kéne valahonnan nyerni egy jó PCI Expresses cuccot, ahhoz meg vmi ultrazseni alaplapot 2 GB RAM-mal
F.E.A.R. (II) First Encounter Assault Recon
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:13
én még a mediumnak is örültem volna, de szaggatott mint egy 2. világháborús film :Đ
kéne valahonnan nyerni egy jó PCI Expresses cuccot, ahhoz meg vmi ultrazseni alaplapot 2 GB RAM-mal
Qwerty4
Elküldve: 2006. 11. 28. 18:19
PFFFFFFFFFf
Az X-fire szerverkereső prog limitálta.. hávazze ilyen nincs
Elküldve: 2006. 12. 23. 12:42
Tegnapelőtt jutott eszembe, hogy az alapjátékot nem is vittem végig. 
Most azt tolom. Érdekes, szerintem valamivel jobb mint a kiegészítő. A kieg-ben eltúlozták a lövöldözést, bár az is igaz, hogy a simában meg sokszor csak tétlenűl mászkálunk.
Nem sikerült megtalálni azt az arany középutat...
Most azt tolom. Érdekes, szerintem valamivel jobb mint a kiegészítő. A kieg-ben eltúlozták a lövöldözést, bár az is igaz, hogy a simában meg sokszor csak tétlenűl mászkálunk.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 12. 23. 14:26
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 18:19
PFFFFFFFFFf
All-Seeing Eye a te
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 12. 23. 14:28
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 12:42
Tegnapelőtt jutott eszembe, hogy az alapjátékot nem is vittem végig. 
F.E.A.R.-ben az nevetséges volt, hogy 5-10 perceket kellett mászkálni a pályák elején.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 12. 23. 18:43
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 15:28
F.E.A.R.-ben az nevetséges volt, hogy 5-10 perceket kellett mászkálni a pályák elején. 
Elején, meg közepén és persze a végén. :Đ
Elküldve: 2006. 12. 26. 19:44
Tévedtem, jobb a kieg...ezt úgy meguntam mint a sz*rt
Amikor már tizedjére kell körbemennem ugyanabban az irodaházban keresvén valamit, akkor ott már valami gond van a fejlesztők kreativitásával.
Amikor már tizedjére kell körbemennem ugyanabban az irodaházban keresvén valamit, akkor ott már valami gond van a fejlesztők kreativitásával.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 12. 27. 09:35
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 19:44
Ott már gond van a játékossal is....
Ja annyira rossz a kreativitásuk hogy kiizzadtak már 1 Condemned-et is...(meg még jó pár címet)
A kieg 1 kalap fos az alapjátékhoz képest ,ráadásul még csak nem is hű az eredeti történethez, főleg hogy nem az eredeti gárda készítette.Semmiképp nem tekinthető valódi folytatásnak,(maximum egy jópofa MOD-ként értelmezhető) pláne nem úgy hogy készül 1 valódi folytatás az eredeti készítők "tollából",csak már nem FEAR néven.
Szerkesztette: Lacee78 2006. 12. 27. 09:47 -kor
Elküldve: 2006. 12. 27. 13:44
Így utólag átgondolva sztem a kieg. volt k*r*ára gyenge, szinte semmi újat nem nyújtott, már untam, nem történt benne annyi természet feletti jelenség ami a monoton hangulatból ki tudott volna kattintani, a story se csapott oda a földhöz.Akárcsak a HL2 - Ep. One, az is elég gyatra lett, bár jóval élvezhetőbb mint a FEAR - XP.
De lehet, hogy azért nem tetszett annyira, mert bugosan kellett hogy végigjátszam majd minimumon, az is odatett egy adagot.
Viszont a Monolith csapatnak gratula a Condemnedért, feledtette az XP fosságát.
De lehet, hogy azért nem tetszett annyira, mert bugosan kellett hogy végigjátszam majd minimumon, az is odatett egy adagot.
Viszont a Monolith csapatnak gratula a Condemnedért, feledtette az XP fosságát.
Qwerty4
Elküldve: 2006. 12. 27. 19:02
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 9:35
Ott már gond van a játékossal is....
Ja annyira rossz a kreativitásuk hogy kiizzadtak már 1 Condemned-et is...(meg még jó pár címet)
Te csak azért szólsz hozzá, hogy beleköss valamibe, megmondó-ember?
Egyébként kurva nagy a logikád. Ezekszerint az EA maga a megtesesült istenség, mert jó pár éve olyan fasza játékokat adtak ki mint NFS Porsche, Mohaa.
