináltam, hogyvégig DX9 módban játszottam, ha meg szaggatott, levettem DX7-re. (többször felmerült bennem a kérdés, hogy hol a DX8 mód?)
Teljesen rapszodikusan csinálta, játék feléig ment DX9 el gond nélkül, aztán az egyik angol pályán hihetetlenül beszaggatott. Utána keztem el visszakapcsolgatni, ha az adott pálya szaggatott DX9 ben.
Öcsém is végigjátszotta regular fokozaton (csak 11 éves),de neki állítása szerint sehol sem szaggatott, pedig végig auto-ba volt állítva.  Nekem kézzel kellett visszakapcsolnom DX7-be.

De nagyszerű játék. Tényleg jóval gépigényesebb, mint a FEAR, pedig grafikailag nem áll olyan szinten. De hangulatban messze übereli!

#772 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 14:44

röhej

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1134395099.png

üdv
tus

#773 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 21:23

Direct3DDevice9::Present failed: Driver internal error

Ezzel omlik össze a multi. Valakinek tippje?
81.95 van  telepítve.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#774 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 12:39

Nem jön már ki valami rohadt javítás, hogy ne csumpi dx5 ben keljen nyomni ?? :reklamacio:
üdv
tus

#775 Felhasználó inaktív   FocusRS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 13. 19:11

Nekem a múltkori install óta nagyon szépen fut, és továbbra is dx9-cel... Nem érthetem! De amit megtettem: végigjátszom "veteran" fokozaton is. Ha jól emlékszem, ez a legdurvább... Hát nem mondom, két lövés, és véged, mint a botnak... Nehéz, de szerintem így kicsit "élethűbb"...Mondjuk az utolsó pályaszakaszon tartok (bunkerelfoglalás-bevédés), de aki nem nyugodtabb típus, az hamar a falhoz keni a gépét a sok reload után :D
Nem hiszem, hogy ezt a kompatibilitásproblémát eszközölni bírják... Nem hiszem...
Hp Compaq nw8000 Pentium M series @ 1.8Ghz Baneas, 60 Gb @ 7200 rpm, 1536Mb DDR RAM, 15" UXGA TFT @ 1600x1200, ATi Mobility FIREGL T2/128MB, 56K modem, Bluetooth, COM (soros) RS-232, FireWire I-link, Gigabit LAN, Infra port, Párhuzamos port, PCMCIA, S-Video, SD Card Reader, USB 2.0, VGA monitor, Wireless 802.11a/b/g

#776 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 20:29

Idézet: FocusRS - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 21:58

Emberek az urbanizációban...
Revidiálnom kell az álláspontom. Feltettem újra a COD2-t. SEMMI NEM VÁLTOZOTT a konfigurációmban. Erre a brahiból elindítottam. Tessék. Most meg 1024*768-on, igaz szűrök minimálisra véve, de vidáman fut.
Csodás ez a technika. Lelke van. Sokfelé "imádkoztam", talán minden fejlesztő minden hozzátartozóját megemlegettem, talán nem... Nem tudom. Remélem, hogy másoknál is működni fog ez a módszer. Mármint hogy spontán javul a rendszer.  :eek:

Mikor nézted a munkatársaddal nem egész véletlen aksiról ment a cuccos?
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#777 Felhasználó inaktív   FocusRS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 09:56

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 21:29

Mikor nézted a munkatársaddal nem egész véletlen aksiról ment a cuccos?

Nem-nem :)
Ha akksiról megy, akkor visszaveszi a CPU órajelét, és alapbeállítás (és akkumlátorkímélés) céljából visszaveszi a videóteljesítményt is, de azt szerencsére lehet állítani.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: akkor IS hálózatról ment, nem akksiról.
Tényleg nem tudom, ez van! :)

Közben meglett veteran-on is. Jah, és nem a vége volt a legnehezebb - szerintem! :)
Hp Compaq nw8000 Pentium M series @ 1.8Ghz Baneas, 60 Gb @ 7200 rpm, 1536Mb DDR RAM, 15" UXGA TFT @ 1600x1200, ATi Mobility FIREGL T2/128MB, 56K modem, Bluetooth, COM (soros) RS-232, FireWire I-link, Gigabit LAN, Infra port, Párhuzamos port, PCMCIA, S-Video, SD Card Reader, USB 2.0, VGA monitor, Wireless 802.11a/b/g

#778 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 11:21

Idézet: tus - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 14:44

röhej

:bolond:
..és akkor még csodálkozok hogy miért megy nálam 20-22 FPS-el  :omg:

#779 Felhasználó inaktív   tus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 11:29

Idézet: -=M@X[treme

=- ,2005. dec. 14., szerda - 11:21] :bolond:
..és akkor még csodálkozok hogy miért megy nálam 20-22 FPS-el  :omg:

Ráadásul az AA-t be sem tudták kapcsolni, csak az AF-et. Egy 3800+ és a mellékelt képen található VGA-k sem tudták kellően szépen mozgatni. Grat Activision  :down: Ráadásul oda b@sztak egy DX7 opciót. Olyan a grafika, mint az Imperium Galaktikában. Ezé érdemes volt VGA-t venni  :omg: Mé nem DX8, Így randább, mint a COD 1, és kb azon a szinten is fut. Elég lett volna egy MOD . :(

Szerkesztette: tus 2005. 12. 14. 11:34 -kor

üdv
tus

#780 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 07:40

Remelem az adminok nem felejtettek el a holnapi szerverleallast.
Reszunkrol a szerver jelszavas lesz es a [We Support CCA - 24h server down] taggel fog kiegeszulni a szervernev.

