HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#1581 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 05. 19:46

Idézet: crescent - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 18:37

Nah...ez a pillanat is elérkezett MÁR VÉGRE. ......

GRATULA!!! :up:  :respect:

#1582 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 19:57

BL 5 alatt még unlockolódik valami városrész?

#1583 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 20:29

Én is befejeztem 84% lett a vége. Razor rohadtul béna volt :down: , amikor megláttam, hogy 5 versenyben kell lenyomni azt hitem eleszek vele vagy egy órát de amikor elkezdtem csak lestem hogy a térképen látótávon van e mögöttem :cool: , csak az utolsó versenyen tudott pár másodpercnél hosszabb időre megelőzni, mivel frontálisan ütköztem és visszarakattam magam az útra. Úgy szívattam mint állat, ha közel jött egyből kitoltam valamilyen akadálynak, esőre nyertem mindent(mint általában :cool: ).
A rendőrös is könnyű volt a végén mivel később adott kijárat felé tartottam éppen így szinte pont előttem jelent meg, bár elöször egyből elkaptak mert azt sem tudtam mivan.
Én is galatroval nyomtam amilyent elnyertem, nem tűnt túl jó gépnek de megszoktam így ez maradt végig.

Az üldözést mindig az első pályarész autópályáján nyomtam (a végén ezért volt közel a kiút) körbe körbe mentem, ha be akartam fejezni bementem a stadionba, a másik oldalt ki, de ott már nem romboltam le az akadályt. A parkolom mentem vissza a bejáratnál lévő kiszállási pontig, ha maradt zsaru vissza be ekkor jöhetett a második akadály lerombolása és tuti nem maradt egy zsatu sem ezek után(vigyázni kell hogy szorosan mögötted legyenek rombolásnál) Szerintem ez a legjobb módszer nekem mindig bejött.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#1584 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 22:36

Idézet: chris77 - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 18:39

options->gameplay-> :think:
a többire fejből sajnos nem emlékszem valami i-betűs amit metric-re válthatsz középtájt.

imperial --> metric

Idézet

Ti ezen HOL mennetek at ???

Baloldalt nemcsak az a baj, hogy az orrát mutatja a SUV, de még az a rohadt gerenda is ott van előtte, ami érthetetlenül megfogja az autót,én személy szerint balról az első és a második között próbálnék elslisszolni, mind a kettő a s*ggét mutatja.

Szerkesztette: Cadaver 2005. 12. 05. 22:41 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1585 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 23:28

nah, siman végignyertem a 10 versenyt megint, kicsit megizzadtam mire meglett az elég bounty, de össze autókáztam 200k-t szal meglett az is :Đ alagutba kapott el a suv akik jönnek szembol kicsit rázós volt :Đ

kipróbáltam A4-et, mint egy 4 kerekü tégla...nem kanyarodik nem gyorsul...nemtom mit szerettek benne :Đ

gyüjtöm a lóvét vmi kisautóra ;) 500k van még csak az 5ik ellenfél elött közvetlen nem sok  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1586 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 00:40

Hát most a 7. ellenfélnél a CLK500-asnál az egyik Milestone-ál én is szana széjjel vertem a billentyűzetemet és az asztalomat.  :reklamacio:  :mad: Ha nem kezdtem hússzor elölről, akkor egyszer sem. Amelyiknél heat 4 mellett 8 road blockot kell áttörni, ahol szöges drótot húznak ki a rendőrök, + SUV-ok támadnak szembe kamikaze módjára, és C6-os Corvettek lökdösnek le az útról, szorítanak lefelé, + jön felettem a helikopter.. Végül 2x-edjére sikerlüt megcsinálnom, de csak úgy, hogy átfestettem a rohadt kocsit és egyet visszavett a heat levelből. A nő szintén nem egy könnyű dolog a pálya miatt, nyomtam egy blacklist reval-t, és az első versenyen vertem a sprinten a Mercedes CLK500-at az A4-es Audival, de a 2. versenyen, ahol végig kanyarog az út a végén, meg az elején abban a szűk sikátorban kell a levegőben repülve haladni szint...  :omg:  :( édesjóistenem, ekkora baromságot..  :omg: Na mindegy, kb. 4. vagy ötödik restart után lenyomtam a 2. versenyen is a nőt meg a CLK 500-asát, és el is nyertem tőle. Most a 6. ellenfélnél, Ming-nél járok.

