Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2007. 04. 06. 11:32
Azé új gépet nem veszek
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2007. 04. 06. 12:08
Egyébként a grafikai beállításokon kívül a másik meghatározó tényező a gépigényre az ,h milyen létszámú szerverre mész.Anno a 2500Barton+768ram+6600gt elég jól elbírta kb.:50-60 játékos esetén volt csak szaggatás.(mondjuk grafikában sincs túl nagy igényem)
Elküldve: 2007. 04. 08. 06:31
Más is leporolta a "jó öreg" BF2-t a nagy-nagy 2142-es lerohadás miatt?
(ezúton is csókoltatom az EAgames/dice/gamespy triót, bármelyikük legyen is a bűnös...
)
Rájöttem, hogy képtelen vagyok megszabadulni a support kaszttól, PKM rula... :Đ
(ezúton is csókoltatom az EAgames/dice/gamespy triót, bármelyikük legyen is a bűnös...
Elküldve: 2007. 04. 08. 07:39
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 6:31
Más is leporolta a "jó öreg" BF2-t a nagy-nagy 2142-es lerohadás miatt?
)
A 2142 nem megy ?
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2007. 04. 08. 17:53
Háááát... Vagy már a bejelentkezéskor elbukik a dolog ("a kapcsolat a master szerverrel megszakadt"), vagy olyan tetűlassú, hogy negyed óra mire bejön a menü... Aztán nincs meg a rangom, szerverkereső is alig talál szervert, azokon is max 4 ember van, borzalom.
Fura módon a BF2 ilyenkor is tökéletesen megy, elsőre belépek, a szervereken is van élet, szóval nem értem
Szerk.: hmmm, most épp műxik... Remélem nem kiabáltam el túl korán :Đ
Fura módon a BF2 ilyenkor is tökéletesen megy, elsőre belépek, a szervereken is van élet, szóval nem értem
Szerk.: hmmm, most épp műxik... Remélem nem kiabáltam el túl korán :Đ
Szerkesztette: NeoPampalini 2007. 04. 08. 17:58 -kor
Elküldve: 2007. 04. 12. 13:06
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy hogy (widescreen monitoron) 1680x1050-es felbontást hogy tudnék beállítani a Battlefield 2-ben.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Olyan kérdésem volna hogy hogy (widescreen monitoron) 1680x1050-es felbontást hogy tudnék beállítani a Battlefield 2-ben.
Elküldve: 2007. 04. 12. 14:18
Idézet: Jóstikácska - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 14:06
Sziasztok!
Régebben még működött az alábbi paraméteres indítással, most már nem tudom.
Idézet
"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050
Ha máshová van telepítve, akkor természetesen más az útvonal.
Elküldve: 2007. 04. 14. 09:30
Heló!
Kérdés: megvettem a deluxe editiont, feltelepítettem. Multiban nézem a szerverlistát, de az összes piros. Gondolom verzió probléma lesz. EA oldalon utánaolvasok és azt írják, hogy ha alapra felteszem a Sf -et (ami nálam automatikus volt), akkor csak a 1.12-es pecs után tudok csatlakozni az 1.12 szerverekhez.
A lényeg: azok a szerverek valóban 1.12-esek és azért nem tok csatlakozni rájuk, vagy más lesz a gond? (felslegesen nem szivesen pecselgetek)?
Köszönöm!
L
Kérdés: megvettem a deluxe editiont, feltelepítettem. Multiban nézem a szerverlistát, de az összes piros. Gondolom verzió probléma lesz. EA oldalon utánaolvasok és azt írják, hogy ha alapra felteszem a Sf -et (ami nálam automatikus volt), akkor csak a 1.12-es pecs után tudok csatlakozni az 1.12 szerverekhez.
A lényeg: azok a szerverek valóban 1.12-esek és azért nem tok csatlakozni rájuk, vagy más lesz a gond? (felslegesen nem szivesen pecselgetek)?
Köszönöm!
L
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart
Elküldve: 2007. 04. 14. 10:42
Hát Az EA FAQ alapján ez nem egy UP hanem egy DOWNGRADE lenne...legalábbis az én olvasatomban...ezért nem egyértelmű számomra . :confused:
Idézet: EA FAQ
Kérdés
I have the Battlefield 2 1.12 patch but have now installed Special Forces and it doesn't work. Can you help?
Válasz
If you have installed the 1.12 patch to core Battlefield 2 and then installed Battlefield 2: Special Forces, you will need to re-apply the 1.12 patch again to be able to play on 1.12 Servers.
I have the Battlefield 2 1.12 patch but have now installed Special Forces and it doesn't work. Can you help?
Válasz
If you have installed the 1.12 patch to core Battlefield 2 and then installed Battlefield 2: Special Forces, you will need to re-apply the 1.12 patch again to be able to play on 1.12 Servers.
Elküldve: 2007. 04. 14. 10:59
Idézet: Grillo - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 11:02
Hát a leújabb peccset nem ártana feltenni.
És melyik a legújabb? :confused: Csak mert feltettem 1.12-es és összeszarta megát az egész...rakhatom fel újra...boldog vagyok.
