HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1991 Felhasználó inaktív   Running 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 21. 08:49

Akit érdekel egy kis móka a battlefield 2 játkban, pl autó-heli-jet verseny az látogasson el ide bővebb infóért. > This is Raceee

#1992 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 06. 21. 10:16

Idézet: Running - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 9:49

Akit érdekel egy kis móka a battlefield 2 játkban, pl autó-heli-jet verseny az látogasson el ide bővebb infóért. > This is Raceee

az nem ranked ugye ?

#1993 Felhasználó inaktív   Running 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 10:36

hogy a fa**ba lenne az. Kapásból dcon mod, meg custom mapok.

#1994 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 12:26

Idézet: Running - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 11:36

hogy a fa**ba lenne az. Kapásból dcon mod, meg custom mapok.

nyugi van, csak kérdés volt, ez nem az sg ;)

#1995 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 24. 22:59

Jelentem megvettem (kit érdekel? :D ) de én örülök neki és ez a lényeg. Nem akarok visszaszokni wowra, ez meg értelmes és szép és jo, és siman megérte a 3990 huf-ot. Remélem még ma is játsszá(to)k. Egyetlen amiben van "lövöldözös" fighter jet. Hawx-et várom de nagyon, de addig ez tökéletes nyári idötöltés lesz. Van valami törzsszerver, ahol magyarok vannak, vagy valami amit igy friss "eredetiszerveren játszó"-ként tudnom kéne?
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1996 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 01:21

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 22:59

Jelentem megvettem (kit érdekel? :D ) de én örülök neki és ez a lényeg. Nem akarok visszaszokni wowra, ez meg értelmes és szép és jo, és siman megérte a 3990 huf-ot. Remélem még ma is játsszá(to)k. Egyetlen amiben van "lövöldözös" fighter jet. Hawx-et várom de nagyon, de addig ez tökéletes nyári idötöltés lesz. Van valami törzsszerver, ahol magyarok vannak, vagy valami amit igy friss "eredetiszerveren játszó"-ként tudnom kéne?

Welcome!

Asszem sok magyar van a class szerveren, ez magyar kláné, de angliában van. Régen ott gyűltünk, aztán jópáran elmentek poézni (point of existence mod bfhez, ingyenes), mivel az sokkal jobb az alapjátéknál.
Meg mintha lenne magyar inf szerver is, de ha a repcsik izgatnak, akkor ez nem érdekes :)

#1997 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 13:30

igazabol minden izgat azert is jo jatek ellenben iylen crysis szerüségekkel mert ha az adott harcmodor nemmegy akkor behoppansz egy tankba/egyéb jarmü/repülőbe vagy csak simán "kasztot" váltasz aztán máris van ujra sikerélmény. amugy elirtam, a hawKx-et varom ubi fejleszti es elvileg jó lesz :) megnézem a modot amit mondtál.. amugy 64 inf szerverek elég durvak.. föleg ha egy helyre van koncentralodva mindenki.. spawnolok és egyböl lekap vki :s ilyen nagyobb taktikus pálya tetszett nekem régen.. sötét volt, repülős, tengerrel körül vett sziget.. meg a dragon valley meg van egy ilyen kb 5 bázis, tó, nádas minden felé és csak heli van légi járgányból. na mind1 inkabb jatszom is tovabb
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#1998 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 14:32

Sziasztok!  :)

Lenne egy kis problémám. Multiba felmegyek egy szerverre (mindegy, hogy melyikre), majd egy idő után ha valaki fellép, akkor kilép a játék és kiírja, hogy "Memory error", és hogy a memory.dll fájlban történt a hiba (Battlefield 2-es memory.dll-ben). De valamikor azt írja ki, hogy "Nem hajtható végre a következő művelet: Write (valamikor Read), mert hogy erre-és-erre a memóriacímre hivatkozott. Vagy, csak kilép. Azt hozzáteszem halkan, hogy a játék nem eredeti, de már gondolkozok a megvásárlásán, mert nem nagy összeg. Leírom a konfigomat is:

Intel Dual Core E2160 1,80 GHz
nVIDIA GeForce 8400GS 256 Mb (512 Mb)
1 Gb DD2 RAM
250 Gb SAMSUNG winchester
Stb.

Nagyon kéne a segítség mert imádom ezt a játékot, és hát SINGLE-be nem az igazi, meg hát nem is arra lett kitalálva!

