Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2007. 04. 05. 10:15
Hali!
Mennyire kell a játéknak a giga memória?
Ha neadj isten megveszem, akkor melyiket érdemes ( például láttam egy deluxe edition-t 7k -ért)
Köszi!
L
Ha neadj isten megveszem, akkor melyiket érdemes ( például láttam egy deluxe edition-t 7k -ért)
Köszi!
L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2007. 04. 05. 10:17
Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 11:15
Hali!
Köszi!
L
Köszi!
L
Min 1 Gb, de ha nem akarsz minden kör elején fél percig nézegelődni, akkor 2 Gb
Szerkesztette: =Oli= 2007. 04. 05. 10:17 -kor
Elküldve: 2007. 04. 05. 11:28
2GB ajanlott. 
Btw, ha vkit erdekel, eladnam az alapjatekot SF/EF kiegekkel.
Btw, ha vkit erdekel, eladnam az alapjatekot SF/EF kiegekkel.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2007. 04. 06. 08:17
Hali!
Tagnap hirtelen felindulásból elkövetett demo-letöltést hajtottam végre...pozitív tapsztalatokkal:
-gépemhez mérten egész jól fut
-grafikailag majdnem mindent közepesre állítva teljesen elfogadható
-demóhoz elég volt a 640 memó is
(ha megveszem legalább lesz egy indok miért kell memót bővítenem gépemben
:Đ )
Ráadásul pont az a pálya volt bennt, amit anno egy régi lan party -n sokat toltunk, így némi nosztalgikus érzések is előjöttek bennem
Összefoglalva: gyanus, hogy harcba fogok szállni én is
És akkor egy kérdés: medic -el nyomultam többnyire, és egyvalamit nem értek: miért jó az, hogy ha eldobálom a medic-pack-okat? (láttam is már haveromnál korábban, illetve tapasztaltam, hogy el tudom dobi)
Üdv: L
Tagnap hirtelen felindulásból elkövetett demo-letöltést hajtottam végre...pozitív tapsztalatokkal:
Ráadásul pont az a pálya volt bennt, amit anno egy régi lan party -n sokat toltunk, így némi nosztalgikus érzések is előjöttek bennem
És akkor egy kérdés: medic -el nyomultam többnyire, és egyvalamit nem értek: miért jó az, hogy ha eldobálom a medic-pack-okat? (láttam is már haveromnál korábban, illetve tapasztaltam, hogy el tudom dobi)
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2007. 04. 06. 08:25
Hali!
A sérült csapattársaid feltudják venni,ők gyógyulnak te pedig kapsz darabjáért 1 pontot.Persze csak akkor ha felhasználják.Azért még nem kapsz pontot ha eldobálod.
A sérült csapattársaid feltudják venni,ők gyógyulnak te pedig kapsz darabjáért 1 pontot.Persze csak akkor ha felhasználják.Azért még nem kapsz pontot ha eldobálod.
Elküldve: 2007. 04. 06. 08:26
Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 8:17
Hali!
(ha megveszem legalább lesz egy indok miért kell memót bővítenem gépemben
:Đ )
Mert a társaid fel tudják venni a pakkodat amiért online játékban pontokat szerzel, mivel ugye meggyógyitod vele a haverokat.
Igen 1G ram kell neki sajna, ellenkezö esetben szereti tekerni a vinyót és az egy közelharc esetén egészségkárosító a karakterednek
Elküldve: 2007. 04. 06. 08:30
Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 10:15
Hali!
Köszi!
L
Köszi!
L
Ebben a deluxe editionban benne van mind a 3 hivatalos kieg.?Én csak a Spec. Forces-t vettem 8K-ért,mondjuk már nem most.
Elküldve: 2007. 04. 06. 08:38
Amúgy nem akarom Sunrise bizniszét rontani de szerintem a kieg.-ek megvásárlása felesleges.Megnézni ,érdekességnek jó.Saját tapasztalat ,hogy az alapjátékkal nagyságrendileg többet játszom.Semmi gond nincs a kieg.-ekkel de meg lehet nézni a szerverkeresőben ,h mivel tolják.
Elküldve: 2007. 04. 06. 10:13
Idézet: Nesta - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 9:30
Ebben a deluxe editionban benne van mind a 3 hivatalos kieg.?Én csak a Spec. Forces-t vettem 8K-ért,mondjuk már nem most.
Nincs, csak az alap meg a Spec Forces...ha jól láttam: Náluk néztem
L
Elküldve: 2007. 04. 06. 10:51
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 11:28
2GB ajanlott. 
64 bites XP + BF 2 esetén még inkább .
Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 04. 06. 10:51 -kor
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2007. 04. 06. 11:32
Azé új gépet nem veszek
Elküldve: 2007. 04. 06. 12:08
Egyébként a grafikai beállításokon kívül a másik meghatározó tényező a gépigényre az ,h milyen létszámú szerverre mész.Anno a 2500Barton+768ram+6600gt elég jól elbírta kb.:50-60 játékos esetén volt csak szaggatás.(mondjuk grafikában sincs túl nagy igényem)
Elküldve: 2007. 04. 08. 06:31
Más is leporolta a "jó öreg" BF2-t a nagy-nagy 2142-es lerohadás miatt?
(ezúton is csókoltatom az EAgames/dice/gamespy triót, bármelyikük legyen is a bűnös...
)
Rájöttem, hogy képtelen vagyok megszabadulni a support kaszttól, PKM rula... :Đ
(ezúton is csókoltatom az EAgames/dice/gamespy triót, bármelyikük legyen is a bűnös...
Elküldve: 2007. 04. 08. 07:39
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 6:31
Más is leporolta a "jó öreg" BF2-t a nagy-nagy 2142-es lerohadás miatt?
)
A 2142 nem megy ?
GoodSpeed
Elküldve: 2007. 04. 08. 17:53
Háááát... Vagy már a bejelentkezéskor elbukik a dolog ("a kapcsolat a master szerverrel megszakadt"), vagy olyan tetűlassú, hogy negyed óra mire bejön a menü... Aztán nincs meg a rangom, szerverkereső is alig talál szervert, azokon is max 4 ember van, borzalom.
Fura módon a BF2 ilyenkor is tökéletesen megy, elsőre belépek, a szervereken is van élet, szóval nem értem
Szerk.: hmmm, most épp műxik... Remélem nem kiabáltam el túl korán :Đ
Fura módon a BF2 ilyenkor is tökéletesen megy, elsőre belépek, a szervereken is van élet, szóval nem értem
Szerk.: hmmm, most épp műxik... Remélem nem kiabáltam el túl korán :Đ
Szerkesztette: NeoPampalini 2007. 04. 08. 17:58 -kor
Elküldve: 2007. 04. 12. 13:06
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy hogy (widescreen monitoron) 1680x1050-es felbontást hogy tudnék beállítani a Battlefield 2-ben.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Olyan kérdésem volna hogy hogy (widescreen monitoron) 1680x1050-es felbontást hogy tudnék beállítani a Battlefield 2-ben.
Elküldve: 2007. 04. 12. 14:18
Idézet: Jóstikácska - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 14:06
Sziasztok!
Régebben még működött az alábbi paraméteres indítással, most már nem tudom.
Idézet
"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050
Ha máshová van telepítve, akkor természetesen más az útvonal.
Elküldve: 2007. 04. 14. 09:30
Heló!
Kérdés: megvettem a deluxe editiont, feltelepítettem. Multiban nézem a szerverlistát, de az összes piros. Gondolom verzió probléma lesz. EA oldalon utánaolvasok és azt írják, hogy ha alapra felteszem a Sf -et (ami nálam automatikus volt), akkor csak a 1.12-es pecs után tudok csatlakozni az 1.12 szerverekhez.
A lényeg: azok a szerverek valóban 1.12-esek és azért nem tok csatlakozni rájuk, vagy más lesz a gond? (felslegesen nem szivesen pecselgetek)?
Köszönöm!
L
Kérdés: megvettem a deluxe editiont, feltelepítettem. Multiban nézem a szerverlistát, de az összes piros. Gondolom verzió probléma lesz. EA oldalon utánaolvasok és azt írják, hogy ha alapra felteszem a Sf -et (ami nálam automatikus volt), akkor csak a 1.12-es pecs után tudok csatlakozni az 1.12 szerverekhez.
A lényeg: azok a szerverek valóban 1.12-esek és azért nem tok csatlakozni rájuk, vagy más lesz a gond? (felslegesen nem szivesen pecselgetek)?
Köszönöm!
L
Elküldve: 2007. 04. 14. 10:42
Hát Az EA FAQ alapján ez nem egy UP hanem egy DOWNGRADE lenne...legalábbis az én olvasatomban...ezért nem egyértelmű számomra . :confused:
Idézet: EA FAQ
Kérdés
I have the Battlefield 2 1.12 patch but have now installed Special Forces and it doesn't work. Can you help?
Válasz
If you have installed the 1.12 patch to core Battlefield 2 and then installed Battlefield 2: Special Forces, you will need to re-apply the 1.12 patch again to be able to play on 1.12 Servers.
I have the Battlefield 2 1.12 patch but have now installed Special Forces and it doesn't work. Can you help?
Válasz
If you have installed the 1.12 patch to core Battlefield 2 and then installed Battlefield 2: Special Forces, you will need to re-apply the 1.12 patch again to be able to play on 1.12 Servers.

Súgó
A téma zárva.