Hali VINIKOR!
A drivert én speciel úgy szoktam telepíteni, hogy nem a setup.exe-vel kínlódok, hanem az eszközkezelőben felismer valami médiarögzítő eszközt, és annak a driverfrissítését indítom el, így a cd-ről saját maga feltelepíti a cuccot. Ekkor már vígan ismeri a Hauppauge tunert. Utána indítom a setup-ot, legyen bent az összes pipa, így mindent feltelepít saját maga. Ha drivert frissítesz, le van írva a módja a weboldalán. A lényeg, hogy előtte a gyári cd-n lévő drivercleaner-el pucolj le mindent, és indítsd újra a gépet. Én nem vettem észre küönbséget, a mai napig a gyári lemezen lévő drivert használom. A távirányító működik egyből, tudok csatornát váltani, hangerőt szabályozni, felvételt indítani, megállítani, a többivel nem foglalkoztam, őszintén szólva nem is használom.
A felvételre kerestem saját beállítást: 2600/3250 Variable bitrate, 224-es hanggal. Így kb. 22 megát eszik percenként, a minőség is fasza.
A vágásra, szerkesztésre a TMPGEnc MPEG Editor 1.0.1.59 - et használom, nagyon tuti!!
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!