HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN 7.0 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN 7.0 Felrobbanok!!! :)

#1 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 29. 00:08

Sziasztok!

Előljáróban: PIV. 2,4 Cerka, Win XP SP2, Tűzfal bekapcs, Nod 32 , Chello LIGHT  :D

Nagyjából kb. három napja szokás szerint léptem volna be MSN-re (MSN 7.0+MSG Plus), amit már jó ideje használok. Bejelentkezés közben lefagyott a program, és többszöri próbálkozás után sem csinált semmit.
Csak feladatkezelővel lehetett bezárni.
Gondoltam, valószínűleg a NOD 32 által talált néhány trójaival együtt kitöröltem valamit az MSN-ből.....
Újratelepítem a csevegő progit, indítás, megint lefagy.....  :eek:

Ennek fele sem tréfa.....  :reklamacio:
Elő megint a NOD 32.  Azóta a víruskeresés felénél önállóan resetel a rendszer.  :rolleyes:

Ezután format c: KISLEMEZRŐL!! , HDD Low level format (azért, mert van 9 rossz szektorom)  :)
És persze így nem maradt elvileg semmi a winyón.... Elvileg....

Win XP SP2 fel, szép új windows, vírustisztán, MSN feltelepítése után  bejelentkezés
(((gondoltam, milyen jót chatelek))),  majd ugyanúgy lefagyás.....  :confused:  :reklamacio:

Az egyik felhasználói nevemet próbálva a "bejelentkezés" gombnál fagy le, a másik júzer névnél eljut a partner ablakig, de senkit sem tölt be, majd fagyás.

És most ülök, tanácstalanul..... :think:
A Windows szépen megy, netezni lehet, sebesség rendben megvan.....

Volt már ilyenetek?

Esetleg újabb Chello-mizzéria???? Ha igen, mehet a topic a többi chello flame részbe. :reklamacio:

Mit dobjak ki? A gépet, a Windowst, az MSN-t, vagy a Chello-t? Vagy ebben a sorrendben mindet? :D

Atis
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#2 Felhasználó inaktív   helkis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 05:33

Szia!

Nálam egy hónapja ugyanez a párosítás MSN7.0+MSGPlus, ha egy ideig inaktív (30min) az MSN (lent van a tálcán és figyel :D) utána már egyszerüen nem indul el. Bármit csinálhatok csak a taskmanager segít, és a progi újra betöltése. Nemrég felraktam a 7.5bétát is, a helyzet kicsit javult, talán most már 1-2 órát is bírja.. :D

szerintem te is próbáld ki, hátha segít: >>MSN 7.5 beta (ENG)<<

esetleg nézz át >>ebbe<< a topicba, hátha volt ott valakinek hasonló gondja..
"We unlock the mysteries of knowledge and technology" - Symphony X

Balatoni ingatlanok, Veszprémi ingatlanok

#3 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 09:53

Köszi, kipróbáltam.

Sajnos az MSN 7.5 Beta verzió is belefagy bejelentkezéskor.....

Sem Win telepítés, sem progi újratelepítés nem segít...
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#4 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 10:00

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 10:53

Köszi, kipróbáltam.

A fenti hibajelengés alapján nem a windowsod tehet (ill részben), hogy összeomlik a rendszer. A hdd low lever formattal pedig óvatosan, nem a mai winyóknak találták ki, a sima formattal is kijönnek a badblockkok, nem értem miért van erre szükség....

de inkább futass le egy mem86-t vagy gold memoryt boot lemezről, hogy a ramjaid rendben vannak -e. Ha a ramok rendben, akkor ide kábel csere, ha még mindig csinálja, akkor vedd ki az összes kártyát a gépből a videon kívül. Ha még ekkor is van, akkor biza súlyos hw hibával van dolgunk sajna ;-(

#5 Felhasználó inaktív   MyCroft 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 10:19

Egyetértek AndrewBoy-al, bár a mem hiba necces, mert akkor előfordulna másnál is, nem csak az msn hülyülne. Bár a mai világban.... :)
De ezzel együtt egy mem86 sose árt, csak várd végig türelemmel.

Ha tudsz szerezni kölcsön egy kisebb vinyot, fel kéne dobni arra egy win-t meg msn-t úgy hogy minden más marad a gépedben, aztán lássuk a medvét alapon próbálgatni mi történik.
Szavaz a hejesirók pártyára!

