HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed : Most Wanted (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed : Most Wanted (II.)

#2021 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 26. 11:10

Tehát akkor érdemes vagy két kérdőjelet választani, vagy 1 kérdőjelet és egy performncot..?

A másik a fejlesztésekkel kapcsolatban, hogy csak a performancok vannak kimaxolva. A partok nincsenek, ez számít-e valamit vagy csak látvány?

Végezetűl pedig ha mondjuk veszek 1-es motort egy kocsiba, aztán 2-est szeretnék leszamolja a régit az árból? Egy esetben megfigyeltem hogy valamiért adott 500-at, így 5000 helyett 4500-t fizettem csak, viszont ez nem túl gyakori eset....

Mercit vettel SL 500-ast azt turboztam fel, lehet hogy szar a kocsi ezért vagyok lassú?
Ha valami kell, írj!

#2022 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 12:28

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 10:10

Tehát akkor érdemes vagy két kérdőjelet választani, vagy 1 kérdőjelet és egy performncot..?

A másik a fejlesztésekkel kapcsolatban, hogy csak a performancok vannak kimaxolva. A partok nincsenek, ez számít-e valamit vagy csak látvány?

Végezetűl pedig ha mondjuk veszek 1-es motort egy kocsiba, aztán 2-est szeretnék leszamolja a régit az árból? Egy esetben megfigyeltem hogy valamiért adott 500-at, így 5000 helyett 4500-t fizettem csak, viszont ez nem túl gyakori eset....

Mercit vettel SL 500-ast azt turboztam fel, lehet hogy szar a kocsi ezért vagyok lassú?

hát én most elnyertem a 13. supráját :D ha eladnám 20e-t érne :D vettem bele turbót, meg féket és már ugyan olyan felszereltség mellett jobb mint a punto-m :D alig vártam már hogy egy hátsókerekes kocsim legyen ez az alulkorrmányozottság megörített már!! :D

dizájn?? ha megfigyeled a körözöttségi szintedet viszi lejjebb ha néha változtatsz a kocsidon, egyébként látvány csak :D
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#2023 Felhasználó inaktív   arcadas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:10

Írtam, hogy ha a grafika fel van véve (maxra minden), akkor is ilyen az árnyék, drivert már cseréltem, a legújabbra... Lehet hogy gagyi a videókártyám, és azért csinálja?
ASRock P4S61, Celeron 2.4, 2x256 400Hz DDR, Abit Radeon 9550 128DDR.

#2024 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:13

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 0:41

mira jó ez a bounty ?? :D és a rap sheet? :D látom hogy miket csinálltam, de amúgy?? valamire?? :D

Keresd meg a hozzávaló magyarosítást és megtudod mire jók ezek. ;)
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2025 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:16

Na ugy 50. nekifutasra vegre nekiment az elejen egy oszlopnak es igy folyamatosan elol tudtam lenni, igaz a celfoton mar latszott o is, pont hogy leeloztem. A kovetkezo emberke osszes kuldeteset szinte azonnl vegigcsinaltam, jewels sem egy nagy szam, siman elsore lenyomtam ugyanavval a kocsival. Nem tom miert volt ilyen tapos Earl. Viszont Jewels-nel van egy kis problema a masodik korben. Azon a palyan ahol valtogatni kell. Ugye itt nem mozoghatsz szabadon a kocsival, csak jobbra balra kerulgetheted a kocsikat amig valtogatsz. Ez mind szep e jo, de a vege elott jon keresztbe egy busz amit NEM LEHET kikerulni! Csak egy nagyon kis mosgastered van, igy ele nem lehet bevagni nitroval sem, mogotte pedig csak akkor lehet elmenni ha lelassitok. Mar nem toduk egyszeruen mit kitalalni. Az elejen nekiloktem egy szebol jovo kocsinak a csajt, de persze mar a nyomomban is volt megint! Persze a masik kocsival ehet manoverezni o siman kikeruli a buszt, csak en szivok vele. Van erre valami orvoslas?
Ha valami kell, írj!

#2026 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 26. 15:23

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 13:28

hát én most elnyertem a 13. supráját :D ha eladnám 20e-t érne :D vettem bele turbót, meg féket és már ugyan olyan felszereltség mellett jobb mint a punto-m :D alig vártam már hogy egy hátsókerekes kocsim legyen ez az alulkorrmányozottság megörített már!! :D

dizájn?? ha megfigyeled a körözöttségi szintedet viszi lejjebb ha néha változtatsz a kocsidon, egyébként látvány csak :D

Nem tudom, hogy van elegendő tapasztalatod a valós autók világához.

- Ha elsőkerék meghajtású, könnyebben manőverezni éles kanyarokban. De hajlamos csúszni a hátsó kerekek.

