Szerkesztette: spidey 2005. 12. 12. 22:14 -kor
Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 12. 12. 22:16
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 20:25
itt egy kep, most csinaltam. sajnos a kormany nem forog..
Ezt vajon miért nem lehet alapból berakni a játékba?
Gondolom akkor a sebességváltót se piszkálja...
A műszerfalak olyanok, mint a valóságban? Ez eléggé annak tűnik
Ezt a két animációt kéne beletenni kormányforgatás+sebességváltás, és máris lenne hurrá hangulat
Az meg, hogy mekkora gyökkettőségek vannak a játékban: ha épp egy csajszi ellen nyomod a blacklisten, akkor simán lehet látni, hogy egy pacák ül a volánnál
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 12. 12. 22:57
nah, egy cimborámnál én is megtekintettem eme csodát. Hát mit mondjak... Oké, egyből a 4. ellenfél ellen mehettem, de valami piszok nehéz, a sokat emlegetett csalások miatt. Mellesleg emiatt a barátom is cheattel játszik, mondván, ha a gép csal, ő miért ne tenné
Vicces volt látni, hogy mentem egy versenyt, az átlagsebességem valami 170 körül volt, harmadik lettem. Átadtam a "volánt" a srác beizzított egy kifogyhatatlan nitrót, aztán ugyanazon a versenyen 220-as átlagsebesség mellett második lett... No comment. Ez nem az én játékom. Nemtom, nekem nem attól megy fel az adrenalinszintem, ha felidegesíthetem magam. Valahol szomorú, hogy a programozóknak csak úgy sikerült a nehézséget skálázni, hogy kicsit vagy nagyon csal a gép. Nomeg a hajmeresztő baromságok, mit a szemből nekemrontó terepjárók, az időlassítás, a visszatöltődő nitró meg a teljesen értelmetlen és élvezhetetlen drag race... NFSből a Porsche volt jól megcsinálva, ha ugyanolyan fizikájút csinálnának sokféle autóval meg rendőrökkel (persze nem ilyen brute force-zéró IQ-s hülyékkel), esetleg kicsit jobb garfikával... Álmodozás OFF.
Elküldve: 2005. 12. 12. 23:05
háááát... szerintem abszolut nem volt nehéz, szivatós egy-két verseny, de inkább könnyűnek mondanám mint nehéznek.
persze mindenkinek más a "nehéz" fogalma.
persze mindenkinek más a "nehéz" fogalma.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2005. 12. 13. 08:11
Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 19:24
Balról kikerülni lehetetlen, direkt úgy van megoldva hogy ne lehessen, ha meg lefékezek, hogy jobbról menjek el mellette, akkor elhúz mellettem az ellenfél, és visszaelőzni szintén lehetetlen, mert már csak méterek vannak vissza a pályából.
Időlassítás módban fel tudsz menni a járdára is.
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2005. 12. 13. 08:16
Idézet: 42nd_Butcher - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 8:11
Időlassítás módban fel tudsz menni a járdára is.
óóó én is mennyit szívtam drag racekkel, hogy sávváltáskor nem megy arréb, aztán totaled!
és akkor szóltak, hogy slow-mo, és hurrá
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2005. 12. 13. 09:17
Szerintem is elég könnyű lett ez a játék, a "rendőrös üldözéses" részének jó hangulata van, a többi nem sokat ér sztem...

