Meg vannak az elso elmenyeim a nyomtatoval!
Meg kell mondjam egy kicsit vegyesek. Szerencsere tobb a pozitiv!
Meg azt hozza teszem, hogy papir hianyaban nem sokat nyomtattam vele. Igy a "tapasztalatok" igencsak benyomas jelleguek!
A Pixmania nagyon korrektul szallitott, mint mindig! Szuper egy ceg!
A nyomtato kulsore pofas, de egy kicsit nagy darab... bar ugy is lehet mondani, hogy van benne anyag (es raadasul jo minosegu)!
10 perc alatt (SD memorai kartyarol) megvolt az elso kep! Valoban olyan erzese van az embernek, mintha a fotolaborbol hozta volna ki eppen! Kozelrol vizslatva a kepet, azert lathatoak a pixelek.... Foleg az arcokon. Mit mondjak, egy ici-picit nagyobb durranasra szamitottam... Igaz, hogy amator fotos leven nagyon erzekeny vagyok a minosegre!
Kesobb, a szoftveres telepites utan (2 perc, semmi gaz) nyomtattam meg 2-3 kepet. Az eredmeny hasonlo. Normal szemtavolsagbol fotominosegu nyomat!
Rendeltem papirt is (Epson Premium Glacé fénykép papír - 255g/m² - 13x18 - 100 lap) a nyomtatohoz, de sajna a) meg nincs raktaron b) 13x18-as meretut vettem... Ami nem lenne baj (jo arban volt - 2 642 Ft), de a fenykepalbumomba nem fog beleferni....
Szoval ennyi egyenlore... Lehet megunom a varakozast es veszek valami papirt itt helyben. Eredeti Canon-t biztosan nem, mert nem fogok 20 darab 10x15-os papirert 2300 Ft-ot fizetni!!!!
Ja, es 3000-ret sem egy patron tintaert sem!! Most vettem egy 6-os pakkot az ebayrol (3800 Ft postakoltseggel!!!). A patron tipusat nem tudtam levenni a keprol, de tobb szaz visszajelzes alapjan nem arul gagyit a csoka.
Folyt. kov.

Súgó
A téma zárva.