Válaszotokat előre is köszönöm!  :respect:
Processzor: Intel Dual Core E2160 1,80 GHz (Overdrived: 2,5 GHz)
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA

#1999 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 14:37

Az előző hozzászóláshoz:

Lehet, hogy a virtuális memória a gond, ezért ezt is leírom. Két felé van megosztva a winchester-em, az egyiken a Windows XP a másikon az egyéb dolgok. A Windows XP-s részén van a játék, aminek a kapacitása 30 Gb, ebből szabad 14 Gb, és a virtuális memória beállítása ezen a meghajtón: "A Rendszer Kezelje a Lapozófájl Méretét"

#2000 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 18:17

hali

regen nekem is jobbrabalra elszallt meg kilepett, eredeti csak neha kidob az asztalra...
a memory error az vagy a ramod, fizikailag szar, memtest-et futtass
vagy ami még valoszinü hogy az a vinyód ahol a pagefile van badsectoros.
ha utobbi 2vel van baj akkor máshol is érzödik pl torrent letöltesk utan nyomsz rajuk force rechecket és 99.9% lesz a letöltöttség. vagy más játékban is elöfordul ilyesmi. Ha nem akkor vedd meg..

Szerkesztette: FireShadow 2008. 06. 25. 18:18 -kor

#2001 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 18:34

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 18:17

hali

regen nekem is jobbrabalra elszallt meg kilepett, eredeti csak neha kidob az asztalra...
a memory error az vagy a ramod, fizikailag szar, memtest-et futtass
vagy ami még valoszinü hogy az a vinyód ahol a pagefile van badsectoros.
ha utobbi 2vel van baj akkor máshol is érzödik pl torrent letöltesk utan nyomsz rajuk force rechecket és 99.9% lesz a letöltöttség. vagy más játékban is elöfordul ilyesmi. Ha nem akkor vedd meg..

Kössz!  :respect:

De más játéknál nem csinál ilyet!  :confused:  Szóval most nem értem!  :think:  Az az egy biztos, hogy megveszem még a hétvégén, de ha akkor sem lesz jó, akkor csak felesleges pénzkidobás!  :mad: Vagy lehet, hogy az a baj, hogy másolt a játék, vagy már alapból rosszúl írták ki a DVD-t.  :think:  Na mindegy, köszönöm a segítséget, de ha tudsz/tudtok ezzel kapcsolatban valamit, azt örömmel meghallgatom!

Üdv.: BeeG

#2002 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 20:01

Ismét itt!

Megvan a probléma kulcsa, és azért írok most ide, hogyha valakinek is ilyen fajta problémája van, akkor az tudja mi a teendő!

1. lépés: Ha feltelepítetted a játékot, akkor utána ne Crack-eld meg, mert ez miatt is lehet Crash! Crack helyett töltsd le ezt, és rakd be a Daemon Tools-ba képfájlként!

2. lépés: Át kell állítani a lapozófájl méretét, mert nem szereti a játék az alacsony lapozófájl méretet! Itt egy példa: 512 Mb RAM = Min.:  768 / Max.: 1024  ||  1 Gb RAM = Min.: 1536 / Max.: 2048  ||  2 Gb RAM = Min.: 3072 / Max.: 4096

#2003 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 20:04

:omg:

Szerkesztette: djculture 2008. 06. 26. 20:12 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2004 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 04:03

igen az mondjuk alap hogy mini imaget kell hasznalni de errol ne beszeljunk mert nem szabad.
siman vedd meg, ha nem megy ugy se akkor elrakhatod késöbbre vagy el is tudod adni.. mondjuk 3000-3500-ér és már mindenkinek megéri mert a boltban 4k. vateran vagy aproneten pl.. meg lehet sabadulni töle attol nem kell felni hogy penzkidobas

de anynira jo online, latod hogy van ertelme annak amit csinalsz meg akkor is ha nincs épp sikerélményed mert minden pont globalis statisztikahoz megy es aszerint unlockolhatsz.

egyebkent olyan rankom van mar 2nap jatek alatt hogy most szereztem meg a második olyan szintet ahol van unlock (sergeant talan) szoval a kiegnek köszönhetöen 4 unlockolt fegyom van. medicnél 2 és snipernél 2. Mivel ezt a 2-t jatszom legsürübben gondoltam ezekre nyomok. Ezutan mire lenne érdemes? Amit szinte sose jatszom aza support és az engi meg talan az assault.. Antitank shotgunjan gondolkozom az ugy kellemes lehet. Ja meg egy kerdes: van oylan unlock fegyo ami reflex sight-al rendelkezik? (piros pöttyös celzoka)