Elküldve: 2007. 04. 14. 12:32
Úgy rakd fel, hogy bf2 - kieg - patch
Régebben is voltak ilyen bugok a frissítéssel, meg a kiegekkel. Sajnos ez van.
KomposztWC
Elküldve: 2007. 04. 14. 13:09
Idézet: StLewis - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 10:59
És melyik a legújabb?
Hali! Szal nekem úgy müxik tökéletesen,hogy:
-felnyomom az alap BF2-őt
-elkezdem telepíteni (mindenféle saját peccs-elgetés nélkül)az SF-et a gép kérdezés nélkül felnyomja azt a peccset ami az SF-en található
-amikor végez az SF-el újra felnyomom az SF lemezén található peccset
-és végül jöhet rá a legújabb 1.41 full path onnan ismered meg,h a mérete kb:562 Mb
ez kell neked:http://www.gamershell.com/download_16477.shtml
Elküldve: 2007. 04. 14. 14:43
Idézet: Grillo - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 13:32
Úgy rakd fel, hogy bf2 - kieg - patch
Hát ugy rakom fel, hogy bf2+kieg+pach+megamit akar, ugyanis all-in-one a telepítö..bekéri a 2 kódot azt csókolom
Amit Nesta írt az lesz a megfejtés, szerintem, majd megnézem. Köszi a tippeket!
L
Elküldve: 2007. 04. 16. 11:53
Idézet: Nesta - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 14:09
Hali! Szal nekem úgy müxik tökéletesen,hogy:
-elkezdem telepíteni (mindenféle saját peccs-elgetés nélkül)az SF-et a gép kérdezés nélkül felnyomja azt a peccset ami az SF-en található
-és végül jöhet rá a legújabb 1.41 full path onnan ismered meg,h a mérete kb:562 Mb
THX!
Ez a pecs volt a megfejtés! Köszönöm!
L
Elküldve: 2007. 04. 18. 15:22
Hát csak tippem van: anno emlékszem még a Vietnam-os korszakból, hogy néha a punkbustert kézzel kellett frissíteni alkalomadtán, legalábbis velem előfordult
lehet ilyesmi a hiba...anno szájbarágósan egyik haver segített hogy kellett frissíteni, de már nem emlékszek. És jelzem, ez csak egy tipp...
Elküldve: 2007. 04. 18. 15:48
Ja, Punkbuster monnyon le. Tegnap én is belefutottam ebbe a BF2142-ben, ott mielőtt kidobott volna, még a játékban kiírta, hogy "Punkbuster blablabla: losing key packet: ffff0002". Nem tudom hogy magától jött-e helyre vagy sem, de ezután a PunkbstrA.exe és ~B.exe szolgáltatást automatikusra állítottam, frissítettem a PB-t, utána nem csinálta többet.
Viszont amitől fejen tudnék pattogni az az, hogy most minden pályabetöltéskor frissíti magát a PB, erre a tűzfal pánikrohamot kap, állandóan azt mondja, hogy "A PunkbstrA/B.exe megváltozott" ésatöbbi - namármost, ilyenkor jó 50% az esélye annak, hogy nem tudok visszalépni a játékba, mert alt-tab után csak fekete képernyő jön, lehet kilőni taskmanagerből, aztán újra belépni, báh
:Đ
Viszont amitől fejen tudnék pattogni az az, hogy most minden pályabetöltéskor frissíti magát a PB, erre a tűzfal pánikrohamot kap, állandóan azt mondja, hogy "A PunkbstrA/B.exe megváltozott" ésatöbbi - namármost, ilyenkor jó 50% az esélye annak, hogy nem tudok visszalépni a játékba, mert alt-tab után csak fekete képernyő jön, lehet kilőni taskmanagerből, aztán újra belépni, báh
:Đ
Elküldve: 2007. 04. 19. 14:11
Valaki tudja hogyan lehet egy szerveren megváltoztatni azt, hogy mennyi idő múlva teleportáljon vissza egy jármű a helyére?
Elküldve: 2007. 04. 21. 07:30
Ha valakit idegesít ,h a BF2 nagyon kerregteti a vinyót az két okra vezethető vissza.Egyik a lapózófájl ezzel nem akarok foglalkozni a másik a punkbuster időnként átnézi a vinyót.Na ezt az időt (tehát,h mennyi időnként nézze át)lehet mindenféle rizikó nélkül kitolni.
1. Be kell join-olni olyan szerverre ahol fut a punkbuster(ranked).
2. Spawn-olj le majd hozd le a konzolt
3. írd be: "pb_sleep 500" üss entert (ennyi a max érték)
4. írd be: "pb_writecfg" üss entert ezzel menti el
Hangsúlyozom ez teljesen legális és rizikó mentes!Amit nyersz vele lagg mentesebb játék.
1. Be kell join-olni olyan szerverre ahol fut a punkbuster(ranked).
2. Spawn-olj le majd hozd le a konzolt
3. írd be: "pb_sleep 500" üss entert (ennyi a max érték)
4. írd be: "pb_writecfg" üss entert ezzel menti el
Hangsúlyozom ez teljesen legális és rizikó mentes!Amit nyersz vele lagg mentesebb játék.

Súgó
A téma zárva.