Need for Speed : Most Wanted (II.)
Elküldve: 2005. 12. 25. 01:26
akinek werziója van és eléggé tapasztalt legyen szíves keressen meg privátban!
Köszönöm!
Köszönöm!
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 01:32
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy nem látszik a visszapillantó tükör (ha egyáltalán van ilyen, a beállításoknál látok). Valahol máshol be lehet még állítani?
És ha vkinek meglenne, min 1024x768-as felbontásban, az alábbi két kép, az adjon lécci egy linket, ahonnan le lehet szedni, mert én csak reges oldalon találtam meg ( és spanyolul nem tudtam megcsinálni a regisztrációt). Vagy ha esetleg vmi hasonlója van vkinek az is érdekel. Örök hála!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051225/nfs...ltoltes.hu_.jpg
Az lenne a problémám, hogy nem látszik a visszapillantó tükör (ha egyáltalán van ilyen, a beállításoknál látok). Valahol máshol be lehet még állítani?
És ha vkinek meglenne, min 1024x768-as felbontásban, az alábbi két kép, az adjon lécci egy linket, ahonnan le lehet szedni, mert én csak reges oldalon találtam meg ( és spanyolul nem tudtam megcsinálni a regisztrációt). Vagy ha esetleg vmi hasonlója van vkinek az is érdekel. Örök hála!
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051225/nfs...ltoltes.hu_.jpg
ASRock P4S61, Celeron 2.4, 2x256 400Hz DDR, Abit Radeon 9550 128DDR.
Elküldve: 2005. 12. 25. 02:12
Online érdekes ez a game.
Csak a lag miatt vannak problámák. Ha lagol a host akkor te is eléggé szépen lagolsz a saját gépeden, ami érdekes csatanásokhoz vezet.
Én szereztem egy full játszást, így nem játszottam végig. Nagy-nagy kár, hogy nem a Carerra GT a legjobb autó. Talán annyi a baja, hogy szeret pattogni a xar úton, és a BMW M3 GTR meg nagyon oda van tapadva, így azzal könnyebb variálni, már durvább, mint vmi rally
Egyellőre nagyon sok embernek gyenge autója van, majd meglátjuk.... 60% körüli a nyerési arányom.
De fogalmam sincs hogy itt mik alapján pontozzák az embert, 2ranglistán is lehetsz külön-külön első, csak, hogy ne unatkozzunk.
Még egy baromi nagy baromság, hogy a Leader Borad-on nyerési %alapján osztják ki a helyezéseket, ahoz, hogy felkerülj 20-at kell játszani.
UG2-nek is utáltam az online menüjét, ennek mégjobban, de a rendszerét is.
Csak a lag miatt vannak problámák. Ha lagol a host akkor te is eléggé szépen lagolsz a saját gépeden, ami érdekes csatanásokhoz vezet.
Én szereztem egy full játszást, így nem játszottam végig. Nagy-nagy kár, hogy nem a Carerra GT a legjobb autó. Talán annyi a baja, hogy szeret pattogni a xar úton, és a BMW M3 GTR meg nagyon oda van tapadva, így azzal könnyebb variálni, már durvább, mint vmi rally
Egyellőre nagyon sok embernek gyenge autója van, majd meglátjuk.... 60% körüli a nyerési arányom.
De fogalmam sincs hogy itt mik alapján pontozzák az embert, 2ranglistán is lehetsz külön-külön első, csak, hogy ne unatkozzunk.
Még egy baromi nagy baromság, hogy a Leader Borad-on nyerési %alapján osztják ki a helyezéseket, ahoz, hogy felkerülj 20-at kell játszani.
UG2-nek is utáltam az online menüjét, ennek mégjobban, de a rendszerét is.
Elküldve: 2005. 12. 25. 11:12
Idézet: arcadas - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 1:32
Üdv!
szerintem csak abbol a ket nezetbol van a tukor, ahol nem latszik az autod hatso resze. viszont a tukor szerintem abszolut hasznalhatatlan, en sose lattam belole semmi fontosat, a hatrafele nezes gomb sokkal praktikusabb
Elküldve: 2005. 12. 25. 11:21
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 0:26
akinek werziója van és eléggé tapasztalt legyen szíves keressen meg privátban!
Köszönöm!
Köszönöm!
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 12:00
Van valakinek egy olyan nevű pálya, hogy CITY PREMIERE-de a vége a szónak nem ez, csak vmi hasonló.
Neten toltam rajta, és nézem, nekem nincs is meg sehol, esetleg valahol meg kell nyernem a map-ot?
Neten toltam rajta, és nézem, nekem nincs is meg sehol, esetleg valahol meg kell nyernem a map-ot?
Elküldve: 2005. 12. 25. 13:38
A játék AI -ról egy kis kép
Miután 3xx km/h -nál az árnyékban benyaltam egy spikot és felnin csúsztam a képen látható sorig a rendőrbácsi felment a felső útra és megvárta amíg letellik a cooldown
Ezután B betűvel mehettem is tovább.
Miután 3xx km/h -nál az árnyékban benyaltam egy spikot és felnin csúsztam a képen látható sorig a rendőrbácsi felment a felső útra és megvárta amíg letellik a cooldown
Ezután B betűvel mehettem is tovább.
Szerkesztette: SZaB 2005. 12. 25. 13:40 -kor
Elküldve: 2005. 12. 25. 13:52
Nah, egyszerűen nem értem ezt a dolgot!