#1587 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 00:42

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 23:28

kipróbáltam A4-et, mint egy 4 kerekü tégla...nem kanyarodik nem gyorsul...nemtom mit szerettek benne :Đ

Hát hallod, én most csináltam a blacklist reval 7-et a CLK500 ellen az Audi A4 FSI-mmel, és vagy ötödikre sikerült csak. Tényleg nem kanyarodik, lomha, stb.., művészet vele versenyt nyerni. A CLK500-asnál lévő 2. versenyt a nő ellen meg szinte lehetetlen...de mégis meglett.

#1588 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 00:50

Már csak azt kéne megtudni, hogy ez mi a jó ég: a BL rival 7-nél 2. verseny vége felé az egyik kanyarban van valami földtúrás, ami hányja a sarat, vagy nem tom' mi az ott.. sikerült rámennem elsőre, és utána végig fogta valami szar a kocsit:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Szerintetek ez mi? Egyébként sikerült emiatt a versenyt is elvesztenem 80-90% sprint körül..

#1589 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 07:12

Talán felforrt a hűtőfolyadék? :think: :D

#1590 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 07:54

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 19:00

ha egy ilyen bohom allat elejebe mesz, akarhogy nitrozol, megfog.

mar majdnem sikerult   :(

háát nem tom, nekem lamboval mindig bejön kajakra telibe kapom őket nitro+slow mo effeket, és úgy repülnek el a SUVok is, hogy öröm nézni! :p
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1591 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 07:59

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 1:42

Hát hallod, én most csináltam a blacklist reval 7-et a CLK500 ellen az Audi A4 FSI-mmel, és vagy ötödikre sikerült csak. Tényleg nem kanyarodik, lomha, stb.., művészet vele versenyt nyerni. A CLK500-asnál lévő 2. versenyt a nő ellen meg szinte lehetetlen...de mégis meglett.

A CLK viszong egészen korrektül megy... és olyan mély a hangja, mint egy bulldózernek... :p

Tegnap elnyertem a C6 Corvette-et is. Hááát.... hátsókerék ide vagy oda, ez a Vette megy mint a meszes, és iszonyat mód tapad az útra... úgyhogy a lambi helyett most ez van, az meg x4 heatről pihen. :Đ

#1592 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 09:56

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 1:40

Hát most a 7. ellenfélnél a CLK500-asnál az egyik Milestone-ál én is szana széjjel vertem a billentyűzetemet és az asztalomat.  :reklamacio:  :mad: Ha nem kezdtem hússzor elölről, akkor egyszer sem. Amelyiknél heat 4 mellett 8 road blockot kell áttörni, ahol szöges drótot húznak ki a rendőrök, + SUV-ok támadnak szembe kamikaze módjára, és C6-os Corvettek lökdösnek le az útról, szorítanak lefelé, + jön felettem a helikopter.. Végül 2x-edjére sikerlüt megcsinálnom, de csak úgy, hogy átfestettem a rohadt kocsit és egyet visszavett a heat levelből. A nő szintén nem egy könnyű dolog a pálya miatt, nyomtam egy blacklist reval-t, és az első versenyen vertem a sprinten a Mercedes CLK500-at az A4-es Audival, de a 2. versenyen, ahol végig kanyarog az út a végén, meg az elején abban a szűk sikátorban kell a levegőben repülve haladni szint...  :omg:  :( édesjóistenem, ekkora baromságot..  :omg: Na mindegy, kb. 4. vagy ötödik restart után lenyomtam a 2. versenyen is a nőt meg a CLK 500-asát, és el is nyertem tőle. Most a 6. ellenfélnél, Ming-nél járok.

