Idézet: Rent - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 13:05
es? 2 nap alatt nem vitte vegig senki fanatikus? hl2 rol volt 3 oras vegigjatszas muvi. nehogymar 48 ora alatt keptelen legyen barki is egyebkent kb 5 napja megvan game vagy 6 es sztem masoknak regebbota. de aze csapkodjunk fejet

Megnyugodhatsz, 48 óra alatt képtelen végigvinni bárki, de ha mégis sikerül neki, akkor a legvalószínűtlenebb, hogy az ehhez hasonló sürgetés hatására boldogan adná neked oda a mentését. Hl2 végigjátszás 3 órában roppant élménydús. Fal tetején, illetve pálya szélén végigszaladni, feledhetetlen emlékekkel gazdagodhat bárki aki megcsinálja

Itt MW esetén az a helyzet, hogy rengeteg szituáció a véletlen kérdése, így pusztán a szerencse függvénye, hogy mennyi idő alatt haladsz előre. Csak egy példa erre, mikor jó 1 órát szoptam egy drag pályával, és nem azért mert iszonyat béna vagyok, hanem mert egyféleképpen lehet csak megcsinálni, és most a drag fixen lerögzített forgatókönyv szerint zajlik, jóval kevésbé véletlenszerű, mint UG-ben. Értem ezalatt azt, hogy be van scriptelve az egész, különböző pontokon történnek fix események, illetve mindenhol megvan határozva, a járművek poziciója, csak az véletlenszerű, hogy épp melyik jármű modell kerül ki az adott pontra. Namost kanyarban a kocsid bármit is teszel dragnél hajlamos a himbálózásra, és a másik sávba történő átcsúszásra. Ha mázlid van, akkor ott egy kis doboz családi autó van, amit elkerülsz. Ha nincs, akkor egy szippantóskocsi, aminek 300al nekihajtassz. Kb ennyin múlik az egész, nem tudod kikerülni, szerencsétől függően vagy kikenődsz rá, vagy épp elslisszansz mellette. Ha ebből 3 van egy pályán, akkor az már kellő mennyiségő retry-t igényel...