adott szitu egy ilyen medence szerü ami ketté van választva, megnyitottam egy csapot amivel feltöltötte vizzel igy át tudtam uszni a bal oldali mögött irodához, de onnan indul egy létra fel amiröl csüng lefele egy lelött katon és az istennek sem enged felmászni, nem jelenik meg a kéz jel...összevissza mentem vissza de szvsz ez a ut vezet tovább, egy felsö függö folyosó indul onnan de mégse tudok felmenni a létrán... vki 5let netalán?
F.E.A.R. (II) First Encounter Assault Recon
Elküldve: 2006. 05. 06. 14:32
elakadtam viszonylag az elején, a heavy resistance pályán.
adott szitu egy ilyen medence szerü ami ketté van választva, megnyitottam egy csapot amivel feltöltötte vizzel igy át tudtam uszni a bal oldali mögött irodához, de onnan indul egy létra fel amiröl csüng lefele egy lelött katon és az istennek sem enged felmászni, nem jelenik meg a kéz jel...összevissza mentem vissza de szvsz ez a ut vezet tovább, egy felsö függö folyosó indul onnan de mégse tudok felmenni a létrán... vki 5let netalán?
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2006. 05. 06. 15:21
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 21:16
Nem bizony. Szerintem nagyon gagyik a fegyverek. Mind a hangjuk, mind a kezelesuk.
A fejlevalashoz meg.. hat nemtom. Egy horrorjatekban mi a francert kell ezt a ficsort kivenni?
A fejlevalashoz meg.. hat nemtom. Egy horrorjatekban mi a francert kell ezt a ficsort kivenni?
Milyen hangkártyád is van barátom? Az integrált hangkártyások inkább ne gagyi hangozzanak!!!! Merthogy ott nem a játékból jövő hangok gagyik.......
Mellékesen a FEAR-nek igen jó minőségű soundengine-je van.....
Elküldve: 2006. 05. 06. 16:03
az hogy valaminek milyen a "soundengine"-je (már ha van neki, nem csak nyúltak valahonnan), attól még annak a bizonyos fegyver(ek)nek a hangmintája lehet "ocsmány/fos/hulladék".
// miért nyúl a nyúl?
// káposztáért.
Szerkesztette: acu 2006. 05. 06. 16:07 -kor
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 05. 06. 16:08
Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 15:32
elakadtam viszonylag az elején, a heavy resistance pályán.
értelme kérdés volt, ne értelmetlen dolgokrol vitázzatok helyette
Elküldve: 2006. 05. 06. 18:25
nem robbantottam ki vmit azért nem akart tovább engedni a disznaja
Elküldve: 2006. 05. 06. 18:34
örülök hogy segíthettünk
Elküldve: 2006. 05. 06. 19:03
Készül a tavalyi paranormális félelemsúter játék első küldetéslemeze F.E.A.R. Extraction Point néven. A játék pontosan onnan folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt. Ahogy ezt már megszoktuk a kiegészitőktöl még több lesz mindenből (fegyverek, szörnyik, helyszínek). A játékot ezúttal a Timegate Studio hegeszti a Monlith felügyelete alatt. Részletesebb infók és várhatólag az első képek+videók az E3-on várhatóak. A játék idén ősszel érkezik PC-re.
hardwired.hu
hardwired.hu
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 07. 09:44
Idézet: acu - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 17:03
az hogy valaminek milyen a "soundengine"-je (már ha van neki, nem csak nyúltak valahonnan), attól még annak a bizonyos fegyver(ek)nek a hangmintája lehet "ocsmány/fos/hulladék".
// miért nyúl a nyúl?
// káposztáért.
Elküldve: 2006. 05. 07. 09:51
Hangzásilag tényleg semmi probléma a fear-el. Advanced EAX HD-vel nagyon üt. (az 1 más dolog hogy amit a fegyók alá pakoltak hangokat.. háát némelyik érdekes
)
Akkor már inkább a condemned
(ugyanez a motor, de szvsz jobb hangokkal)
Elküldve: 2006. 05. 07. 09:55
Idézet: acu - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 17:03
// miért nyúl a nyúl?
// káposztáért.
Ja és ezt a lopós dolgot pedig gondold már át ..."ha van neki egyáltalán"????
Elküldve: 2006. 05. 07. 09:56
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 10:51
Hangzásilag tényleg semmi probléma a fear-el. Advanced EAX HD-vel nagyon üt. (az 1 más dolog hogy amit a fegyók alá pakoltak hangokat.. háát némelyik érdekes
)
(ugyanez a motor, de szvsz jobb hangokkal)
Egyetértek
Elküldve: 2006. 05. 07. 10:13
Ki mondta, hogy szarok a hangok? Azt mondtam nem tetszenek a fegyverhangok.
Szerkesztette: -Turbo- 2006. 05. 07. 10:13 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2006. 05. 07. 10:20
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 11:13
Ki mondta, hogy szarok a hangok? Azt mondtam nem tetszenek a fegyverhangok.
vazze szted én mit írtam?
Idézet
az 1 más dolog hogy amit a fegyók alá pakoltak hangokat.. háát némelyik érdekes
Elküldve: 2006. 05. 07. 10:49
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 10:55
Ja és ezt a lopós dolgot pedig gondold már át ..."ha van neki egyáltalán"????
........bocs, homályosíts már fel; akkor hogy halljuk a hangokat ha nem felel érte egy alprogramrendszer? És akkor azt hogy hívják? Na Mr. Nagytudású..? 
"Mr Nagytudású"???
asszem nem őríztünk együtt libákat.
hanyagold az ilyesfajta személyeskedést kérlek.
Elküldve: 2006. 05. 07. 11:09
Idézet: I{ris - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 12:02
Ő, szerintem az egész játék szar
ne bánsatok
:Đ

Súgó
A téma zárva.