HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#561 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 20. 23:35

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 22:56

mond el pls miaza kep közeben a bounty meg due teglalap mellett aza villam jel...nekem is van mar 2 es nemtom mire jok... :confused:  meg aza lang jel ott fent, az is mire valo? ;)  :respect:

láng: minél magasabb, annál jobban hajtanak rád a zsaruk. Ha pihenteted a kocsit a garázsban, akkor csökken.
"villám": csak tipp: azt jelöli, hányszor hozhatod ki "free" a kocsidat a zsaruktól
- Where are we going?
- Let's go find out.

#562 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 02:49

Az összes versenyt megcsináljátok, vagy csak amennyi feltétlen szükséges? :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#563 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 02:56

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 2:49

Én spec "csak" az 1ső két "típust", a 3. at nem vágom h mi lenne benne a lényeg (még mindíg), de az 1-2 kategoriábol az összeset megszokom csinálni, a fényképesek(amiben adott távon adott sebességet kell elérni) a legnehezebbek (nekem).
A zsarukat viszont abszolute nem érem, néha 1perc alatt lemaradnak, ugy kell cammognom 50-100-al, máskor meg alig lehet lerázni őket(ucsó üldöztetésem kb 15-20 perc lett a végén 5perc helyett) :think:
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#564 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 09:56

Jelek: baloldalon alul a "hányszor kaptak el ezzel a kocsival" jelölés van, ha betellik elviszik az autót. A +X jel a random bonuszból jön a blacklist-es ellenfél legyőzése után, növelheted az adott kocsinál az X-ek számát max. 5-re. A bounty az eddigi teljes "vérdíj" a rendőröktől, a kihíváshoz kell, a Fines Due az eddigi kifizetetlen büntetések. Ha elkapnak ezt v. kifizeted, v. felhasználsz egy szintén bónuszból szerezhető "ingyen kijövök a börtönből" kártyát. Ha ez utóbbit használod akkor - ha jól emlékszem - a kocsi se kap X-et.

Jelenleg én is ezzel szívok, kedvenc Cayman-om már a 3. X-nél tart, és nembírom a kihíváshoz kellő bounty-t összeszedni (Kaze, 7. a blacklist-en). Gondolkodom egy cserén az Elise-re, de a csaj legyőzése után lenne elérhető a 911 turbo S, ezért nem hiszem, hogy bevállalom.

Szerk.:
Ja aki a Drag ezen formáját kitalálta, az falhoz kéne állítani. Elég kellemes amikor egy kukásautót tesz be arra a helyre ahol eddig egy sedan volt, és emiatt megint lehet előröl kezdeni (a bullett time meg kell máshová a pályán...).

Szerkesztette: atis52 2005. 11. 21. 09:58 -kor

#565 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 10:45

Idézet: godside - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 21:48

kerdesem a kovetkezo: milyen felbontasba nyomjam a gammat hogy minden tutko legyen?
Ja a gepem:

Gigabyte K8N triton SLI
A64 3000+
4*512 400 DDR
Creative X-FI + s750
2*Gigabyte 6600 GT 128MB
Logitech MOMO
Belinea 21" CRT
525W hyper PSU
2*160 GB samsung SATA HDD (raid mirror)

Ugy erzem a proci a szuk keresztmetszete a dolognak, de most nincs zse X2-es A64-re :((

Bocsi, hogy ezt mondom de totál rossz nyomon vagy. A vga a szűk keresztmetszeted. Mit vársz egy 6600gt-től?  :o  Van itt hdr minden marhaság, ami megzabálja a vidkaridat.
X2 meg minek. A játék úgysem használja ki.

Egy észrevételem a játékkal kapcsolatban. Én vagyok csak hülye vagy tényleg nincs benne ffb támogatás?
Mindegy erre gamára úgyis sajnálom a momo-t, így eleve inkább gombokkal nyomom, csak kíváncsiságból ki akartam próbálni.
My photos

#566 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 10:47

Mégegy srácok!

Ezt a gusztustalanul csillogó hdr-t hogy a fenébe lehet kikapcsolni. Utálom, hogy szándékosan generálja a progi a kép beégetését.

A gama feeling-je tetszik, hogy végre nappal van nem csak éjszaka.
My photos

#567 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 10:51

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 20:02

Én mindíg elnyerem az ellenfél kocsiját(kihívás előtt mentés kimásol máshová..), és eddig a sorrend punto(ezzel kezdtem) supra, mitsu evo, és most merci. A többi is megvan, csak vacakok voltak. A legtöbbet az evo-val mentem, tulajdonképpen még a merci helyett is használhatnám, annyira jó.

Hogyan van ez a kocsi elnyerősdi pontosan? Kitől lehet és hogyan?
Még csak épp belekóstoltam a gamába és a 15. csávót nyomtam le, de nem vette észre, hogy megkaptam volna a kocsiját.  :confused:
My photos

#568 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:01

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 11:51

Hogyan van ez a kocsi elnyerősdi pontosan? Kitől lehet és hogyan?
Még csak épp belekóstoltam a gamába és a 15. csávót nyomtam le, de nem vette észre, hogy megkaptam volna a kocsiját.  :confused:

Miután lenyomtad, választhatsz 2őt. Na ott van 3 kérdőjel meg 3 egyéb. A kérdőjelek alá van eldugva a verda (pink slip) :)
ALWAYS COCA COLE

#569 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:12

Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 12:01

Miután lenyomtad, választhatsz 2őt. Na ott van 3 kérdőjel meg 3 egyéb. A kérdőjelek alá van eldugva a verda (pink slip) :)

Akkor ott basztam el.  :omg:  A kérdőjelek valahogy nem csábítottak. Ikább performacét meg valami vizuális szart választottam, amiket inkább még fel sem használtam, mert majd jobb kocsira akarom felrakni. Egyelőre még punto-zok.

