Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. szept. 18., csütörtök - 16:28
Sajnos nem csíptem el az első verzióját a hsz-ednek, így nem tudom mi volt a lényegbeli mondandót.
Nem lőttél mellé, idetévedve olvastam a fentebb lévő ámokfutásodat és a nagyon-nagyon mélyre dugott bicska a zsebemben, amit óva intek bármiféle kinyílástól nem bírta ezt már. Ez már tényleg több a soknál.
Utoljára kérlek, hogy moderáld magad, ez már túlmegy minden emberi hülyeség-butaság-rosszindulat-nyalifali-álszentség határán. Amit írtam korábban püben, leírom ide is.
Hogy ha bármi gondod van, ami miatt nem vagy teljesen 100-as, gondolok itt mentális dolgokra, vagy bármilyen olyan tragédiára, vagy eseményre aminek a behatására ilyen lettél - amilyen, kérlek oszd meg velünk. Hidd el az itteni társaság intelligens módon tudná ezt kezelni, egy rossz szavunk nem lenne egy ejnye-ejnye maximum, úgy állnánk hozzád, és ne próbáld ebbe a rosszindulatot becsempészni, ezt teljesen jóindulatból írom! De ha ilyen nincsen, akkor egyszerűen sajnos te nem vagy arra hivatott, hogy internetes fórumokon, főleg ilyen helyen "megálld a helyed". Egyszerűen hiába próbál az ember nem ott olvasni ahova írsz, akarva-akaratlanul is bele-bele botlik és nyel. Majd nyel még nagyobb majd félrenyel. Ezt mégis hogy - gondolkodik el újra és újra...
Nem vagyok rosszindulatú ember - hiába állítasz be annak, ami a szívemen az a számon - jelen esetben a kíbordomon, de akkor is....
Kérlek ne csináld ezt mert ez már teljesen tolerálhatatatlan. Természetesen ha úgy itélik meg, megkapom és elfogadom a büntit ezért is, mint sok másért, de ezt a bicskanyitogató stílust h mehetek én is pihenőre mint pár "magunkfajta" ezt már tényleg ne TE mondjad... Röviden ennyit akartam, és nem akartam/akarok sértő lenni, nem e célból írtam ezt ide mind le. OFF vége, utólagosan is elnézést.

Súgó
A téma zárva.