De van itt még egy különös dolog! :Đ
Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2008. 06. 30. 10:02
Köszi! Tényleg az van odaírva nekem! :Đ
Ha magába a játék Multiplayer menüpontjéba keresem meg a szervereket, akkor csak 19-21-et talál!
Ezért feltettem az Xfire-t, hogy majd azzal talál több szervert. Talált is, de a legtöbbjénél azt írja, hogy: "You hava an older version than the server." - Na de ez hogy lehet?
Ha én az 1.41-es patch-et (a legújjabbat..szerintem :Đ ) töltöttem le és raktam fel, akkor hogy lehet a szerver verziója újjabb?
Processzor: Intel Dual Core E2160 1,80 GHz (Overdrived: 2,5 GHz)
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA
Elküldve: 2008. 06. 30. 10:54
Idézet: barnus1993 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 21:30
Már megvettem a játékot KEMÉNY 4.000 Ft-ért... - De egy dolgot nem értek!
Letöltöttem az 1.41-es patch-et, és természetesen felrakrtam! :Đ Majd mikor belépek a játékba, akkor a jobb felső sarokban nem olyasmi van írva, hogy "1.4.xxxx.xxx" (Az X a többi szám, amit nem tudok pontosan h mi), hanem az, hogy "1.1.2xxx.xxx". Lehet, hogy ez nem is a verzió szám?
Vagy rossz a patch?
Üdv.: BeeG
ugyanez van nálam is nyugi. elöször mintha behaluztam volna és atalcan 1.4-et irt, de jatekban 1.1-et lattam felraktam ujra, de meg mindig ez. ez valami oylasmi lehet mint a crysisnal is a server/client verzio szam különbözö mint az exe verziója... lényeg h ez sztem normalis és amig tudsz jatszani official ranked szerveren akkor tuti jo mert sztem legalább azokat frissitik mindig.. marmint valoszinüsithetö hogy a legujabb patch van fenn neked is meg a szerveren is ha be tudsz ra lepni..
kérdés: mikor nyerek egy kört és bonus 2x-van irva, az a global score-ba is belekalkulalodik vagy csak az 1x-ese?
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!
Elküldve: 2008. 06. 30. 20:33
commanderkedem, és a score mindig medguplazodik mikor a kör végén nezem a tablazatot. de addig a tab-bal nézve mindig afele. és még ezt is megduplazza a win, szoval amennyi pontot elérek commanderként amit látok menet közbe annál 4x annyi lesz a végéra kalkulalva? nagyon ködös 
commander miért kap pontot? nyomogatom ezerrel a spottedet, vagy azert hogy a supplymból hányan "fogyasztanak"? kiadok egy parancsot és hogy teljesiti e a squad? eddig csak az volt nyilvanvalo hogy ha arty eltalal valakit akkor az pont.
commander miért kap pontot? nyomogatom ezerrel a spottedet, vagy azert hogy a supplymból hányan "fogyasztanak"? kiadok egy parancsot és hogy teljesiti e a squad? eddig csak az volt nyilvanvalo hogy ha arty eltalal valakit akkor az pont.
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Elküldve: 2008. 07. 02. 21:55
küzbe utananeztem a pontszerzésnek, a kérdések tárgytalanok
egyben UP is a topiknak. már 3500 pontom van, jelentem
uj "idiota" elképzelésem van:
szükségünk van haverommal (~700 g.score, de együtt vettük a gamet) 2 önkent jelentkezöre, hogy a következöt megcsinaljuk:
hozzavalok: 1 üres szerver, 4 ember
mindkét oldal igy néz ki: 1 medic 1 random.
az egyik random kit-ű player lelövi a masik hozza hasonlót az ellenkező csapatból, a tuloldalon a medic felkelti a hullát.
