mindenesetre volt egy olyan tollbooth race, hogy vagy hatszor újrakezdtem... végig kell tépni 290-es átlaggal a pályát, egyszer koccantam falnak, és 0.15 sec maradt a végére
Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 11. 29. 00:39
húú, most mennék a lamborghini ellen, de ma már nem
majd holnap este....
mindenesetre volt egy olyan tollbooth race, hogy vagy hatszor újrakezdtem... végig kell tépni 290-es átlaggal a pályát, egyszer koccantam falnak, és 0.15 sec maradt a végére
de a micura már nem költök, majd a 'Ghinire
Elküldve: 2005. 11. 29. 01:35
Nekem meg volt egy verseny az előbb, és egy rohadt A3 a szarrá húzott Gallardomat úgy alázta, hogy sírtam
Kb 10szer kezdtem újra, hiába perfect launch+nitroztam is, már rajtnál otthagyott
11.-re valahogy sikerült az első kanyarban megelőzni, utánna már simán megvolt
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 11. 29. 06:35
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. Nov. 28., Monday - 22:57
Szerintem épp nincs rendeben a kocsi paletta mintha, hol a skyline, meg az MX-5-ös, nem hittem a szememnek amikor nem találtam őket sehol sem.
mert ez nem underground. ha rizskalyha kell -> goto ug2
JóSebesség
Elküldve: 2005. 11. 29. 07:35
Idézet: scip - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 7:12
Megmondta a tutit a cikkíró, az biztos
Tulképpen egyet is értek, én speciel a grafika, a hangok, meg a zenék miatt tolom. A kecsöp röhejes, a zsaruk szintén. De amíg ilyen kegyetlen hangja van a Lambomnak váltáskor, alagútban (lábamnál van a mélynyomó
GS cikk tényleg annyira gagyi?
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 11. 29. 07:47
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200 475x8, Gigabyte 9600 GT , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>
Elküldve: 2005. 11. 29. 07:49
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 18:54
A forma kimondottan jó összeállítás. Illik a kocsihoz a felni, nem túlzásba vitt a bodykit sem és a hátsó szárny sem egy repülőről menesztett darab szerencsére, hanem ide való. A végére jön a de. Túl fekete.
Ja és a motorháztetőért is gratula. Ez való ide.
A festést fel lehetne dobni ha már a sötéthez ragaszkodsz egy fekete és egy világosabb árnyalat vegyes alkalmazásával, van az az egész testes vinyl cuccos azok közül lehet szépen két színt rátenni, igaz ha azt rosszul választja meg valaki nagyon el lehet vele baszni.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 11. 29. 07:51
Idézet: evone - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 19:13
Itt a fesőműhelyt kéne dícsérni?
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 11. 29. 07:55
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 8:49
nem túlzásba vitt a bodykit
Pedig ez az első lökös ronda. Mondjuk illik egy tuning-golfhoz
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2005. 11. 29. 07:55
Idézet: PAJ01 - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 21:36
a falra maszok a spike oktol... wáááhhh
sztem nem kellett volna ebbe rendor...
inkabb rakjanak bele izzaszto versenyeket ne ilyen hulyeseget

sztem nem kellett volna ebbe rendor...
inkabb rakjanak bele izzaszto versenyeket ne ilyen hulyeseget
Engem tegnap az egyirányú kecsap idegelt fel. Fogtam egy fát az pálya elején és a gyerek cson nélkül 20 sec-et vert rám úgy, hogy még folyamatosan húzott el mert az ütközés után "csak" 16-al voltam lemaradva.
Persze, amikor én felnyomom egy kocsira és 12 sec-el vezetek azt az utsó körben 10 sec alatt behozza a legélesebb kanyarokban is.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 11. 29. 08:10
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 2:35
Nekem meg volt egy verseny az előbb, és egy rohadt A3 a szarrá húzott Gallardomat úgy alázta, hogy sírtam
Kb 10szer kezdtem újra, hiába perfect launch+nitroztam is, már rajtnál otthagyott
Miért van mindenki annyira elájulva a gallardo-tól? Én még csak 4. vagyok a listán, de a gallardó gyorsításban és max sebességben a csúszka szerint még mindig nagyon halovány. Egyedül a kezelhetősége jó, de abban már más kocsik is utólérték nálam, de a gallardó motorikusan még mindig nem akar magára találni. Talán a végén, amikor minden motortuning meglesz, akkor ér majd valamit.
Most meg úgy döntöttem, hogy elegem lett a nyert kocsikból és a szívemre hallgattam és megcsináltam egy imprezát. Azt birom a legjobban benne, hogy simán lehet vele wrc stílusban venni a kanyarokat és közben még gyors is. Versenytempóben igaz még csak 342 volt a csúcsom vele.
Télleg ezt a mószön blúrt nem lehet valahol teljesen kikapcsolni? A visual treatment-et már levettem low-ra így nem olyan erős, de 300 felett már így is nagyon mossa a képet pedig a nitro-hoz még hozzá se értem.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 11. 29. 08:20
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 9:19
sebgutkopf: Köszönöm az elemzést a Golffal kapcsolatban! 
