-Szia, szeretnék egy AGP csatolós 6600GT-t venni, mit tudsdz nekem ajánlani?
-Szia, esetleg MSi-vel tudok szolgálni.
-Megnézhetem?
-Persze, nagyon dögös kis kártya, full réz hűtővel, és sok ajándék szoftverrel. A szokásos XIII, meg Prince of persia, stb...
-Hú ez szuper, mennyibe kerül?
-Nézzük csak, 48490 Ft az ára.
-Jó, köszönöm, megvenném, esetleg ezt a dobozt elraknád nekem másfél órára? Jövök hozzátok vásárolni a haverommal, csak még találkozom vele, de MINDENKÉPPEN megveszem.
-Jó persze szívesen.
Ezek után elmentem boltból, találkoztam haverral, és egy kis kitérő (Alien computers) után visszatértem a színhelyre.
-Szia, jöttem vissza a félretett kártyáért.
-Szia, rögtön adom. Mi is volt?
-MSI 6600GT AGP.
-Ja igen emlékszem....
Fizetés megtörténte után nagy lendülettel tépek haza, boldogan, mert végre lecserélhetem a régi 5900 xt-met, egy gyorsabb darabra. Kártya dobozból ki, gépbe be, driver fel, örülés, játszás.
Ekkor támadt az a perverz gondolatom, hogy kipróbálom az ajándék cuccot, amit adtak a kareszhoz.
Nézem a doboz alját, (az elválasztó karton alatt lennének a cd-k) de sehol semmi, csak egy driver cd van a dobozban.
Mivel 8 óra múlt, gondoltam holnap visszatrappolok a boltba, és legariztatom az ügyet.
Így is tettem, egy rövid, de velős telefonbeszélgetés után elmentem a Damjanich utcai üzletükbe, ahol a garanciális ügyeket intézhetem.
Előadtam a történetet, srác bólogat, majd kibont egy másik dobozt.
Üres...
Kibont egy harmadikat...
Üres...
Negyedik...
Üres...
MSI honlapja megnéz a boltban:
Bundle Supreme Valuable 3D Games:
URU
(Worldwide) XIII
(Worldwide) Prince of Persia 3D
(Worldwide without Japan) Splinter Cell Pandora Tomorrow
(Available in Japan only)
A lényeg: Optional!!!
A srác a boltba azt mondja, a gyártó opcionálisan bizonyos dobozokba tesz, másokba nem tesz ajándék szoftvert.
Ergo pechem van, ebben a dobozban nincs ajándék...
Szerintem ha szerencsejátékot akarok játszani, akkor lottószelvényt veszek, nem videokártyát közel 50K-ért.
Mondjuk azért vagyok pipa, hogy megkérem a srácot, hogy tegyen el nekem egy dobozt, másfél órára, ő ezt szemrebbenés nélkül eladja, ugyanis már NINCS a boltban olyan verzió, amiben lenne szoftver pakk. Nyilván raktáron volt még ilyen kártya, ezt ő nyilván tudta is, csak úgy látszik a dobozok tartalmával nincsenek tisztában.
Looser's szerint Megb@szhatom anyámat is....Ja a Sims 2 nincs benne a bonus packban...

Annyit mondott a srác, hogy ők erről nem tehetnek, de hajlandó!!!! lesztornózni a bizniszt, és visszakapom a pénzemet.
Szerintem meg ha egy termékhez nem adnak extra materiált, akkor igenis adják oda kevesebb pénzért, mint a teljes verzióst.
Kíváncsi lennek, hogy az MSI-nek van-e olyan doboza, amiből a vidkari hiányzik...mert ez is lehet akkor optional. Nincs qa dobozban? ej barátom de peched van...
Szerintem holnap visszaviszem, és pénzt vissza.
Kinéztem egy PNY-t. Igaz picit drágább, és nincs hozzá ajándék szoftver, de legalább a lelkemnek jót teszek vele...