Szóval omgzzél csak.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 12. 27. 19:54
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 20:44
Keresni is kellett valamit? Én csak mentem végig órákig ugyanazon a folyosón...
Elküldve: 2006. 12. 27. 20:16
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 19:02
Te csak azért szólsz hozzá, hogy beleköss valamibe, megmondó-ember? 
Egyébként kurva nagy a logikád. Ezekszerint az EA maga a megtesesült istenség, mert jó pár éve olyan fasza játékokat adtak ki mint NFS Porsche, Mohaa.
Ugyan pubi nem kötekedek én ,csak marhaságnak tartom amit mondtál, ennyi.
A te logikád is hatalmas..hirtelen nem tudom honnan vetted ezt az "EA-logika" ökörséget, de még csak jól se hangzott.
A fejlesztők kreativitáshiánya mi?!.. :Đ
Elküldve: 2006. 12. 27. 21:57
Az ötödik felvonásnál elakadtam... körbe-körbe megyek. Van egy lift fent, nem lehet lehívni. Elárasztottam egy 'aknát' vízzel. Na most jól elmondtam. Itt egy screenshot, hátha beugrik valakinek. Sz@r fél órát körbejárkálni eredmény nélkül.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2006. 12. 27. 22:07
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 21:16
A fejlesztők kreativitáshiánya mi?!.. :Đ
Hát pedig igen, ezt telibe találta. A Kör, A Mátrix, Hatodik Érzék, és kész is a F.E.A.R.
Elküldve: 2006. 12. 27. 22:12
Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 21:57
Az ötödik felvonásnál elakadtam... körbe-körbe megyek. Van
én két akna-elárasztásra emlékszek, mindig azt kell kihazsnálni hogy feljebb ment a vízszint
egyiknél dobozokon kell ugrálni, másiknál meg akkor tudtál felmászni ha elég magassra ment a víz
de ha nem megy, dobj még pár képet, és megoldjuk
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 12. 27. 23:21
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 22:12
én két akna-elárasztásra emlékszek, mindig azt kell kihazsnálni hogy feljebb ment a vízszint
egyiknél dobozokon kell ugrálni, másiknál meg akkor tudtál felmászni ha elég magassra ment a víz
Köszi. Itt mellékelek egy képet, ahol egy csappal felemeltem a vízszintet.

Már több helyütt éreztem, hogy egy-egy helyszín elérhető más úton is, a kívánatos időpont előtt, és pont ezért nem történik semmi. Pl. ahol Bisopot kéne menteni, mielőtt elözönlenék az előteret az ellenfelek és aztán jönne a friendly unit miss fittyladyvel és a csókosszájú bradával, eljutottam a liftekig anélkül, hogy a székbe bombákkal békötözött Bisop emberkének átnyújtottam volna a telefont és megkaptam volna az aktiváló missziót.
Most is ilyenről lehet szó.
Szerkesztette: Omega 2006. 12. 27. 23:23 -kor
Elküldve: 2006. 12. 27. 23:52
Idézet: spidey - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 22:07
Hát pedig igen, ezt telibe találta. A Kör, A Mátrix, Hatodik Érzék, és kész is a F.E.A.R.
Tudod lehet ilyenre akarták...(akár biztos is lehetsz benne)!! Van ám benne történet is!! TUDOD azokon fine kis világító laptokon jutsz egyre több infóhoz, amit még az operációs tiszt is kommentál...
Én végigtoltam extrém nehézségen IS, és garantálom, hogy NEM FOGSZ unatkozni.
Na és a többi cím? Amit a MONOLITH készített?? Ugyan hagyjuk már ...
Szerkesztette: Lacee78 2006. 12. 28. 00:06 -kor
Elküldve: 2006. 12. 28. 11:41
Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 23:21
...Már több helyütt éreztem, hogy egy-egy helyszín elérhető más úton is, a kívánatos időpont előtt, és pont ezért nem történik semmi. Pl. ...
Így igaz, visszább kellett mennem egy olyan helyre, ahol már jártam pedig nem kellett volna. Volt egy kapcsoló, ami aktivált egy liftet. :o
Elküldve: 2006. 12. 28. 14:17
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 23:52
Én végigtoltam extrém nehézségen IS, és garantálom, hogy NEM FOGSZ unatkozni.
Elég könnyű volt...
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 12. 30. 16:50
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 14:17
Elég könnyű volt...
Remek...

Súgó
A téma zárva.