Ezt követöen a másik oldal tamadöja az itteni emberkét, és az itteni medic felkelti a mi halottunkat. Mindenkinek van 2 pontja. Ezt unalomig ismételve lehetne pontot "farmolni". Főleg kezdőknek jó (mármint amikor még csak a pont számit), hogy legyen valami ésszerü rang hamar. VAGY esetleg a hiányzó medálok / badgek megszerzeseert. Pl knifeolás, vagy éppen egy basic assault cucc, vagy ami kell. Csak poénkodásból is, de légyszi jelentkezzen valaki, móka lenne kipróbálni! Nem mintha rászorulnék, körönként megvan 50+, csak érdekes lenne ezt kipróbálni!
egyben UP is a topiknak. már 3500 pontom van, jelentem
uj "idiota" elképzelésem van:
szükségünk van haverommal (~700 g.score, de együtt vettük a gamet) 2 önkent jelentkezöre, hogy a következöt megcsinaljuk:
hozzavalok: 1 üres szerver, 4 ember
mindkét oldal igy néz ki: 1 medic 1 random.
az egyik random kit-ű player lelövi a masik hozza hasonlót az ellenkező csapatból, a tuloldalon a medic felkelti a hullát.
Ezt követöen a másik oldal tamadöja az itteni emberkét, és az itteni medic felkelti a mi halottunkat. Mindenkinek van 2 pontja. Ezt unalomig ismételve lehetne pontot "farmolni". Főleg kezdőknek jó (mármint amikor még csak a pont számit), hogy legyen valami ésszerü rang hamar. VAGY esetleg a hiányzó medálok / badgek megszerzeseert. Pl knifeolás, vagy éppen egy basic assault cucc, vagy ami kell. Csak poénkodásból is, de légyszi jelentkezzen valaki, móka lenne kipróbálni! Nem mintha rászorulnék, körönként megvan 50+, csak érdekes lenne ezt kipróbálni!
Elküldve: 2008. 07. 02. 22:09
Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 21:55
Ezt unalomig ismételve lehetne pontot "farmolni". Főleg kezdőknek jó (mármint amikor még csak a pont számit), hogy legyen valami ésszerü rang hamar.
Ezt hívják statpaddingnak, vannak direkt ilyen szerverek, ahol egész nap csak ez megy. Ez viszont nem szabályos, tehát ha összepaddolsz magadnak egy kétcsillagos tábornoki rangot, akkor azt az accot az EA resetelheti. Más kérdés, hogy szarnak rá
Még egyszerűbb az ún. rank hack szerverek használata, itt általában egy kill után kapsz meg egy teljes rangot, így pár perc alatt eljuthatsz a három csillagig. Ezért ha jól tudom, pénzt kérnek a szerver tulajdonosai, és ugyanúgy resetet vonhat maga után.
Ennél is egyszerűbb, ha felmész az ebayre és veszel egy magas rangú accot, ha már ilyen fontos az "ésszerű rang", ami csak annyival jobb, hogy a kör elején a commandernek jelentkező játékosok közül a legmagasabb rangú kapja meg a pozíciót.
A fent említett rangszerzési módokat a legtöbb játékos elítéli, lenézi és csalásnak tekinti. Sok sikert hozzá
Elküldve: 2008. 07. 04. 11:25
Hey all ismét!
Ti milyen patch-en nyomultok? Mert az nem lehet, hogy 19-21 szervert talál a játék, pedig "elvileg" az 1.41-es patch van fent.
És ha Xfire-el csatlakozok egy szerverhez, akkor ezt írja ki: "You have an older version than the server." Na most erre mit lépjek?
Ti milyen patch-en nyomultok? Mert az nem lehet, hogy 19-21 szervert talál a játék, pedig "elvileg" az 1.41-es patch van fent.