#6 Felhasználó inaktív   helkis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 10:31

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 10:53

Köszi, kipróbáltam.

minden más jól működik a gépeden? egyéb esetben nincs fagyás? hirtelen újraindulás?
Amit AndrewBoy mond az is lehetséges. jó ha a memtesztel kezded..
Az alapoktól kell egy stabil gépet építened!
írd le mi a konfig részletesen.

lehet valamilyen hardware-ütközés is: hálókari+usb-s egér, szóval nem lesz egyszerü kideríteni. biosban tilts le minden felesleges cuccot amit nem használsz: hangkari(ha nem azt használod) gameport, fireware, serial portok, paralel port, stb...
alaplapba flashelni kellene legfrissebb bios-t (ha van) aztán "Load setup defaults" és friss win-t neki amiben eleve integrálva van az sp2. .. (saját tapasztalat, amire késöbb telepíted fel az valahogy nem olyan stabil)

#7 Felhasználó inaktív   Ras 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 10:45

és ha csutkára nem segít semmi... kapd csumpira az alaplapod (proci és mindne kártya-kábel-memória ki, leporol megtakarít), süsd ki a CMOS-t is... majd szépen lassacskán pakolássz ivssza mindent ha működik....
nekem egy hasonlóan érdekes problémát ez oldott meg...

bár ott egyértelműen körülhatárolható volt hogy nem OS/SW gond... (a BIOSba is beleresetelt, POST képernyő 'mákozott')

végül a CPU kivesz berak oldotta meg a dolgokat...

csak egy ötlet végszükség esetére (de még kidobás előttre  :D )
Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség, de az elsőben nem vagyok biztos. - A. Einstein

#8 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 12:25

Köszi a segítőkész válaszaitokat.

Nos....

A 2.4 GHz-es gép tesóm gépe, de este kipróbálom rajta az MSN-t.

A Sajátgépem  :)  konfigja lent van az infómban.
Az alaplap Acorp 5ALI61 + AMD K6 procc.
USB-re semmi sincs rácsatlakoztatva, ezenkívűl sem a soros, és sem a  ph. portokra.
A WIN XP jól fut rajta, az MSN-el pedig korábban a webkamerázás sem volt akadály.

De úgy látszik, megoldódik a probléma..... Vagy legalábbis a rejtély.....
Csináltam egy tesztet a GoldMemory-val. Eredmény: 540 memóriaegységből (vagy mi a frászkarika  :) )
24 Error, Status: Failed.

Egyébként egy ideje minden rendben volt, szinte átlagon felüli stabilitású volt a masina, amíg fel nem tettem a NOD32-t. Az első vírusellenőrzés, és trójai-eltávolítás utáni resetet követően lett a winyóm bad-sectoros. :think:
Volt, hogy találkoztam az XP-féle kék halálal (két hónap alatt kb. háromszor), amikor a  hardver esetleges hibájának megelőzésére hivatkozva lekapcsolja a rendszer a merevlemezeket, és  javasolja a system resetet.  Ellenőriztem: ilyen esetben a procihűtő kézmeleg (szilikonzsír O.K.), a többi egység pedig normál hőmérsékletű. Tudom, pici a konfig ereje, de mégis került oda ventillátor, ahová szükséges.

A gépet rendszeresen portalanítom (még a táp belsejét is), így nem gondolok esetleges kontakthibára, de most előveszem a csavarhúzót , és belenézek.

Mindenesetre érvényesül a régi igazság: Sz**ból nem lehet várat építeni....  :)
Acer Aspire 5310

#9 Felhasználó inaktív   helkis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 12:39

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 13:25

Köszi a segítőkész válaszaitokat.

Nos....

A 2.4 GHz-es gép tesóm gépe, de este kipróbálom rajta az MSN-t.

A Sajátgépem  :)  konfigja lent van az infómban.
Az alaplap Acorp 5ALI61 + AMD K6 procc.
USB-re semmi sincs rácsatlakoztatva, ezenkívűl sem a soros, és sem a  ph. portokra.
A WIN XP jól fut rajta, az MSN-el pedig korábban a webkamerázás sem volt akadály.

De úgy látszik, megoldódik a probléma..... Vagy legalábbis a rejtély.....
Csináltam egy tesztet a GoldMemory-val. Eredmény: 540 memóriaegységből (vagy mi a frászkarika  :) )
24 Error, Status: Failed.