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Sub-S 2005. 12. 13. 09:28 -kor
Elküldve: 2005. 12. 13. 09:37
Idézet: closed - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 22:57
nah, egy cimborámnál én is megtekintettem eme csodát. Hát mit mondjak... Oké, egyből a 4. ellenfél ellen mehettem, de valami piszok nehéz, a sokat emlegetett csalások miatt. Mellesleg emiatt a barátom is cheattel játszik, mondván, ha a gép csal, ő miért ne tenné
Vicces volt látni, hogy mentem egy versenyt, az átlagsebességem valami 170 körül volt, harmadik lettem. Átadtam a "volánt" a srác beizzított egy kifogyhatatlan nitrót, aztán ugyanazon a versenyen 220-as átlagsebesség mellett második lett... No comment. Ez nem az én játékom. Nemtom, nekem nem attól megy fel az adrenalinszintem, ha felidegesíthetem magam. Valahol szomorú, hogy a programozóknak csak úgy sikerült a nehézséget skálázni, hogy kicsit vagy nagyon csal a gép. Nomeg a hajmeresztő baromságok, mit a szemből nekemrontó terepjárók, az időlassítás, a visszatöltődő nitró meg a teljesen értelmetlen és élvezhetetlen drag race... NFSből a Porsche volt jól megcsinálva, ha ugyanolyan fizikájút csinálnának sokféle autóval meg rendőrökkel (persze nem ilyen brute force-zéró IQ-s hülyékkel), esetleg kicsit jobb garfikával... Álmodozás OFF.
Egyetértek.
Elküldve: 2005. 12. 13. 10:17
Sprintverseny: rámentem az út közepén egy pici járdaszigetre (nem volt nagy, mint egy padka), erre olyan hossztengelyi tripla axelt nyomott a punto, öröm volt nézni.
Szerencsére talpra esett, így nem buktam a versenyt. Kár, hogy nem videjóztam le...
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton
Elküldve: 2005. 12. 13. 10:54
Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 10:17
Sprintverseny: rámentem az út közepén egy pici járdaszigetre (nem volt nagy, mint egy padka), erre olyan hossztengelyi tripla axelt nyomott a punto, öröm volt nézni.
Szerencsére talpra esett, így nem buktam a versenyt. Kár, hogy nem videjóztam le...
Nekem párszor ezen múlott a győzelmem. De én szimplán csak az oldalamra fordultam.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:11
Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. dec. 9., péntek - 15:09
nah kicsit piszkáltam BMW-t, meguntam alap stylet
és sajna valóban nem engedi Performance szinten tuningolni kocsit, csak visual, és ott se mindent
és sajna valóban nem engedi Performance szinten tuningolni kocsit, csak visual, és ott se mindent
Verjék telibe az anyjukat!
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:21
Idézet: closed - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 22:57
Nem olyan nehéz csak meg kell szokni a játékot!
Most a játék legvégén járok, és ritkán kell újra kezdeni a versenyeket, (mondjuk amikor az utolsó kanyarban befordulok, és hírtelen elémugrik egy teherautó, akkor repül a billentyűzet
A blacklistes versenyek pedig lényegesen könyebbek ahogy halad előre az idő: az Aston Martinnál csak az uccsó versenyt kellett újrakezdeni, míg az SLR-nél mindent vittem elsőre...
Igazából csak a rendőrökkel van gond, mivel a spikestripnél nincs hiba lehetőség, ha meg fennakadsz egy rendőrautó tetején, akkor
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:30
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 18:26
He-he épp most töltöttem le délelőtt, hogy majd kipróbálom.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:34
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. Dec. 13., Tuesday - 17:26
csak egy 5-6 hszt kene visszaolvasni.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:37
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 16:34
Most 1-et, 5-öt, vagy 6-ot?
Na jó, a lényeg, hogy tényleg ezen az oldalon!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:40
Épp Razornál jártam, meglett az utolsó milestone is, bounty is, minden megvolt, már csak el kellett volna menekülni, és mehettem volna Razor ellen. Erre nem kib@sz visualc++ (vagymi) errorral? Hirtelen felindulásból uninstalláltam
Remélem az UG3 sokkal jobb lesz!
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:41
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 18:34
Jól van vazze, bocs, hogy élek! Csak jót, akartam, miután beírtam, észre vettem, hogy már van. Nem kell levenni a fejemet.
Mellesleg, hol a tetű buzi alonzós képed? Égő volt vele megjelenni már a HWSW-n vagy mi?
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:46
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. Dec. 13., Tuesday - 17:41
Jól van vazze, bocs, hogy élek! Csak jót, akartam, miután beírtam, észre vettem, hogy már van. Nem kell levenni a fejemet.
Mellesleg, hol a tetű buzi alonzós képed? Égő volt vele megjelenni már a HWSW-n vagy mi?![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Mellesleg, hol a tetű buzi alonzós képed? Égő volt vele megjelenni már a HWSW-n vagy mi?
1. Senki nem akarta a fejedet venni, de erdemes lenni olvasni mielott irnal. Legalabb az aktualis oldalt.
2. Buzi tetu Alonso? Ok... te tudod.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 12. 13. 17:49
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 18:46
1. Senki nem akarta a fejedet venni, de erdemes lenni olvasni mielott irnal. Legalabb az aktualis oldalt.

1. Nálunk (Rallysimfans), a "senki nem akarta a fejedet venni", azt jelenti, hogy már volt róla szó, de azért köszi, hogy belinkelted, inkább kétszer, mint egyszer sem. Na, dehát a HWSW nem a Rallysimfans, itt vannak emberek, akik nem tudnak másokkal kultúráltan beszélni!
2. Én tudom igen, és mellesleg, ugye milyen jó, hogyha beszólnak?

Súgó
A téma zárva.