Tovabbi infok:
Kép
Itt is.
Itt is.

Szerkesztette: OLE-3 2005. 12. 16. 08:13 -kor

#781 Felhasználó inaktív   dark_angel 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 18. 15:58

Nah először is mondom az előzményeket: Kb 2 hete a szolgáltatóm lezárta az összes UDP portot  :omg:  és azóta nem megy az All Seeing Eye... meg a Cod2  :mad:  már két hete könyörgök hogy nyissák ki a portokat de nem tették meg...

Na ma felhivtam a csávót (már lassan a telefonszámla többe kerül mint a net...) Hogy már ideje lenne ha végre kinyitná... nah eltelt 5 perc és mondta próbáljam ki megy e? kipróbáltam és nem talált egy szervert se a gép... mondom a netesnek erre el kezd velem ordibálni hogy milyen h*lye vagyok akkor a gépben van a hiba... erre én megkérdeztem hogy az UDP portokat nyitotta ki... na erre még jobban el kezdett velem ordibálni hogy már 65000 nyitva van és hogy nekem semmi se jó... vigyem a gépem szervízbe... vagy ne játszak... (Múlt héten lett a gép teljesen 0 ról újratelepítve pont emiatt... persze akkor is tudtam hogy nem a gépben van a hiba...)

szerintetek az létezik... hogy ki van nyitva az összes UDP port  és nem megy a Call Of Duty 2???? most én vagyok a láma vagy mi van...?

#782 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 18:02

hát ha a cod2 nem megy akkor te vagy a :lama: de ha a multiban nem talál szervert és eredeti a játékod akkor ott lehet valami a portokkal, vagy rossz felé keresgélsz :)
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#783 Felhasználó inaktív   F.Azon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 23:31

Idézet: dark_angel - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 14:58

szerintetek az létezik... hogy ki van nyitva az összes UDP port  és nem megy a Call Of Duty 2???? most én vagyok a láma vagy mi van...?

Hogy Csatlakozol??

Ha direkt akkor a firewall , ha nem akkor a server, de főleg a ROUTER beállításait nézd át.

Z
F.Azon

#784 Felhasználó inaktív   etzel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 21. 14:13

Idézet: dark_angel - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 16:58

Nah először is mondom az előzményeket: Kb 2 hete a szolgáltatóm lezárta az összes UDP portot  :omg:  és azóta nem megy az All Seeing Eye... meg a Cod2  :mad:  már két hete könyörgök hogy nyissák ki a portokat de nem tették meg...

Na ma felhivtam a csávót (már lassan a telefonszámla többe kerül mint a net...) Hogy már ideje lenne ha végre kinyitná... nah eltelt 5 perc és mondta próbáljam ki megy e? kipróbáltam és nem talált egy szervert se a gép... mondom a netesnek erre el kezd velem ordibálni hogy milyen h*lye vagyok akkor a gépben van a hiba... erre én megkérdeztem hogy az UDP portokat nyitotta ki... na erre még jobban el kezdett velem ordibálni hogy már 65000 nyitva van és hogy nekem semmi se jó... vigyem a gépem szervízbe... vagy ne játszak... (Múlt héten lett a gép teljesen 0 ról újratelepítve pont emiatt... persze akkor is tudtam hogy nem a gépben van a hiba...)

hamar szolgáltatót váltanék, ha ilyen lenne a support....

#785 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 16:02

Játékon belül megjelenik a szerverlista? (nekem nem eredetim van és a listát igy is lehozza)
Ha kivannak nyitva azok a portok akkor a hiba a te készülékedben van.

Szerkesztette: lordrolee 2005. 12. 21. 16:02 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#786 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 09:21

VÉGRE!!

Activision has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the game Call of Duty 2 by Infinity Ward.

http://www.punkbuste...ge=announce.php

:hinta:

Talan januar februar fele lesz is belole vmi.

Szerkesztette: OLE-3 2005. 12. 22. 10:03 -kor

#787 Felhasználó inaktív   zoli1991 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 20:33

hellosztok nem tudnátok segíteni cod szerver készítéssel kapcsolatban hogy hogyan kell?

#788 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 13:08

Gyönyörűen tud havazni, meghatódtam mikor jön a bombázó repülők a homály és ködös felhőkön keresztül, ez kész rémálom volt végigbámulni. Mintha szellemeket láttam. :eek: :respect:

Működik a szerverek lekérdezés stb., hát a minping miatt meghülyülök, így csak egy néhány szerverre tudtam kapcsolódni. :rolleyes: De olyan bénán játszottam, lesből azonnal lelőtte. :lol: Ott megtapasztaltam a spectator segítségével, valóban kerítésen járkált és felmászta a fára. :) Na ez nem semmi. :cool:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#789 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 13:26

A ragzás ott van a szeren rendesen. ;)  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#790 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 15:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 13:26

A ragzás ott van a szeren rendesen. ;)  :D

Sztem nem poénból... Szerinted? (No offense)

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.