Egyébként egy ideje minden rendben volt, szinte átlagon felüli stabilitású volt a masina, amíg fel nem tettem a NOD32-t. Az első vírusellenőrzés, és trójai-eltávolítás utáni resetet követően lett a winyóm bad-sectoros. :think:
Volt, hogy találkoztam az XP-féle kék halálal (két hónap alatt kb. háromszor), amikor a  hardver esetleges hibájának megelőzésére hivatkozva lekapcsolja a rendszer a merevlemezeket, és  javasolja a system resetet.  Ellenőriztem: ilyen esetben a procihűtő kézmeleg (szilikonzsír O.K.), a többi egység pedig normál hőmérsékletű. Tudom, pici a konfig ereje, de mégis került oda ventillátor, ahová szükséges.

A gépet rendszeresen portalanítom (még a táp belsejét is), így nem gondolok esetleges kontakthibára, de most előveszem a csavarhúzót , és belenézek.

Mindenesetre érvényesül a régi igazság: Sz**ból nem lehet várat építeni....  :)

Acorp 5ali61 : te jó isten!!! a leguniverzálisabb lap, amivel valaha találkoztam, és egyben a legháklisabb is mindenre.. :D

attól hogy nincs a csatikba dugva semmi a rendszer még kezeli az interface-eket.. nyugottan letilthatod őket, és még marad is egy kis teljesítményed, ill gyorsabb lesz a betöltődés is.. ;)

megyek hazafele, otthonról folyt köv.!

#10 Felhasználó inaktív   helkis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 14:24

SD-ram, vagy EDO? 

vedd vissza az időzítéseket lassabbra, és futtasd le újra a tesztet..

#11 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 15:50

Köszi a sok információt, Helkis!

SD RAM, PC100, 128 MB....

Viszont van néhány fejlemény :)

Az egyik, hogy a gépem már nagyon tiszta belül, és pormentes.... :D

A másik, hogy sikerült felkonnektálni a Messengerre... :) Bár nem egyszerűen....

A gépben csak az Internethez kellő alap eszközök voltak behelyezve, illetve engedélyezve.
(Lap, Procc, Mem, HDD,VGA,Hálókari)

Első bekapcsolás után természetesen még mindig fagy a progi. De csak a Messenger, és semmi más. A két  memórialapka variálása megtörént a slotokban, külön-külön is kipróbálva, eredménytelenül.... 
Amikor újra elindítom a csevegőt, látom, hogy a csatlakozáskor normális a sávszélesség-használat (kb. 200 Kbit/sec), de a fagyás pillanatában maximális adatforgalom van a hálózaton, amennyit csak a net elbír....
Hm.... :lame:
MSN újraindítás, bejelentkezés,  majd  az ezt követő szokásos leállás pillanatában rögtönzött hálókábel kihúzása után hibaüzenet, hogy nincs kapcsolat. A lefagyott progi pedig általában nem küld hibaüzenetet... :D  Tehát mégsem lefagyás, hanem nagy adatforgalom-generálás. De mitől?  :think:
Ezt a kihúzós műveletet megismételtem, de még a hibaüzi előtt visszadugom a hálókábelt. És láss csodát, elindul az MSN, partnerlistát betölti, és már meg is hívtak egy beszélgetésre, tehát minden rendben.
Hm... Talán hálókari hiba. Pedig a net kifogástalan.
Realtek 8139C -t kicserélem SMC EZ1255TX NIC-re, de csak többszöri újraindítás után kap DHCP-vel címet a Mercury KOBR100 Routertől....  Sőt, egyik PC reset után  még a router link LED-je is kialudt, hasonlóan a Cisco WAN Switchek Link-state LED-jéhez, amikor egy porton csak egy Mac-cím van engedélyezve, de a többinél letilt (VLAN, Switchport port-security).
Ennek ellenére a forgalomirányítóban semmi tiltás, semmi tűzfal, semmi mac-korlátozás....

Végül, elindult az új hálókártya, kapott címet is, Internet működik, de az MSN az SMC kártyával is csak a bejelentkezés utáni hálókábel kihúzom-visszadugom művelet után indul el....
Eután hálókari áthelyezése másik PCI slotba, de eredménytelenül....
Modem, Router reset megtörtént....., de semmi fejlemény, hogy hogyan lehetne kihagyni az adott mechanikai műveletet  :D

A memóriára már nem gyanakszom,  de elképzelhető, hogy a routerrel van a hiba?

