Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 10:40
Nekem az impreza babakocsi ahoz képest.... De szeretem..
Nekem az a furi, hogy valahol a játék amikor tippeket ír akkor olvastam egy olyat, hogy a performance tuningra fektessünk hagsúlyt mert az befolyásolja a gyorsítást/végsebességet és váltó áttételt. Na a váltó pont egy olyan dolog, amit nem lehet állítani, vagy csak számomra nem utalt egy dolog sem erre, pedig akkor meg lehetne dönteni a 422-t.
Valaki össze tudná foglalni, hogy amit már kitesztelt a performance tuning-on belül mi mire jó?
Ami teljesen nyilvánvaló az a ride hight ez ok. Az aerodinamics-ot tesztelgettem azt már tudom, hogy ha hövelem, akkor nagyobb a leszorító erő (és a tapadás) és csökken a kocsi vége, és fordítva. A nitró az feltételezem olyan mint az UG-kben volt, hogy növelve hamarabb elfogy, de nagyobb az intenzitása. A turbo-nál igazából nem tudom, hogy most mi az hogy +- ? :confused: Növelem a turbo nyomást? De ha növelni lehet akkor minek csökkenteném, azért vesszük az egyre erősebb turbokat a gamában, hogy azok nagyobb nyomást tudnak, akkor azt minek visszacsökkenteni egy alacsonyabb szintre?
És a többi szerintetek mire jó?

Súgó
A téma zárva.