Legközelebb ráfexem a kérdőjelekre. Köszi.
My photos

#570 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:20

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 10:47

Mégegy srácok!

Ezt a gusztustalanul csillogó hdr-t hogy a fenébe lehet kikapcsolni. Utálom, hogy szándékosan generálja a progi a kép beégetését.

A gama feeling-je tetszik, hogy végre nappal van nem csak éjszaka.

video options-nál nyomj 2-est, arra előjön az advanced menü. na ott visual treatment low-ra, és esetleg overbright off-ra. bár az alagutakból kijövetkor pillanatokra elvakító napfény nálam bejön, szal overbright nálam maradt. Ja, és a road reflection-t érdemes kicsit lentebb venni, hogy ne csillogjon az aszfalt.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#571 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:24

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 2:49

Én megcsinálok minden versenyt, elnyerek minden autót. Van egy rakat jó autóm, és 400k-m....jól jön az a kis tartalék. Mondjuk bounty-t meg milestone-t csak annyit szoktam megcsinálni amennyit muszáj.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#572 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:25

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 11:20

video options-nál nyomj 2-est, arra előjön az advanced menü. na ott visual treatment low-ra, és esetleg overbright off-ra. bár az alagutakból kijövetkor pillanatokra elvakító napfény nálam bejön, szal overbright nálam maradt. Ja, és a road reflection-t érdemes kicsit lentebb venni, hogy ne csillogjon az aszfalt.

Tehát az az Over Bright a HDR ?  :confused:  :eek:

#573 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:25

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#574 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:35

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 12:25

Tehát az az Over Bright a HDR ?  :confused:  :eek:

Nincsen ebbe HDR, csak ál-HDR. :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#575 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:41

Idézet: freeone - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 12:24

Én megcsinálok minden versenyt, elnyerek minden autót. Van egy rakat jó autóm, és 400k-m....jól jön az a kis tartalék. Mondjuk bounty-t meg milestone-t csak annyit szoktam megcsinálni amennyit muszáj.

Én is. Szerencsére így nem kell tuning, és kocsit sem kell venni.  :)

#576 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:44

Ebben a drag race / gyorsulás nagyon nehéz. Nem tartja sávban sem az autót, és kitérni is alig lehet a szembejövők elől. A Blacklist 13-12. helyénél a versenyek közt már van ilyen is, és én meg akarom mindet csinálni, mert mazo vagyok.

#577 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:49

Az én drágaszágaim !! :D

Kép

Kép

Hogy nálam miért nem jelennek meg ???

Szerkesztette: inter15 2005. 11. 21. 11:54 -kor

<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#578 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 11:50

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 21:53

Neha nagyon vakarom a fejem, hogyan kepes rovid idon belul ledolgozni az ellen 10 masodperceket  :think: pedig hibazas nuku.

A catch up-ot én sem komázom, de visszafelé is ugyanígy működik. Ha te maradsz le, vissza tudod hozni a lemaradást.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#579 Felhasználó inaktív   VAZUL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 12:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 12:44

Ebben a drag race / gyorsulás nagyon nehéz. Nem tartja sávban sem az autót, és kitérni is alig lehet a szembejövők elől. A Blacklist 13-12. helyénél a versenyek közt már van ilyen is, és én meg akarom mindet csinálni, mert mazo vagyok.

de bent tartja.. és könnyebb mint az előző két részben..

Szerintem a legoptimálisabb választás a blacklist-es versenyek után a unique performance és az ellen autója választás.. ugyanis az unique performance-ok között mindig egy szintel magasabb cucchoz jutsz (ingyen) hozzá mint amit alapból megvehetnél az adott ellen legyőzését követen.. ez egy motor vagy egy turbo esetén nem mindegy.. gyakorlatilag mire az RX8-as csajhoz értem a clio-m 2x durvább volt.. 7-8. verseny környékére meg (a porsche-val egyetemben) minden képességet tekintve (acc, hand, spd) bőven az utolsó előtti rublikában van mindkettő.. és az már a porsche GT kategória..  ;)  

Ja, és nem fontos "pihentetni" az autót ha nagyon "keresetté" válik elég csupán átfesteni..  ;)

Szerkesztette: VAZUL 2005. 11. 21. 12:38 -kor

#580 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 21. 12:46

Idézet: VAZUL - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 12:36

Szerintem a legoptimálisabb választás a blacklist-es versenyek után a unique performance és az ellen autója választás..

Ez tény, de ha a performance upgradek közül egyet is választassz, nagyságrendekkel romlanak az esélyeid a kocsi eltalálásához. Tehát nagyságrendekkel kisebb lesz a valószínűsége, hogy a kocsiját is elnyered, mert már csak egy választásod marad.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.