Igazán nincs mit.
Azt nem mondom, hogy feltétlen az én ízlésem az etalon, de legalább határozottan mondom a véleményemet.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 11. 29. 08:27
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 8:10
Miért van mindenki annyira elájulva a gallardo-tól?
Talán azért, mert már fullos a gallardo-m?
Pedig csak 5. vagyok. Igaz volt két unique perf. upgradem is
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 11. 29. 08:45
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 16:54
Érdekes felni. Mitől jó az ilyen benézek a motorba a küllők mellett felni? :confused:
Elküldve: 2005. 11. 29. 09:05
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 8:10
Télleg ezt a mószön blúrt nem lehet valahol teljesen kikapcsolni? A visual treatment-et már levettem low-ra így nem olyan erős, de 300 felett már így is nagyon mossa a képet pedig a nitro-hoz még hozzá se értem. 
regedit a barátod
A kulcs pontos nevét nem tudom, de teljesen egyértelmű lesz, meg fogod találni. A registry-s beállítás minden visual treatment mellett hatásos. Én a harmadik programindítás óta játszom úgy.
(de mintha mindez már le lett volna írva itt)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2005. 11. 29. 09:09
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. nov. 28., hétfő - 23:57
Alapvetően ez a játék másról szól.
Még az UG-ben (különösen a kettőben) a tuning volt a lényeg, a többi csak kerítés, addig itt a rendőrökkel való hajszán van a hangsúly.
Én meértem hogy kivették a tuning nagy részér, hiszen itt pl nem fényképezkedünk újság címlapra, hanem felvesz a trafipax, hogy mennyivel megyünk. Itt mi közellenséget alakítunk, aki időről-odőre lebontja a fél várost,amit mágikus gyorsasággal újra építenek
, hogy lerombolhassuk újra.
Szerintem épp nincs rendeben a kocsi paletta mintha, hol a skyline, meg az MX-5-ös, nem hittem a szememnek amikor nem találtam őket sehol sem.
Még az UG-ben (különösen a kettőben) a tuning volt a lényeg, a többi csak kerítés, addig itt a rendőrökkel való hajszán van a hangsúly.
Én meértem hogy kivették a tuning nagy részér, hiszen itt pl nem fényképezkedünk újság címlapra, hanem felvesz a trafipax, hogy mennyivel megyünk. Itt mi közellenséget alakítunk, aki időről-odőre lebontja a fél várost,amit mágikus gyorsasággal újra építenek
Az rendben van, hogy ez másról szól, mint az UG2, de ha már volt egy jól működő része a játéknak, és ráadásul még használják is a következő részben, akkor azt miért nem lehet teljes értékén használni?
Engem mondjuk zavart az UG-kben a csillaggyűjtés. Most sem amiatt hiányolom a cuccokat, hanem mert nagyon imádtam autókat csinálni, azokat szépen kishotolni, és berakni képernyőkímélőnek.
Szóval, imádtam, hogy lehet neon-t is tenni a kocsira, én határozhatom meg külön a készletből, hogy milyen első-, hátsó lökháíritót, oldalsó küszöböt szeretnék. Most meg van 4 vide body, oszt ammen.
Viszont, a felnik jobban tetszenek, mint az UG-ben, számomra inkább valók autóra, bár volt pár jó régi is, ami tőlem maradhatott volna. Aminek szintén örülök, hogy végre nem lehet ugráltatni a kocsit, nincs forgó felni, tehát erre a részre kicsit sikerült leszokniuk a készítőknek az USA majmolásáról.
A közellenség egyébként rendben van, de ha lehet, akkor vagy stock kocsival kelljen menni vagy akkor tuningolhassam szénné a gépemet.
Engem személy szerint nem izgat az MX5 és a Skyline hiánya, de ez ugye mindenkinek az ízlésén múlik. Nálam a favorit az EVO, az Impreza, az M3.
Elküldve: 2005. 11. 29. 09:10
Idézet: KoRUND - Dátum: 2005. nov. 29., kedd - 8:45
Érdekes felni. Mitől jó az ilyen benézek a motorba a küllők mellett felni? :confused: 
Látni engedi a féket. Én is az ilyen felépítésű felniket szeretem főleg, bár ennyire ne legyen ritka.
Ha már hozzászólok: bepe, a hátsó szárny szerintem apróka a gép visszafogott eleganciájú profi hatásához. Nem kellene egy Porshe-re illő, de én keresnék valamit apró függőleges oldalsó elemekkel a tuning szárnyak között.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2005. 11. 29. 09:36
úgy döntöttem, hogy moyt a 10ik nmy után pihenek 1et amig kijön az uj nvidia driver amiben kijavitjak ezt a rendering problemet, azér vettem 7800at hogy minden szakitson ne holmi bugok miatt ne...szal addig pihen a gamma
A man must accept his fate or be destroyed by it.

Súgó
A téma zárva.