HWSW Informatikai Kerekasztal: processor upgrade - hol? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

processor upgrade - hol? Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 07. 20:50

malvin ez egy tok jo gep lett :D Ha a blas es a molecular dynamics eredmenyeit nezem, a numerikus teljeseitmeny minteg 2.5x-ozodott. az mas kerdes hogy a pentium4 640-em meg eztis majd ketszeresen agyoncsapja mikozben az intel lap + cpu volt osszesen 60 :)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#322 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 21:44

Idézet: malvin - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 15:37

u.i. ja, es meg nem szamoltam azt a 3K-t, amit ezert az operacioert fizettem, de ha uj alkatreszekbol uj gepet rakattam volna ossze (mert en tovabbra sem hw-eszkedem!), akkor ez is biztos sokkal tobbe kerult volna.

50+fabol lehet kapni egy dobozos Athlon64 3200+-t hozzavalo alaplappal egyutt.

Geped tobbi resze meg maradhatott volna.

#323 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 08:21

Az a baj, hogy még mindig nem értitek. Ez érzelmi kötődés, nem a szükségszerüen a lehető legkevesebb pénzből a maximum kitaposása. Egy VFTS lada motor annyiba kerül csúcsra hegyezve, mint egy csúcsra hegyezett Evo VI motor. De ha neked nem tetszik csak a Lada, és nem akarsz evot, pénzed meg van rá, akkor ki nem sz*rja le a dolgot?  Én össze se tudnám számolni hányszor vettem mindenféle olyan xart, amit aztán esetleg soha nem használtam, és miért? Mert ezt, ilyet, olyat akartam, mert az tetszett, és lesz*rom, hogy feleannyi pénzért kaptam volna 2x jobbat. És nem is rinyálok itt tesztekkel meg 3d markeccel, nem javaslom másnak, hogy vegyen Rage Fury MAXXot vagy dual procis RDs deszkát. Mindenki vegyen ami tetszik, amire pénze van, vagy egyszerüen csak amit akar.

#324 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 08. 08:34

:D

Azért az furcsa, hogy a birkakirálynak nem tűnt fel a marha nagy szakértelmével, hogy a powerleap-en virít egy orbák nagy, vastag tüskékkel kihegyezett csatlakozó, ami szemmel láthatóan nem szabadon fityegésre van kitalálva? :think:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#325 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 08:34

De akkor ne csodálkozzon, ha körberöhögik. Az előző párhuzamoddal élve: annak sem szoktak gratulálni, aki egy új kocsi árán felújítja a régi Ladáját, cserébe 20 kilométer/órával többet megy meg fél literrel kevesebbet fogyaszt százon.

#326 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 12:08

Senki sem röhögte körbe, és különben sem ő (malvin) szerelte össze, hanem egy szervizes, akit szintén nem biztos ki kellene röhögni, standard PC-szerelő betegség, hogy a leirás akkor kerül csak elő, ha már minden kötél szakad :D
Amugy meg, az hogy valakinek más az értékitélete, nem biztos körbe kell röhögni, vagy akkor röhögjük körbe a 20 rongyos egeret és 15 rongyos egérpadot vásárló gamereket, a 30 rugós passziv tápot vásárló csendmániásokat, és globálisan mindenkit, akinek nem az tetszik, nem azt akarja, amit mi.

#327 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 21:26

Ha már szóba került, akkor pl a 15K-s egérpadnak tényleg semmi értelme. :D

#328 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 03:43

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 22:26

Ha már szóba került, akkor pl a 15K-s egérpadnak tényleg semmi értelme. :D

Vehetjük ugy, hogy senki sem UPGRADEL mostanában?
Pedig enge, érdekelne egy 64bites Socket A proci. Hja a régi száp Overdrive procik ideje lejárt volna? Vagy technikailag nem kivitelezhető? Mint láttuk itt pár hozzászoláson keresztül, nem csak a pénz lehet motiváló tényező. Hátha nem kellene a jol müködö Bartonos gépemet (2400MHz) lecserélnem, elég lenne csak a procit. tud,látott,hallot valaki ilyesmiröl ??

Nekem elég lenne egy Barton tudásu,sebességü proci de 64bit-es kiterjesztéssel. Rögtön jobban látszana a 32 bit-64bit különbség, mint két gép között.

Szerkesztette: olzoli 2006. 01. 09. 03:47 -kor

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó