F.E.A.R. (II) First Encounter Assault Recon
Elküldve: 2006. 11. 24. 23:27
Mikor jön már az új kieg?
Vagy legalább FEAR 2....
Mit vacakolnak ennyit?? Ne most nyaraljanak-programozzanak!
Amúgy szerintem ha lesz folytatás,akkor abban a sztori az lesz, h almát kell pucolni, és ha sikerült, akkor majd jön 1 új főszellem-intellektüell-parafenomén;akit teszem azt Körtének hívnak.
Én már most fosok tőle!
übertotálbrutál lesz
ha lesz
Vagy legalább FEAR 2....
Amúgy szerintem ha lesz folytatás,akkor abban a sztori az lesz, h almát kell pucolni, és ha sikerült, akkor majd jön 1 új főszellem-intellektüell-parafenomén;akit teszem azt Körtének hívnak.
Én már most fosok tőle!
übertotálbrutál lesz
ha lesz
AMD 286 0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA 0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1
Elküldve: 2006. 11. 25. 00:29
Idézet: instant_h2o - Dátum: 2006. nov. 24., péntek - 22:27
Mikor jön már az új kieg?
Vagy legalább FEAR 2....
Én már most fosok tőle!
übertotálbrutál lesz
ha lesz
Vagy legalább FEAR 2....
Én már most fosok tőle!
übertotálbrutál lesz
ha lesz
Hát én rég röhögtem ilyen jót...
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]
Elküldve: 2006. 11. 28. 17:55
Végre sikerült megoldanom a resetelési gondot, most más probléma jelentkezett hálisten...
Járt már úgy valaki hogy a játék (combat) konstans 30 fps-el ment? A menü is, és a gameplay is.. (holott a menü 800-900-al szokott, a játék is jóval többel mint 30)
Ez az 1.8-as patch áldásos hatása vagy mi a szösz?
aj és vsync off. A driverben is.
Járt már úgy valaki hogy a játék (combat) konstans 30 fps-el ment? A menü is, és a gameplay is.. (holott a menü 800-900-al szokott, a játék is jóval többel mint 30)
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:01
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 18:55
Végre sikerült megoldanom a resetelési gondot, most más probléma jelentkezett hálisten...
Szevasz.
Qwerty4
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:03
holnap kapom meg uj vga-t ( gainward 7600gt golden sample), sztetek 1200*1024 be fullon, soft shadows, tök simán fog menni?
van mellette egy gigaram (400) meg egy 3.5ös 939es a64
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:06
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 18:05
Ha soft shadows-al nem is, de a többi feature szvsz mehet fullra 
de miért, soft shadowsot miért kell kkapcsolni?
mikor a fear megjelent a 3.5 ös a64 elég komoly procnak számított, 7600gt meg talán még nem is volt
Szerkesztette: dani83 2006. 11. 28. 18:07 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:09
és? Az ss nagyon vga zabáló feature. 
Nade majd meglátod a saját szemeddel is
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:11
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 18:09
és? Az ss nagyon vga zabáló feature. 
meglátjuk, ja
szerintem menni fog simán azzal is
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:13
én még a mediumnak is örültem volna, de szaggatott mint egy 2. világháborús film :Đ
kéne valahonnan nyerni egy jó PCI Expresses cuccot, ahhoz meg vmi ultrazseni alaplapot 2 GB RAM-mal
kéne valahonnan nyerni egy jó PCI Expresses cuccot, ahhoz meg vmi ultrazseni alaplapot 2 GB RAM-mal
Qwerty4
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:19
PFFFFFFFFFf
Az X-fire szerverkereső prog limitálta.. hávazze ilyen nincs
Elküldve: 2006. 12. 23. 12:42
Tegnapelőtt jutott eszembe, hogy az alapjátékot nem is vittem végig. 
Most azt tolom. Érdekes, szerintem valamivel jobb mint a kiegészítő. A kieg-ben eltúlozták a lövöldözést, bár az is igaz, hogy a simában meg sokszor csak tétlenűl mászkálunk.
Nem sikerült megtalálni azt az arany középutat...
Most azt tolom. Érdekes, szerintem valamivel jobb mint a kiegészítő. A kieg-ben eltúlozták a lövöldözést, bár az is igaz, hogy a simában meg sokszor csak tétlenűl mászkálunk.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 12. 23. 14:26
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 18:19
PFFFFFFFFFf
All-Seeing Eye a te
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 12. 23. 14:28
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 12:42
Tegnapelőtt jutott eszembe, hogy az alapjátékot nem is vittem végig. 
F.E.A.R.-ben az nevetséges volt, hogy 5-10 perceket kellett mászkálni a pályák elején.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 12. 23. 18:43
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 15:28
F.E.A.R.-ben az nevetséges volt, hogy 5-10 perceket kellett mászkálni a pályák elején. 
Elején, meg közepén és persze a végén. :Đ
Elküldve: 2006. 12. 26. 19:44
Tévedtem, jobb a kieg...ezt úgy meguntam mint a sz*rt
Amikor már tizedjére kell körbemennem ugyanabban az irodaházban keresvén valamit, akkor ott már valami gond van a fejlesztők kreativitásával.
Amikor már tizedjére kell körbemennem ugyanabban az irodaházban keresvén valamit, akkor ott már valami gond van a fejlesztők kreativitásával.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 12. 27. 09:35
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 19:44
Tévedtem, jobb a kieg...ezt úgy meguntam mint a sz*rt
Ott már gond van a játékossal is....
Ja annyira rossz a kreativitásuk hogy kiizzadtak már 1 Condemned-et is...(meg még jó pár címet)
A kieg 1 kalap fos az alapjátékhoz képest ,ráadásul még csak nem is hű az eredeti történethez, főleg hogy nem az eredeti gárda készítette.Semmiképp nem tekinthető valódi folytatásnak,(maximum egy jópofa MOD-ként értelmezhető) pláne nem úgy hogy készül 1 valódi folytatás az eredeti készítők "tollából",csak már nem FEAR néven.
Szerkesztette: Lacee78 2006. 12. 27. 09:47 -kor
Elküldve: 2006. 12. 27. 13:44
Így utólag átgondolva sztem a kieg. volt k*r*ára gyenge, szinte semmi újat nem nyújtott, már untam, nem történt benne annyi természet feletti jelenség ami a monoton hangulatból ki tudott volna kattintani, a story se csapott oda a földhöz.Akárcsak a HL2 - Ep. One, az is elég gyatra lett, bár jóval élvezhetőbb mint a FEAR - XP.
De lehet, hogy azért nem tetszett annyira, mert bugosan kellett hogy végigjátszam majd minimumon, az is odatett egy adagot.
Viszont a Monolith csapatnak gratula a Condemnedért, feledtette az XP fosságát.
De lehet, hogy azért nem tetszett annyira, mert bugosan kellett hogy végigjátszam majd minimumon, az is odatett egy adagot.
Viszont a Monolith csapatnak gratula a Condemnedért, feledtette az XP fosságát.
Qwerty4
Elküldve: 2006. 12. 27. 19:02
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 9:35
Ott már gond van a játékossal is....
Ja annyira rossz a kreativitásuk hogy kiizzadtak már 1 Condemned-et is...(meg még jó pár címet)
Te csak azért szólsz hozzá, hogy beleköss valamibe, megmondó-ember?
Egyébként kurva nagy a logikád. Ezekszerint az EA maga a megtesesült istenség, mert jó pár éve olyan fasza játékokat adtak ki mint NFS Porsche, Mohaa.
Szóval omgzzél csak.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.