Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 12. 24. 14:27
Sziasztok !
Másnál van olyan hiba, hogy amikor lenyomod a blacklist-en például a 14.-et a következő ellenfél a 11. lesz ? (13-as, 12-es kimarad) Nálam ez elég gyakran megesik. Úgy jutottam el a 2. helyezetthez, hogy valóságban kb 6 ellenfelet kellett csak legyőznöm.
Másnál van olyan hiba, hogy amikor lenyomod a blacklist-en például a 14.-et a következő ellenfél a 11. lesz ? (13-as, 12-es kimarad) Nálam ez elég gyakran megesik. Úgy jutottam el a 2. helyezetthez, hogy valóságban kb 6 ellenfelet kellett csak legyőznöm.
Szerkesztette: Roberto23 2005. 12. 24. 14:28 -kor
Elküldve: 2005. 12. 24. 14:29
Ez valami lite edition?
Legalább hamarabb megvannak a kocsik.
Legalább hamarabb megvannak a kocsik.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 24. 16:43
Lenne egy gyors kérdésem, habár valószínűleg le van már írva ez valahol...
Most kezdtem a játékot, és amikor végigcsinálok 1-1 küldetést. küldetés végén visszatesz a nagytérképre, és rendszerint megjelenik 3-4 darab másik kocsi(térképen zöld nyíl) És mennek egy irányba, nem túl gyorsan. Mit kell csinálni velük?
A másik meg a rendőrök. Üldöztek vagy 30 percet 10 autójukat lezuztam, kaptam vagy 80k bountyt, de pénzt nem tudok csinálni kizárólag ha versenyeket nyerek. Viszont van egy pénzesmalac a rendőrös küldetéseknél is. A kérdés az hogy máshogy is lehet esetleg pénzt csinálni? A régi kocsim eladtam és csak 13k-t kaptam érte ami kurva kevés.
Végezetűl pedig most hogy jobb kocsit vettem(nitrót bele) az összes ellenfélnek is feljavult a kocsija, ez csak véletlen vagy így van kitalálva?
Magyarosítás esetleg van már hozzá?(hány százalékos ha igen, és hol lehetne leszedni(ami működik is)). Köszi
Most kezdtem a játékot, és amikor végigcsinálok 1-1 küldetést. küldetés végén visszatesz a nagytérképre, és rendszerint megjelenik 3-4 darab másik kocsi(térképen zöld nyíl) És mennek egy irányba, nem túl gyorsan. Mit kell csinálni velük?
A másik meg a rendőrök. Üldöztek vagy 30 percet 10 autójukat lezuztam, kaptam vagy 80k bountyt, de pénzt nem tudok csinálni kizárólag ha versenyeket nyerek. Viszont van egy pénzesmalac a rendőrös küldetéseknél is. A kérdés az hogy máshogy is lehet esetleg pénzt csinálni? A régi kocsim eladtam és csak 13k-t kaptam érte ami kurva kevés.
Végezetűl pedig most hogy jobb kocsit vettem(nitrót bele) az összes ellenfélnek is feljavult a kocsija, ez csak véletlen vagy így van kitalálva?
Magyarosítás esetleg van már hozzá?(hány százalékos ha igen, és hol lehetne leszedni(ami működik is)). Köszi
Szerkesztette: Sirinor 2005. 12. 24. 16:49 -kor
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 12. 24. 17:14
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 16:43
Lenne egy gyors kérdésem, habár valószínűleg le van már írva ez valahol...
nemtúl magas intelligenciahányadosodat már a bolhapiacon kamatoztattad...
de mivel ma karácsony van...
ha vége egy versenynek, akkor visszarak ugyanoda ahol az véget ért, annak a pontjára a városnak...a többi versenyzőt is, velük már nem tudsz azután mit kezdeni.
a zsarus dolgoknál meg az elsőből midnen tipusunál bemutatja hogy mi a feladat, szög 1xrü.
pénzt csak rendes versenyeknél lehet szedni, a zsarusoknál bounty-t (vérdijat) gyüjtesz amiből kell mindig egy x hogy az aktuális helyzetett a blacklisten kihivhasd.
a kocsikat meg hát, az elején pláne nem érdemeseladni, az értéke feléért veszik cak be.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 12. 24. 19:58
Igazából fingom nincs az autós játékokhoz, soha nem játszottam velük, csak a need for speed hot persuit 2-vel. És ez 2. játék. Így minden új benne, még az alapvető menetét sem ismerem. Ezért kérdezek hülyeségeket.
A játék elején lehet carriert inditani, de lehet kihívásokat is választani. Valamilyen szinten függ egymástól a kettő, vagy nyugodtan játszam végig az egyiket, majd térjek át a másikra. Vagy esetleg párhuzamosan érdemes?
u.i.: Nem tudom milyen bolhapiacos dologrol beszelsz.
A játék elején lehet carriert inditani, de lehet kihívásokat is választani. Valamilyen szinten függ egymástól a kettő, vagy nyugodtan játszam végig az egyiket, majd térjek át a másikra. Vagy esetleg párhuzamosan érdemes?
u.i.: Nem tudom milyen bolhapiacos dologrol beszelsz.
Szerkesztette: Sirinor 2005. 12. 24. 20:02 -kor
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 12. 24. 20:33
nem fugg egymastol a ketto. hacsak nem az, hogy mind a ketto beletartozik a jatek statisztikajaba, hogy hany szazalekban teljesitetted a jatekot.
Elküldve: 2005. 12. 24. 21:34
Oh, meg csak 17%-nal vagyok. Most kezd nehezedni.
A rendorsegi uldozesek kicsit gyengenek tuntek, de most hogy 3x os fokozatba uldoztek, mar jott egy parszor rendorsegi "neheztuzerseg" nagyobb kocsik, hamarabb elkap, nehezebb fellokni. El is fogtak es most a home-ba lett egy X a vontatas alatt. 3 hely van, gondolom nem erdemes begyujtei mind a harmat. Helikopterek, meg szoges drot a foldre mikor jonnek be?
A kocsieladassal az a problema hogy belevettem egy csomo mindent a kocsiba de ha eladom ugrik minden, viszont nem ad tobbet a kereskedo erte.
A rendorsegi uldozesek kicsit gyengenek tuntek, de most hogy 3x os fokozatba uldoztek, mar jott egy parszor rendorsegi "neheztuzerseg" nagyobb kocsik, hamarabb elkap, nehezebb fellokni. El is fogtak es most a home-ba lett egy X a vontatas alatt. 3 hely van, gondolom nem erdemes begyujtei mind a harmat. Helikopterek, meg szoges drot a foldre mikor jonnek be?
A kocsieladassal az a problema hogy belevettem egy csomo mindent a kocsiba de ha eladom ugrik minden, viszont nem ad tobbet a kereskedo erte.
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 12. 24. 23:54
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 21:34
Helikopterek, meg szoges drot a foldre mikor jonnek be?
4. szintu korozesnel van a heli, meg szogek is elofordulhatnak
ERRE a statisztikara gondoltam. ha a felso szam 100 lesz, Te vagy a nyero.
Szerkesztette: UnConnecteD 2005. 12. 24. 23:57 -kor
Elküldve: 2005. 12. 25. 01:26
akinek werziója van és eléggé tapasztalt legyen szíves keressen meg privátban!
Köszönöm!
Köszönöm!
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 01:32
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy nem látszik a visszapillantó tükör (ha egyáltalán van ilyen, a beállításoknál látok). Valahol máshol be lehet még állítani?
És ha vkinek meglenne, min 1024x768-as felbontásban, az alábbi két kép, az adjon lécci egy linket, ahonnan le lehet szedni, mert én csak reges oldalon találtam meg ( és spanyolul nem tudtam megcsinálni a regisztrációt). Vagy ha esetleg vmi hasonlója van vkinek az is érdekel. Örök hála!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051225/nfs...ltoltes.hu_.jpg
Az lenne a problémám, hogy nem látszik a visszapillantó tükör (ha egyáltalán van ilyen, a beállításoknál látok). Valahol máshol be lehet még állítani?
És ha vkinek meglenne, min 1024x768-as felbontásban, az alábbi két kép, az adjon lécci egy linket, ahonnan le lehet szedni, mert én csak reges oldalon találtam meg ( és spanyolul nem tudtam megcsinálni a regisztrációt). Vagy ha esetleg vmi hasonlója van vkinek az is érdekel. Örök hála!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051225/nfs...ltoltes.hu_.jpg
ASRock P4S61, Celeron 2.4, 2x256 400Hz DDR, Abit Radeon 9550 128DDR.
Elküldve: 2005. 12. 25. 02:12
Online érdekes ez a game.