- Ha hátsókerék meghajtású, nagy sebességnél nem nagyon lehet kormányozni a gázpedál felengedés nélkül, a drag biztosan kiváló logika, ott általában egyenes az út vagy kevésbé kanyar.

- Ha összkerék meghajtású vagyis szaknéven 4WD, ez a legerősebb és legbiztosabb manőverezés, ugye játékban nem lehet megtapasztalni, hogy többet fogyaszt. ;)

Kb. ennyi a valós világról...

#2027 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:27

Idézet: arcadas - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 16:10

Írtam, hogy ha a grafika fel van véve (maxra minden), akkor is ilyen az árnyék, drivert már cseréltem, a legújabbra... Lehet hogy gagyi a videókártyám, és azért csinálja?

Radeon 9550 az tényleg gáz(dx8.1 alapú kártya). :rolleyes: nvidia 6600 ugyanolyan mindent mutat mint a 7800GTX (alig lehet észrevenni a különbséget!). :)

Szerkesztette: bolic system 2005. 12. 26. 15:28 -kor

#2028 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:27

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 15:16

Na ugy 50. nekifutasra vegre nekiment az elejen egy oszlopnak es igy folyamatosan elol tudtam lenni, igaz a celfoton mar latszott o is, pont hogy leeloztem. A kovetkezo emberke osszes kuldeteset szinte azonnl vegigcsinaltam, jewels sem egy nagy szam, siman elsore lenyomtam ugyanavval a kocsival. Nem tom miert volt ilyen tapos Earl. Viszont Jewels-nel van egy kis problema a masodik korben. Azon a palyan ahol valtogatni kell. Ugye itt nem mozoghatsz szabadon a kocsival, csak jobbra balra kerulgetheted a kocsikat amig valtogatsz. Ez mind szep e jo, de a vege elott jon keresztbe egy busz amit NEM LEHET kikerulni! Csak egy nagyon kis mosgastered van, igy ele nem lehet bevagni nitroval sem, mogotte pedig csak akkor lehet elmenni ha lelassitok. Mar nem toduk egyszeruen mit kitalalni. Az elejen nekiloktem egy szebol jovo kocsinak a csajt, de persze mar a nyomomban is volt megint! Persze a masik kocsival ehet manoverezni o siman kikeruli a buszt, csak en szivok vele. Van erre valami orvoslas?

2 sávos út és oldalról okosan fordul a kisbusz? Effektive mindkét sávot elfoglalja? Sokan szidták már. :)

Jobb CTRL gombot megnyomod (hacsak máshová nem konfiguráltad), kapsz szép csilli-villi slow motiont, ezután fel tudsz hajtani a kisbusz faránál a járdára, ahol már elférsz.

#2029 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:34

Oh, már próbálom is, kint van tálcán a game:) Köszi
Ha valami kell, írj!

#2030 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 15:39

KÖSZI! Meg is nyertem. Fasza ez a jobb ctrl, nem is tudtam hogy van benne ilyen. Ennélkül ezt a részt szinte nem is lehet menyerni!
Ha valami kell, írj!

#2031 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 21:35

Idézet: bolic system - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 15:27

Radeon 9550 az tényleg gáz(dx8.1 alapú kártya). :rolleyes:

Ez szimplán nem igaz :)

#2032 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 21:38

hat igen, R9550 kokemeny dx9b..
JóSebesség

#2033 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 22:00

1x kidobott a jatek valami visual error-al, amikor 4-es fokozatba rendorok uldoztek. Es a speed.exe-re hivatkozott. Namarmost a speed exe-t az 1.0-val hasznaltam most meg 1.3 van fent es a "regi" speed.exe.

Nem is gondoltam volna hogy ujra vegig lehet nyomni az a "kuldetest" amit mar kipipalt egyszer a game... igy mostmar lesz penzem mindenre:) Van 1-2 olyan palya ahol van egy dupla kanyar eleg elesen, de van egy kis "atvezeto" utca amirol 3 vagy 4 ugratassal le lehet kerulni a foutra. Olyan mint egy nagy lepcso. Ott szerintem akinek van ideje lassu tempoban is el lehet kocsikazni mindig meg lehet nyerni ujra es ujra... persze ido kell hozza. Ez a jobb ctrl eleg jo talalmany.Mikortol van ez a Need for Speed-ekbe benne?
Ha valami kell, írj!

#2034 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 22:52

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 16:39

KÖSZI! Meg is nyertem. Fasza ez a jobb ctrl, nem is tudtam hogy van benne ilyen. Ennélkül ezt a részt szinte nem is lehet menyerni!

én szlómósün nélkül vittem végig. csak a 3. ellen menő drag-et kellett vagy 40x újrakezdeni... de nem emléxem ilyen lehetetlen helyzetre.

#2035 Felhasználó inaktív   Rent 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 22:53

Idézet: bolic system - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 16:27

Radeon 9550 az tényleg gáz(dx8.1 alapú kártya). :rolleyes: nvidia 6600 ugyanolyan mindent mutat mint a 7800GTX (alig lehet észrevenni a különbséget!). :)

lál 9550 dx8... masik hogy 6600 es 7800gtx kozott alig venni eszre kulonbseget.
:D:D:D:D
Asus M2N-E AMD X2 4200+ Kingmax 2GB Galaxy 7900GS Super (600/1600) Samsung 400Gb (Sata2 16mb cache LG 4163b Thermaltake Tsunami BWA3000 Samsung 19" LCD 940n  Logitech MX518 Ultra Slim klaviatura

#2036 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 23:03

Idézet: Kory - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 22:35

Ez szimplán nem igaz :)

Hoppá, el van írva az egyik weblap. :rolleyes:

#2037 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 23:04

Idézet: Rent - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 23:53

lál 9550 dx8... masik hogy 6600 es 7800gtx kozott alig venni eszre kulonbseget.
:D:D:D:D

Ne lolozzon, Mike Tysonkám! :D A grafikai különbségről írtam, nem pedig a sebességről. Ugye néhány héttel ezelőtt Albatron 6600-t nyomultam, most szekrényben van tartalékul.

#2038 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 02:11

Idézet: UseR - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 21:52

én szlómósün nélkül vittem végig. csak a 3. ellen menő drag-et kellett vagy 40x újrakezdeni... de nem emléxem ilyen lehetetlen helyzetre.

De mi volt a titkod az emlitett palyan?
Marcsak a kivancsisag miatt, probald ki 1x hogy visszajojjon az emlek hogy melyikrol van szo.
(patch 1.3 alatt(nem tom szamit-e valamit))
Mert vagy 50x ugrottam neki minimum, mindent kiprobaltam, max-os kocsival es megse ment. Kivancsi vagyok.

A masik kerdesemaz lenne hogy hogy lehet bountyt szerezni konnyen? 4-es fokozat nagyon durva.
Elkezdodik es 10ms alatt ott van 10 kocsi, helikopter szoge drót.... hogy lehet onnan elmenekülni?

Vegezetul egy kocsinak 3 tulajdonsaga van amit mutat egy kek csik.
Egyreszt ha ebbol valami maxon van akkor mindegy hogy milyen a kocsi ugyanolyan gyors lesz, vagy mas lesz a gyorsulasa, vegsebesseg...stb?
Amikor a boltba megyek kocsit venni, 3 kis jelzo(ami mondjuk a szervizbe a kek csikokon az en maximumomat mutatja aktualis helyzetben) az osszes kocsinal ott van a legelejen, miert? vagy mit jelent ez?
Ha valami kell, írj!

#2039 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 02:44

Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 2:11

A masik kerdesemaz lenne hogy hogy lehet bountyt szerezni konnyen? 4-es fokozat nagyon durva.
Elkezdodik es 10ms alatt ott van 10 kocsi, helikopter szoge drót.... hogy lehet onnan elmenekülni?

Vegezetul egy kocsinak 3 tulajdonsaga van amit mutat egy kek csik.
Egyreszt ha ebbol valami maxon van akkor mindegy hogy milyen a kocsi ugyanolyan gyors lesz, vagy mas lesz a gyorsulasa, vegsebesseg...stb?
Amikor a boltba megyek kocsit venni, 3 kis jelzo(ami mondjuk a szervizbe a kek csikokon az en maximumomat mutatja aktualis helyzetben) az osszes kocsinal ott van a legelejen, miert? vagy mit jelent ez?

Bounty-t jól kapni rendőrautók tömeges amortizálásával lehet.

Érzésem szerint a három vonal közül:

- a Top Speed az arányosnak tűnik az autók közt, bár a felső határán már minimális a differencia.
- az Acceleration-re már nem merném kijelenteni, hogy ugyanaz a csík ugyanolyan gyorsulást eredményez-e, vagy sem.
- a Handling viszont egyértelműen nem arányos. Az eddig próbált kocsik közül talán a Porsche Cayman és a Carrera GT az, amik a legjobban vezethetőek.

Mivel most arra gyúrok, hogy mindegyik kocsim meglegyen full tuninggal, ezért nem szólom le egyik járművet sem, lévén ki se tudtam őket próbálni.
Unique tuning egyik kocsin sincsen direkt, majd ha megvan mindegyik kocsi, akkor elteszem a mentést és egyenként kipróbálgatom unique upgrade-ekkel az összes verdát. :)

Szerkesztette: Taranis 2005. 12. 27. 02:45 -kor

#2040 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 12:09

az F12-vel készült shotokat hova menti?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Téma megosztása:

• (126 Oldal)