Ezen a pályán mentem én neten 2*is, és sehol nem tudok róla semmit.
Vki?

Ezen a pályán mentem én neten 2*is, és sehol nem tudok róla semmit.
Vki?
Elküldve: 2005. 12. 25. 15:11
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 16:04
hmm. szerintem ERRE a palyara gondoltal. ami a LEGELSO
. Nem tudom miert nem talalod meg :confused:
mert neked black edition van, nekem nem.
közbe nemrég jöttem rá, mert megint találkoztam vele.
megyek és updatelek is
Elküldve: 2005. 12. 25. 15:22
Idézet: Czmorek - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 16:11
mert neked black edition van, nekem nem.
megyek és updatelek is
megyek és updatelek is
Mostmár nekem is megvan!
Elküldve: 2005. 12. 25. 16:21
Sziasztok ! Sajnos nálam nem az igazi a játék valamiért néha beszaggat. a gépem 3GH Pentium 1Gb-ram Ati 9600xt video kártya. Hallottam hogy a Ati video kártyával lehet a baj mert nvidia-ra irták a játékot. Nem lehetne valami tenni hogy elfogadhatóbb legyen ezen a konfigurácion ez a játék 800x600 ban játszom mert az 1024x768 az teljesen élvezhetettlen. Esetleg ha valaki tudja ossza már meg velem mert én láma vagyok hozzá
Elküldve: 2005. 12. 25. 16:46
Idézet: golyobis - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 15:21
Sziasztok ! Sajnos nálam nem az igazi a játék valamiért néha beszaggat. a gépem 3GH Pentium 1Gb-ram Ati 9600xt video kártya. Hallottam hogy a Ati video kártyával lehet a baj mert nvidia-ra irták a játékot. Nem lehetne valami tenni hogy elfogadhatóbb legyen ezen a konfigurácion ez a játék 800x600 ban játszom mert az 1024x768 az teljesen élvezhetettlen. Esetleg ha valaki tudja ossza már meg velem mert én láma vagyok hozzá
nem tudom mit és hogyan állítottál, de haver 2400+-oas athlonján és 64bites fx5200esével tolta akkor aszem neked is kell!!!
figyu.: most kezdtem el vele játszani nekem sincs bajnok vga kártyám, de arra rájöttam hogy az összes reflectiont vedd le csutkára mindent!!! nekem bevállt!!!
most 2/3os world detail, csutka shadow, high car detail, és minden on, full textura valami és fél csík textura simítással stabil 45fölött megy!! 1024x768-ban. ha te is így beállítod így és nem rax élsimítást, és 1/3 world detail kkor elfogadhatóan kell mennie hogy menjen!! (kártyádat órajeleit is kicsit pöccentsd feljebb akkor gond nem lehet!! )
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 17:05
Nekem minden csuszka a max előttire van álítva, szal van, ami középen pózol.
3.2P4, 2Gb RAM, X800Xt... Persze fut az full-ban is, csak online játszva eléggé rángat, és élveszhetetlen, mert csattogok erre-arra. De ígyis fenomenálisín good a kinézete.
3.2P4, 2Gb RAM, X800Xt... Persze fut az full-ban is, csak online játszva eléggé rángat, és élveszhetetlen, mert csattogok erre-arra. De ígyis fenomenálisín good a kinézete.
Elküldve: 2005. 12. 25. 17:48
hmm, talán nem kellett volna annyit downgrade-elni? 
NFS-MW + TNT2 Model 64 PCI
Szerkesztette: GAI 2005. 12. 25. 17:49 -kor
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2005. 12. 25. 18:21
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 10:21
megoldva!!
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 18:22
Idézet: GAI - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 16:48
hmm, talán nem kellett volna annyit downgrade-elni? 
wazzegh...... ezentul a fix.tv-n Vendyék azt mondják majd hogy pci-os tnt2-esen is elfut!!!
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 12. 25. 18:53
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 18:22
wazzegh...... ezentul a fix.tv-n Vendyék azt mondják majd hogy pci-os tnt2-esen is elfut!!!
:Đ
De csak akkor, ha újratelepítetted a Windows XPt és a legfrissebb drájvert is felraktad.
Elküldve: 2005. 12. 25. 19:11
Idézet: Warton - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 18:53
De csak akkor, ha újratelepítetted a Windows XPt és a legfrissebb drájvert is felraktad. 
Sajnos, a legfrissebb NV driverek már nem támogatják a TNT2-t
Különben lehet, hogy nem is lenne ilyen bugos a grafika
Elküldve: 2005. 12. 25. 19:16
Hmm, dúrva, most, hoyg bent volt a TNT2, és visszaraktam a 6600-ost, a játék "eljelejtette" a DirectX 9-et. Nincs csillogás a kocsin, meg az úton se, tehát kb DirectX 7-es a grafikája. Viszont nekem így is tetszik (sőt, talán még jobban is tetszik így), és szakít mint az állat, 50-60 FPS-t az eddigi 25-30 helyett
Szerkesztette: GAI 2005. 12. 25. 19:17 -kor

Súgó
A téma zárva.