HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzol-e? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzol-e? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Kedves Fórumtag! Te dohányzol? (156 felhasználó adott le szavazatot)

Kedves Fórumtag! Te dohányzol?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#91 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 14. 18:39

Sajnos dohányzok :( , azonban igyekszem tekintettel lenni embertársaimra és csak akkor és olyan helyen gyújtok rá, ahol senkit nem zavarok.

Másrészt érdekes, hogy utálom, ha valaki zárt térben gyújt rá és telefüstöli az egész teret(pl vonat)...ez még engem is zavar(ez alol kivétel a LAN-Party-s stratégiai játékok, itt előfordul, hogy zárt térben rágyújtok/tunk :Đ)

Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#92 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 20:23

Cigire egyszer sem gyújtottam rá. A szivart viszont nem vetem meg!  :smoker:  :cool:
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#93 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:02

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 21:23

Cigire egyszer sem gyújtottam rá. A szivart viszont nem vetem meg!  :smoker:  :cool:

és milyen nemu vagy ha nem vagyok tul indiszkret? :think:
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#94 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 21:34

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 22:02

és milyen nemu vagy ha nem vagyok tul indiszkret? :think:

WickedWitch = Gonosz Boszi :evil2:

Tehát lány... nő.... illetve már asszony!  :) 
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#95 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 22:06

Idézet: scaurus - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 16:35

/Valljuk be, hogy az Országos Dohányfüstmentes Egyesület azon véleménye is, mely szerint mondjuk a Casablanca, Trainspotting, Hamvadó cigarettavég c. filmekből, Maigret, Columbo és Sherlock Holmes sorozatokból a dohányzós jeleneteket ki kellene vágni, egy agyrém./

Az. És az alkohol fogyasztást bemutatókat, és a nem egészségesen táplálkozó embereket bemutatókat is meg kell ezután vágni. Csakis pedagógiai célzatú oktatófilmek mehetnek, semmi más.
Tudom, sarkítok, de a filmeknek az a céljuk, hogy szórakoztassanak/elgondolkodtassanak, nem az, hogy erkölcsi célzatú nevelésben részesítsenek tudatosan és tudat alatt. Ezért sem szeretem az amerikai családi filmeket, mert folyton az az érzésem, hogy valami naggggyon fontosat akarnak megtanítani az erkölcs nihillben leledző ifjúságnak.
Én mondjuk az erőszak cenzúrázásával sem értek egyet, erre a célra találták ki a korhatár besorolásokat.

Egyébként aki a Trainspottingban a cigizést tartja a legnagyobb problémának, az már forduljon orvoshoz komolyan mondom.  :(

Szerkesztette: snakekiller 2005. 08. 14. 22:09 -kor

#96 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 23:54

Van már dohányos topic, ugyanerről szól. Kérem ott folytatni.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...l=doh%E1nyz%E1s

Téma zárva.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó