HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1591 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 10:15

Hali!

Mennyire kell a játéknak a giga memória?
Ha neadj isten megveszem, akkor melyiket érdemes ( például láttam egy deluxe edition-t 7k -ért)

Köszi!
L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#1592 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 10:17

Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 11:15

Hali!

Ha neadj isten megveszem, akkor melyiket érdemes ( például láttam egy deluxe edition-t 7k -ért)

Köszi!
L

Min 1 Gb, de ha nem akarsz minden kör elején fél percig nézegelődni, akkor 2 Gb  ;)

Szerkesztette: =Oli= 2007. 04. 05. 10:17 -kor

#1593 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 11:28

2GB ajanlott. :)

Btw, ha vkit erdekel, eladnam az alapjatekot SF/EF kiegekkel.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1594 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 06. 08:17

Hali!

Tagnap hirtelen felindulásból elkövetett demo-letöltést hajtottam végre...pozitív tapsztalatokkal:
-gépemhez mérten egész jól fut
-grafikailag majdnem mindent közepesre állítva teljesen elfogadható
-demóhoz elég volt a 640 memó is :) (ha megveszem legalább lesz egy indok miért kell memót bővítenem gépemben :p  :Đ )

Ráadásul pont az a pálya volt bennt, amit anno egy régi lan party -n sokat toltunk, így némi nosztalgikus érzések is előjöttek bennem :)
Összefoglalva: gyanus, hogy harcba fogok szállni én is :)

És akkor egy kérdés: medic -el nyomultam többnyire, és egyvalamit nem értek: miért jó az, hogy ha eldobálom a medic-pack-okat? (láttam is már haveromnál korábban, illetve tapasztaltam, hogy el tudom dobi)

Üdv: L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#1595 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 08:25

Hali!

A sérült csapattársaid feltudják venni,ők gyógyulnak te pedig kapsz darabjáért 1 pontot.Persze csak akkor ha felhasználják.Azért még nem kapsz pontot ha eldobálod.

#1596 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 08:26

Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 8:17

Hali!

Tagnap hirtelen felindulásból elkövetett demo-letöltést hajtottam végre...pozitív tapsztalatokkal:
-gépemhez mérten egész jól fut
-grafikailag majdnem mindent közepesre állítva teljesen elfogadható
-demóhoz elég volt a 640 memó is :) (ha megveszem legalább lesz egy indok miért kell memót bővítenem gépemben :p  :Đ )

Ráadásul pont az a pálya volt bennt, amit anno egy régi lan party -n sokat toltunk, így némi nosztalgikus érzések is előjöttek bennem :)
Összefoglalva: gyanus, hogy harcba fogok szállni én is :)

És akkor egy kérdés: medic -el nyomultam többnyire, és egyvalamit nem értek: miért jó az, hogy ha eldobálom a medic-pack-okat? (láttam is már haveromnál korábban, illetve tapasztaltam, hogy el tudom dobi)

Üdv: L

Mert a társaid fel tudják venni a pakkodat amiért online játékban pontokat szerzel, mivel ugye meggyógyitod vele a haverokat.  :D
Igen 1G ram kell neki sajna, ellenkezö esetben szereti tekerni a vinyót és az egy közelharc esetén egészségkárosító a karakterednek  ;)

#1597 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 08:30

Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 10:15

Hali!

Köszi!
L

Ebben a deluxe editionban benne van mind a 3 hivatalos kieg.?Én csak a Spec. Forces-t vettem 8K-ért,mondjuk már nem most.

#1598 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 08:38

Amúgy nem akarom Sunrise bizniszét rontani de szerintem a kieg.-ek megvásárlása felesleges.Megnézni ,érdekességnek jó.Saját tapasztalat ,hogy az alapjátékkal nagyságrendileg többet játszom.Semmi gond nincs a kieg.-ekkel de meg lehet nézni a szerverkeresőben ,h mivel tolják.

#1599 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 10:13

Idézet: Nesta - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 9:30

Ebben a deluxe editionban benne van mind a 3 hivatalos kieg.?Én csak a Spec. Forces-t vettem 8K-ért,mondjuk már nem most.