Elküldve: 2008. 07. 04. 18:12
tuti felment az a patch? van külön 1.4 to 1.41 patch meg 0ról egyböl 1.41re patch ha jol tévedek
statpaddingrol kösz az irast, asszem hanyagolom
Elküldve: 2008. 07. 06. 14:23
Elküldve: 2008. 07. 06. 14:27
Az 1.4-es patch volt fent... - tehát csak ezért talált kb. 19-21 szervert! :Đ Szerintem nem is annyira jó játszani az 1.41-es szervereken, mert valahogy más... - nem tudom megmondani, hogy miben, de valamiben más! :Đ Amikor az 1.4-es patch volt fent, akkor én jobban élveztem a játékot, de nem tudom miért. :Đ Ott találtam 3-4 olyan szervert, ahol tényleg élmény volt a játék.
FireShadow, te milyen nicknéven nyomulsz, és milyen patch-en? :Đ
Üdv.: BeeG (B.Ivanyos :Đ )
Elküldve: 2008. 07. 07. 14:21
Idézet: barnus1993 - Dátum: 2008. júl. 6., vasárnap - 14:27
Az 1.4-es patch volt fent... - tehát csak ezért talált kb. 19-21 szervert! :Đ Szerintem nem is annyira jó játszani az 1.41-es szervereken, mert valahogy más... - nem tudom megmondani, hogy miben, de valamiben más! :Đ Amikor az 1.4-es patch volt fent, akkor én jobban élveztem a játékot, de nem tudom miért. :Đ Ott találtam 3-4 olyan szervert, ahol tényleg élmény volt a játék.
ez a b.lvanyos mi volt? mert ez a vezeteknevem!
nickem az FrissFirsh és gondolom 1.41-el jatszom mert van egy rakas szerver.
olynaokon tolom hogy infantry, leglabb 40-50 ember és karkand vagy wake island a 2 kedvenc. de mashtuur city és a sharqi peninsula is jó ja és ping 150 alatt.
Elküldve: 2008. 07. 07. 19:01
Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:12
Hi
A hack szerver tényleg
Pár oldallal korábban pont arról volt szó, hogy újoncként becsatlakozni az évek óta játszók közé nem könnyű.
Mikor a játék megjelent és egy csomó dolog (aknák, claymore, anti air stb) újdonság volt sokkal könnyebb volt összeszedni a különböző ribbon, badge és medal dolgokat igy akik akkor kezdtek játszani viszonylag gyorsan megszedték magukat.
Megnézve egy régi játékos statját láthatod, a játék kezdete és az érmek megszerzése között viszonylag rövid az idő, nekik ezeket összeszedni viszonylag könnyű dolog volt.
Ezek az emberek az évek alatt profik lettek és tele vannak velük a szerverek, mivel a játék minden részét jól ismerik mellettük neked újoncként a komolyabb érmeket megszerezni nem sok esélyed van.
Én például ha rákkatintok egy szerverre és látom, hogy az első embernek van 40 killje és mellette alig pár death míg az utána következő emberke jó ha 10 killel követi és a többség inkább deathből birtokol sokat akkor oda be sem megyek játszani mert tudom, hogy egy régi motoros rászabadult a szerverre.
Sajnos nem veszi észre, hogy mire vége a játéknak a többi játékos vagy 3x cserélődött mert senki nem tud mellette játszani igazából ezek a profi játékosok nemcsak a többi játékost de az egész játékot megölik.
Vannak kezdők számára fenntartott szerverek itt egész jó lenne, csak időnként ide is betéved egy profi és azon élvezkedik, hogy halomra gyilkolja a többieket.
Mikor leértékelték a játékot 4e forintra négyen vettük meg, de mán csak én játszogatok.
Többiek visszamentek vietnámot játszani, ott nem érvényesül annyira ki milyen régen játssza a játékot.
Szóval ne zavarjon ha stat paddinggal szedsz össze egy két dolgot, gondolj arra, hogy a régi motorosoknak kb ilyen könnyű dolguk volt mikor a játék megjelent.