Atis
Acer Aspire 5310

#12 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 16:22

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 16:50

de a fagyás pillanatában maximális adatforgalom van a hálózaton, amennyit csak a net elbír....

Semmi virusgyanús fájl a futó processzek között?
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#13 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 16:36

1Soproni...

Nincsen semmi gyanús, legalábbis számomra.
Az Új Win ma hajnalban, egy órakor lett kész, és már akkor sem ment rajta a Messenger.
Viszont a Hálókábeles művelet mindig működőképes, már egy órája stabilan fent van a hálón a progi.

Annyi gyanúsat találtam, hogy bejelentkezéskor a futó alkalmazások közt kétszer szerepel az Msn Messenger (Beta), pedig csak egyszer indítom el... :D

Csatolok egy lépet a futó folyamatokról.

Csatolt fájl:

Acer Aspire 5310

#14 Felhasználó inaktív   helkis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 19:48

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 16:50

Köszi a sok információt, Helkis!

SD RAM, PC100, 128 MB....

Viszont van néhány fejlemény :)

Az egyik, hogy a gépem már nagyon tiszta belül, és pormentes.... :D

A másik, hogy sikerült felkonnektálni a Messengerre... :) Bár nem egyszerűen....

A gépben csak az Internethez kellő alap eszközök voltak behelyezve, illetve engedélyezve.
(Lap, Procc, Mem, HDD,VGA,Hálókari)

Első bekapcsolás után természetesen még mindig fagy a progi. De csak a Messenger, és semmi más. A két  memórialapka variálása megtörént a slotokban, külön-külön is kipróbálva, eredménytelenül.... 
Amikor újra elindítom a csevegőt, látom, hogy a csatlakozáskor normális a sávszélesség-használat (kb. 200 Kbit/sec), de a fagyás pillanatában maximális adatforgalom van a hálózaton, amennyit csak a net elbír....
MSN újraindítás, bejelentkezés,  majd  az ezt követő szokásos leállás pillanatában rögtönzött hálókábel kihúzása után hibaüzenet, hogy nincs kapcsolat. A lefagyott progi pedig általában nem küld hibaüzenetet... :D  Tehát mégsem lefagyás, hanem nagy adatforgalom-generálás. De mitől?  :think:
Ezt a kihúzós műveletet megismételtem, de még a hibaüzi előtt visszadugom a hálókábelt. És láss csodát, elindul az MSN, partnerlistát betölti, és már meg is hívtak egy beszélgetésre, tehát minden rendben.
Hm... Talán hálókari hiba. Pedig a net kifogástalan.
Realtek 8139C -t kicserélem SMC EZ1255TX NIC-re, de csak többszöri újraindítás után kap DHCP-vel címet a Mercury KOBR100 Routertől....  Sőt, egyik PC reset után  még a router link LED-je is kialudt, hasonlóan a Cisco WAN Switchek Link-state LED-jéhez, amikor egy porton csak egy Mac-cím van engedélyezve, de a többinél letilt (VLAN, Switchport port-security).
Ennek ellenére a forgalomirányítóban semmi tiltás, semmi tűzfal, semmi mac-korlátozás....

Végül, elindult az új hálókártya, kapott címet is, Internet működik, de az MSN az SMC kártyával is csak a bejelentkezés utáni hálókábel kihúzom-visszadugom művelet után indul el....
Eután hálókari áthelyezése másik PCI slotba, de eredménytelenül....
Modem, Router reset megtörtént....., de semmi fejlemény, hogy hogyan lehetne kihagyni az adott mechanikai műveletet  :D

A memóriára már nem gyanakszom,  de elképzelhető, hogy a routerrel van a hiba?

Atis

Esetleg friss hálókari driver (gyári nam az xp-s! realtek-ek alergiásak erre..)

Ha hálókarival nem akarsz szívni akkor 3Com 905TX!! ez minden winnel műxik.