Nincs, csak az alap meg a Spec Forces...ha jól láttam: Náluk néztem
L

#1600 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 04. 06. 10:51

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 11:28

2GB ajanlott. :)

64 bites XP + BF 2 esetén még inkább .

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 04. 06. 10:51 -kor

#1601 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 11:32

Azé új gépet nem veszek :) :D

#1602 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 12:08

Egyébként a grafikai beállításokon kívül a másik meghatározó tényező a gépigényre az ,h milyen létszámú szerverre mész.Anno a 2500Barton+768ram+6600gt elég jól elbírta kb.:50-60 játékos esetén volt csak szaggatás.(mondjuk grafikában sincs túl nagy igényem)

#1603 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 08. 06:31

Más is leporolta a "jó öreg" BF2-t a nagy-nagy 2142-es lerohadás miatt?  :cool: 
(ezúton is csókoltatom az EAgames/dice/gamespy triót, bármelyikük legyen is a bűnös...  :reklamacio: )

Rájöttem, hogy képtelen vagyok megszabadulni a support kaszttól, PKM rula... :Đ

#1604 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 04. 08. 07:39

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 6:31

Más is leporolta a "jó öreg" BF2-t a nagy-nagy 2142-es lerohadás miatt?  :cool: 
(ezúton is csókoltatom az EAgames/dice/gamespy triót, bármelyikük legyen is a bűnös...  :reklamacio: )

Rájöttem, hogy képtelen vagyok megszabadulni a support kaszttól, PKM rula... :Đ

A 2142 nem megy ?

#1605 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 17:53

Háááát... Vagy már a bejelentkezéskor elbukik a dolog ("a kapcsolat a master szerverrel megszakadt"), vagy olyan tetűlassú, hogy negyed óra mire bejön a menü... Aztán nincs meg a rangom, szerverkereső is alig talál szervert, azokon is max 4 ember van, borzalom.

Fura módon a BF2 ilyenkor is tökéletesen megy, elsőre belépek, a szervereken is van élet, szóval nem értem  :think:

Szerk.: hmmm, most épp műxik... Remélem nem kiabáltam el túl korán  :Đ

Szerkesztette: NeoPampalini 2007. 04. 08. 17:58 -kor

#1606 Felhasználó inaktív   Jóstikácska 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 12. 13:06

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna hogy hogy (widescreen monitoron) 1680x1050-es felbontást hogy tudnék beállítani a Battlefield 2-ben.
Segítségeteket előre is köszönöm.

#1607 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 14:18

Idézet: Jóstikácska - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 14:06

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna hogy hogy (widescreen monitoron) 1680x1050-es felbontást hogy tudnék beállítani a Battlefield 2-ben.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Régebben még működött az alábbi paraméteres indítással, most már nem tudom.

Idézet

"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050

Ha máshová van telepítve, akkor természetesen más az útvonal. ;)

#1608 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 09:30

Heló!

Kérdés: megvettem a deluxe editiont, feltelepítettem. Multiban nézem a szerverlistát, de az összes piros. Gondolom verzió probléma lesz. EA oldalon utánaolvasok és azt írják, hogy ha alapra felteszem a Sf -et (ami nálam automatikus volt), akkor csak a 1.12-es pecs után tudok csatlakozni az 1.12 szerverekhez.

A lényeg: azok a szerverek valóban 1.12-esek és azért nem tok csatlakozni rájuk, vagy más lesz a gond? (felslegesen nem szivesen pecselgetek)?

Köszönöm!
L

#1609 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 14. 10:02

Hát a leújabb peccset nem ártana feltenni.
KomposztWC

#1610 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 10:42

Hát Az EA FAQ alapján ez nem egy UP hanem egy DOWNGRADE lenne...legalábbis az én olvasatomban...ezért nem egyértelmű számomra .  :confused:

Idézet: EA FAQ

Kérdés
  I have the Battlefield 2 1.12 patch but have now installed Special Forces and it doesn't work. Can you help?
Válasz
  If you have installed the 1.12 patch to core Battlefield 2 and then installed Battlefield 2: Special Forces, you will need to re-apply the 1.12 patch again to be able to play on 1.12 Servers.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.