Szerkesztette: FireShadow 2008. 06. 27. 04:05 -kor

#2005 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 22:02

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 5:03

igen az mondjuk alap hogy mini imaget kell hasznalni de errol ne beszeljunk mert nem szabad.
siman vedd meg, ha nem megy ugy se akkor elrakhatod késöbbre vagy el is tudod adni.. mondjuk 3000-3500-ér és már mindenkinek megéri mert a boltban 4k. vateran vagy aproneten pl.. meg lehet sabadulni töle attol nem kell felni hogy penzkidobas

de anynira jo online, latod hogy van ertelme annak amit csinalsz meg akkor is ha nincs épp sikerélményed mert minden pont globalis statisztikahoz megy es aszerint unlockolhatsz.

egyebkent olyan rankom van mar 2nap jatek alatt hogy most szereztem meg a második olyan szintet ahol van unlock (sergeant talan) szoval a kiegnek köszönhetöen 4 unlockolt fegyom van. medicnél 2 és snipernél 2. Mivel ezt a 2-t jatszom legsürübben gondoltam ezekre nyomok. Ezutan mire lenne érdemes? Amit szinte sose jatszom aza support és az engi meg talan az assault.. Antitank shotgunjan gondolkozom az ugy kellemes lehet. Ja meg egy kerdes: van oylan unlock fegyo ami reflex sight-al rendelkezik? (piros pöttyös celzoka)

2 olyan unlockolható fegyver van, ami "piros pöttyös" (SCAR L, P90), meg egy, aminek fekete szálkeresztje (F2000) van.
Nyilván azt érdemes  amúgy unlockolni, amivel játszol, de hosszabb távon úgyis minden kittel kell majd játszanod, különben nem fogsz rangot lépni.

#2006 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 17:35

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 4:03

Gondolom mostanában kezdted, így megosztok veled egy kis infót. Aki eredeti bf-el játszik és van esze, az csak az install alatt használta a bolti dvd-t, onnantól mini image. Igaz, hogy nem drága a játék, de minek karcoltassam szét az eredeti lemezt?
És miért ne szabadna? Nem crack, játék fájlokat nem változtat meg, csak megóvja a dvd-t. Így nem csak, hogy szabad, hanem kötelező  :)
Kétlem egyébként, hogy túl sokan warezolnák, szinte ingyen van. Ha a bf2s.com -os stat oldalon megnézed, ott van, hogy mennyibe kerül egy óra játék, 50 dolcsis árat feltételezve.  Nekem ez most 2.7 cent, nem tudom, mi ilyen olcsó még óránként  :)

#2007 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 22:22

Maskimx, az nem biztos :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 06. 28. 22:35 -kor

#2008 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 10:56

igazabol elsö eredeti jatekom ami ker dvd-t gondolom erre értetted a most kezdted-et. jó akkor beujitpm a mini imaget...  :)

#2009 Felhasználó inaktív   barnus1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 21:30

Már megvettem a játékot KEMÉNY 4.000 Ft-ért... - De egy dolgot nem értek!  :think:  Letöltöttem az 1.41-es patch-et, és természetesen felrakrtam!  :Đ  Majd mikor belépek a játékba, akkor a jobb felső sarokban nem olyasmi van írva, hogy "1.4.xxxx.xxx" (Az X a többi szám, amit nem tudok pontosan h mi), hanem az, hogy "1.1.2xxx.xxx". Lehet, hogy ez nem is a verzió szám? :think:  Vagy rossz a patch?  :think:

#2010 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 01:42

Idézet: barnus1993 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 22:30

Már megvettem a játékot KEMÉNY 4.000 Ft-ért... - De egy dolgot nem értek!  :think:  Letöltöttem az 1.41-es patch-et, és természetesen felrakrtam!  :Đ  Majd mikor belépek a játékba, akkor a jobb felső sarokban nem olyasmi van írva, hogy "1.4.xxxx.xxx" (Az X a többi szám, amit nem tudok pontosan h mi), hanem az, hogy "1.1.2xxx.xxx". Lehet, hogy ez nem is a verzió szám?   :think:  Vagy rossz a patch?  :think:

Megkerestem, még nagyon rég leírtam, hogy van a számozás. Első oszlop a patch száma, második a hozzá tartozó játékverziószám.

1.0  ->  1.0.2442.0
1.01 -> 1.1.2475.0
1.02 -> 1.1.2484.0

Tehát nem igazán tükrözi a patch verziószámát a játék verziószáma. Az 1.3-hoz és 1.4-hez nem tudom, az 1.41-ét most néztem meg, ami 1.1.2965-797.0  :) .

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.