Van egy netlimiter nevű progi, azzal be tudod lőni a különböző alkalmazások mennyi sávszélességet használhassanak az összesből..  egy próbát megér.  van 30napos trial belőle.

a hálókarinak adj fix IP-címet! attól még simán fel kell kúsznia a hálóra, és ismét gyorsabban indul a rendszer is..

a router-hez is szoktak firmware-t frissíteni... hátha.. vagy router nélkül?
UTP kábel? nincs megtörve? nincs mellete valami 220-as kanóc? STP-kábellel is megpróbálhatod az árnyékolt.., vagy másik kábellel..

nálam csak 4Mb-ot zabál az MSN és 2Mb-ot a Plus..  :think:

#15 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 20:37

A lényeg, hogy eddig ugyanezekkel a karikkal teljesen jó volt minden, de legalább már a kihúzom-bedugom megoldás működik. :)

A hálót eleve FTP-vel szereltem, bár az STP jobb. Elvégeztem egy Cisco CCNA-t, így talán nem csúszok el a kissebb hálózati hibákon.

De az biztos, hogy valami nagyon-nagyon bűzlik..... És talán a router lesz a híbás, megpróbálom közvetlenül modemre csatizni a gépet.

Kipróbálom a többi ötleted is.

Köszi.

Atis
Acer Aspire 5310

#16 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 12:20

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 21:37

A lényeg, hogy eddig ugyanezekkel a karikkal teljesen jó volt minden, de legalább már a kihúzom-bedugom megoldás működik. :)

A hálót eleve FTP-vel szereltem, bár az STP jobb. Elvégeztem egy Cisco CCNA-t, így talán nem csúszok el a kissebb hálózati hibákon.

De az biztos, hogy valami nagyon-nagyon bűzlik..... És talán a router lesz a híbás, megpróbálom közvetlenül modemre csatizni a gépet.

Kipróbálom a többi ötleted is.

Köszi.

Atis

Közvetlenül a modemmel kapcsolódva mi a helyzet?
Ha így megy, akkor talán egy router-firmware-update kellene.
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#17 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 13:37

Egyéb elfoglaltság, és szimpla lustaság :D miatt el is felejtettem kipróbálni ezt a lépést.

Tehát, közvetlenül modemre kapcsolva a gépet, kifogástalanul működik az MSN (jelenleg 7.5 Beta).
Nem jelentkezik a korábban említett túlcsorduláshoz hasonló jelenség.

Tanácsodat megfogadom, frissítek a routeren.

A jelenlegi Firmware:

Mercury KOB BR100
Current Firmware Version: V 2.00.0096
Firmware Date:  2004.10.11

Nekem nagyon tanulságos volt az eset.

Köszi minden információt és segítséget a hozzászólóknak!
Acer Aspire 5310

#18 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 14:23

Idézet: Hamrad - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 14:37

Egyéb elfoglaltság, és szimpla lustaság :D miatt el is felejtettem kipróbálni ezt a lépést.

Tehát, közvetlenül modemre kapcsolva a gépet, kifogástalanul működik az MSN (jelenleg 7.5 Beta).
Nem jelentkezik a korábban említett túlcsorduláshoz hasonló jelenség.

Tanácsodat megfogadom, frissítek a routeren.

A jelenlegi Firmware:

Mercury KOB BR100
Current Firmware Version: V 2.00.0096
Firmware Date:  2004.10.11  

Nekem nagyon tanulságos volt az eset.

Köszi minden információt és segítséget a hozzászólóknak!

Találkoztam olyan routerhibával is, ahol az eredeti firmware valahogy rosszul volt rárakva. Ugyanarra a verzióra felülírva megoldódott a probléma.

Szerk: a Mercury oldalon csak régebbi firmware-t találni?  :think:

Szerkesztette: 1soproni 2005. 07. 31. 14:25 -kor

#19 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 14:31

Sajnos a neten csak olyan upgrade fájl található, ami a ruteren lévőnél egyel korábbi.

2.00.0095 Firmware (Release on 08/19/2004) 603 KB

http://www.mercury-pc.com/product-detail.p...s&productid=369

Összegzésképpen:

Az újraindítás ismét megtörtént a szoftveres menedzselésből, és a készüléken található reset gombbal is, de semmi eredmény.
Az MSN még mindig nagy forgalmat generál bejelentkezéskor, és leülteti a rendszert. Bármilyen más hálózati, internetes alkalmazás működőképes.
Portokat cserélgetve is fennáll a probléma.

Router nélkül, modemre közvetlenül csatlakozva az MSN hiba megszűnik.

Azt hiszem, holnap elviszem garanciajeggyel együtt a kütyüt a kereskedőhöz.
Acer Aspire 5310

#20 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 14:33

Talán felrakjak egy régebbi Upgradet?  :confused:
Acer Aspire 5310

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó