Idézet: Lipton - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 13:04
Hát, ez nagyon érdekes.

Össze se tudták rakni elsőre.
A képet kicsit nem értem, lent mind a kettőnél 2-4-es P4 van.
sajnos meg masodikra sem

- pedig elore elkuldtem nekik a teljes (es szines!) dokumentaciot amikor megkerdeztem, hogy egyaltalan vallaljak-e.
A szetszerelessel azzal nem volt god.
A betetelnel mar nekem egy kicsitt hosszan nezegette forgatta a processort az illeto. De vegul is betette.
Sajnos nem mukodott. Ezutan elkezdte osszehasonlitani az uj es a regi proci (pontosabban annak a nagy negyzet alaku izenek amiben a proci bele van teve) a labait, azutan ujra beletette. Megint semmi.
Ekkor o feladta volna (jott az ismert szoveg: az ilyen gepet el kell adni - mar ha van aki megveszi - ...)
en meg jottem a tesztelesi otletemmel. Bevitte valahova beljebb, majd visszjott, hogy a proci mukodik, sot hozott egy masikat, de az sem akart az en alaplapomba menni. Na ekkor vette kezebe a dobozban levo leirast (ami joval kevesebb amit en kuldtrem, meg meg FF is), de kb. 1 perc alatt rajott, hogy - en csak ennyit hallottam - "iyen kabel nem szokott lenni". Megnezte a dobozt, amiben meg maradt jonehany alkatresz, es lathatoan megtalalta ezt a kabelt. Betette ezt is. Es lon csoda ...
A kep:
A 2.4-es proci a branchmark sw osszehasonlito adata (a piros). Ez az egyetlen Intel. Ezen kivul csak egy AMD van meg. (A Sandranak joval tobb van, de azt mondtatok, az nem mervado).
Ezzel kapcsolatban en. tkp. csak egyet nem ertek:
mindenhol van tobb-kevesebb novekmeny, kiveve a Primordia nevu tesztnel (amirol pesze fogalmam sincs, hogy micsoda), ahol kimondott csokkenes lathato: 708-rol lement 525-re.
u.i. A Sandra szerint ez most egy teljesen korrekt (vagy meg egy kicsit jobb!) 2.8-as processor:

(csak emlekeztetoul, hogy mi is volt:)
Szerkesztette: malvin 2005. 12. 07. 15:19 -kor