Mégse olyan jó az A4? :)

A roadblockokat nem kell áttörni, elmehetsz mellette is... a corvette-et egy gyenge ráhúzással be tudod faroltatni és már sehol sincs, a helikopter meg nem zavar semmi vizet, menj le a sztrádáról és keress alagutakat, oda nem fér be :)

Nem nehéz az, de lehet, h az alap autók nem lesznek jók hozzá... (én azt a részt még kajmánnal csináltam és csont nélkül megvolt elsőre a néni. Általában a blacklistes csókák elég bénák...)

#1593 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 10:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 0:42

nemtom az utobbi blacklist versenyeket könnyedén nyertem a caymannal ;) egyedül a rendörös részek húzósak de tegnap is elsőre összehoztam a 200k bontit ami kellett hogy 5ik ellen mehessek :cool:
de most lementem es ha nem lesz pink slip ujra futom a versenyt, kell vmi 2odik szamu gép, mer sima versenyeken hiaba 1es a heat mer ujra festem a kocsit, 1böl jönnek a zsaruk..igaz ez nagy segitség mert föleg az ellenfelek szopják be :nevet:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1594 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:22

Hi all!  :)
probálgattam kocsik végsebességét, (Gallardo, Carrea GT2, Ford GT) de 390 km/h egyik se ment többet.
:think:  bírt valaki többet?
lehet unique cucc kellene rájuk (ultimate nem elég?), vagy performance tunnig csúszkákat kellene beállítani rendesen. f*ngom sincs...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1595 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:26

Idézet: acu - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 12:22

Hi all!  :)
probálgattam kocsik végsebességét, (Gallardo, Carrea GT2, Ford GT) de 390 km/h egyik se ment többet.
:think:  bírt valaki többet?
lehet unique cucc kellene rájuk (ultimate nem elég?), vagy performance tunnig csúszkákat kellene beállítani rendesen. f*ngom sincs...

igen! volt itt néhány oldallal előrébb egy 405 km/h-ás shot! lamboval mente a kolléga, murciléagoval azt hiszem! :up:
amúgy nekem is az van most minden fullosan, szal top speed, acc, handling minden maxon a csúszkák (acc-nál hiányzik kb. 0,5 mm) és szvsz nekem is meglesz 400km/h, sima versenyek alatt, ahol nemigen erre koncentrálok, hogy maxra döngessem kocsit, simán viszi 380-390-et hosszabb 1enesekben!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1596 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:44

láttam a 405km/h shotit, Ford Gt volt egyébként  ;) , de nem értem, kiprobáltam 3-4 kocsit és mindegyik ugyanannyit ment(390) (csuszkának nem hiszek  :D ), nem bírtak többet, pedig félig volt még a nitro... , valszeg mert nincs egy unique cuccom se, az lehet a bibi.

#1597 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 13:01

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. Dec. 6., Tuesday - 12:26

igen! volt itt néhány oldallal előrébb egy 405 km/h-ás shot! lamboval mente a kolléga, murciléagoval azt hiszem! :up:
amúgy nekem is az van most minden fullosan, szal top speed, acc, handling minden maxon a csúszkák (acc-nál hiányzik kb. 0,5 mm) és szvsz nekem is meglesz 400km/h, sima versenyek alatt, ahol nemigen erre koncentrálok, hogy maxra döngessem kocsit, simán viszi 380-390-et hosszabb 1enesekben!

Lambo mánia pfújj :Đ

bezony az egy Ford :cool:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1598 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 13:45

mind1, ha végig vittem careert csinálok nektek 400 feletti shotit murcival :D

#1599 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 13:54

egy ph-s srac ennyi -t ment

#1600 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 14:01

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 13:54

egy ph-s srac ennyi -t ment

:eek:  akkor még gyúrnom kell asszem...  :D

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.