Csak a lag miatt vannak problámák. Ha lagol a host akkor te is eléggé szépen lagolsz a saját gépeden, ami érdekes csatanásokhoz vezet.
Én szereztem egy full játszást, így nem játszottam végig. Nagy-nagy kár, hogy nem a Carerra GT a legjobb autó. Talán annyi a baja, hogy szeret pattogni a xar úton, és a BMW M3 GTR meg nagyon oda van tapadva, így azzal könnyebb variálni, már durvább, mint vmi rally
Egyellőre nagyon sok embernek gyenge autója van, majd meglátjuk.... 60% körüli a nyerési arányom.
De fogalmam sincs hogy itt mik alapján pontozzák az embert, 2ranglistán is lehetsz külön-külön első, csak, hogy ne unatkozzunk.
Még egy baromi nagy baromság, hogy a Leader Borad-on nyerési %alapján osztják ki a helyezéseket, ahoz, hogy felkerülj 20-at kell játszani.
UG2-nek is utáltam az online menüjét, ennek mégjobban, de a rendszerét is.
Csak a lag miatt vannak problámák. Ha lagol a host akkor te is eléggé szépen lagolsz a saját gépeden, ami érdekes csatanásokhoz vezet.
Én szereztem egy full játszást, így nem játszottam végig. Nagy-nagy kár, hogy nem a Carerra GT a legjobb autó. Talán annyi a baja, hogy szeret pattogni a xar úton, és a BMW M3 GTR meg nagyon oda van tapadva, így azzal könnyebb variálni, már durvább, mint vmi rally
Egyellőre nagyon sok embernek gyenge autója van, majd meglátjuk.... 60% körüli a nyerési arányom.
De fogalmam sincs hogy itt mik alapján pontozzák az embert, 2ranglistán is lehetsz külön-külön első, csak, hogy ne unatkozzunk.
Még egy baromi nagy baromság, hogy a Leader Borad-on nyerési %alapján osztják ki a helyezéseket, ahoz, hogy felkerülj 20-at kell játszani.
UG2-nek is utáltam az online menüjét, ennek mégjobban, de a rendszerét is.
Elküldve: 2005. 12. 25. 11:12
Idézet: arcadas - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 1:32
Üdv!
szerintem csak abbol a ket nezetbol van a tukor, ahol nem latszik az autod hatso resze. viszont a tukor szerintem abszolut hasznalhatatlan, en sose lattam belole semmi fontosat, a hatrafele nezes gomb sokkal praktikusabb
Elküldve: 2005. 12. 25. 11:21
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 0:26
akinek werziója van és eléggé tapasztalt legyen szíves keressen meg privátban!
Köszönöm!
Köszönöm!
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 12:00
Van valakinek egy olyan nevű pálya, hogy CITY PREMIERE-de a vége a szónak nem ez, csak vmi hasonló.
Neten toltam rajta, és nézem, nekem nincs is meg sehol, esetleg valahol meg kell nyernem a map-ot?
Neten toltam rajta, és nézem, nekem nincs is meg sehol, esetleg valahol meg kell nyernem a map-ot?
Elküldve: 2005. 12. 25. 13:38
A játék AI -ról egy kis kép
Miután 3xx km/h -nál az árnyékban benyaltam egy spikot és felnin csúsztam a képen látható sorig a rendőrbácsi felment a felső útra és megvárta amíg letellik a cooldown
Ezután B betűvel mehettem is tovább.
Miután 3xx km/h -nál az árnyékban benyaltam egy spikot és felnin csúsztam a képen látható sorig a rendőrbácsi felment a felső útra és megvárta amíg letellik a cooldown
Ezután B betűvel mehettem is tovább.
Szerkesztette: SZaB 2005. 12. 25. 13:40 -kor
Elküldve: 2005. 12. 25. 13:52
Nah, egyszerűen nem értem ezt a dolgot!

Ezen a pályán mentem én neten 2*is, és sehol nem tudok róla semmit.
Vki?

Ezen a pályán mentem én neten 2*is, és sehol nem tudok róla semmit.
Vki?
Elküldve: 2005. 12. 25. 15:11
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 16:04
hmm. szerintem ERRE a palyara gondoltal. ami a LEGELSO
. Nem tudom miert nem talalod meg :confused:
mert neked black edition van, nekem nem.
közbe nemrég jöttem rá, mert megint találkoztam vele.
megyek és updatelek is

Súgó
A téma zárva.