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2008. 07. 07. 20:00
Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 19:01
gondolj arra, hogy a régi motorosoknak kb ilyen könnyű dolguk volt mikor a játék megjelent.
Vagy arra, hogy a régi motorosok mindent maguktól fedeztek fel, ma meg már tele van a net bf2-es leírásokkal, tippekkel, csak ell kell őket olvasni
Semmivel nem nehezebb most érmeket szerezni, mint amennyire régen az volt. A kérdés inkább az, hogy az érmekért, rangokért játszik-e valaki, vagy csak azért, mert élvezi a játékot?
Egyébként meg nem kellenek évek, hogy valaki profi legyen bfben. Ismerni kell a pályákat meg a fegyverek tulajdonságait, és ennyi. A legtöbb "profi" amúgy is csak a basecamp miatt öl olyan sokat, nem azért, mert tényleg annyira jó. Gondolj csak bele, pl wake islandon a j10-el a kezdők is tudnak aratni, mert nincs, ami le tudná lőni
Bf2 guide-ok
Elküldve: 2008. 07. 07. 20:45
Pont ezért például régen egy robbantós érmet könnyű volt össze szedni mert aknára clayre mindenki ráfutott. Az újdonság hatása.
Ma ez már nem igy van.
Söt a leginkább hatásos helyekre (flagekhez) a legtöbb szerver szabályzata tiltja.
Sajnos nehéz sikerélmények nélkül élvezni a játékot márpedig a profik ebben nagyon jók miképp ne legyen a kezdőknek sikerük, mint azt már fentebb irtam a profik megölik a játékot főképp a repülős profik.
Jártam már többször úgy, két repülő és két helis gamer úgy lefogta a pályát, hogy a saját bázisunkról sem tudtunk kijönni. Igy telt az egész játék végül vmi 250-0 eredménnyel kikaptunk.
Ezzel a négy "hűdejóvagyok" ember az összes többi játékát tönkreteszi.
Mi nem jutottunk ki a játéktérre igy nem játszunk az ő csapattársai akik nem tudtak velünk összefutni szintén nem játszottak. Igy teszi tönkre 4 ember 20-30 másik játékát.
A j10-eshez szinte lehetetlen hozzájutni mindenki repülni akar vele.
A basecampot nem tudom micsoda.
Egyébként milyen rangban vagy, hogy ennyire nem érted a kezdők gondjait?
Üdv
szabi
Ma ez már nem igy van.
Söt a leginkább hatásos helyekre (flagekhez) a legtöbb szerver szabályzata tiltja.
Sajnos nehéz sikerélmények nélkül élvezni a játékot márpedig a profik ebben nagyon jók miképp ne legyen a kezdőknek sikerük, mint azt már fentebb irtam a profik megölik a játékot főképp a repülős profik.
Jártam már többször úgy, két repülő és két helis gamer úgy lefogta a pályát, hogy a saját bázisunkról sem tudtunk kijönni. Igy telt az egész játék végül vmi 250-0 eredménnyel kikaptunk.
Ezzel a négy "hűdejóvagyok" ember az összes többi játékát tönkreteszi.
Mi nem jutottunk ki a játéktérre igy nem játszunk az ő csapattársai akik nem tudtak velünk összefutni szintén nem játszottak. Igy teszi tönkre 4 ember 20-30 másik játékát.
A j10-eshez szinte lehetetlen hozzájutni mindenki repülni akar vele.
A basecampot nem tudom micsoda.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 07. 07. 23:40
hát a clay az ma is vicces. én is allandoan belefufutok de az enyémekbe is ám mindenki
sniper vok azzal kezdem h lerakom a 2-t mig elérem a helyem. sikatorba,, sarkokra. allandoan belemegy minden jött ment. szerintem a helikopter alegkegyetlenebb. a támadó! soför löhet ilyen raketakat a masodpilotanak meg van iylen sima lövege meg a tv-s rakéta. na ha valami hozzáértö páros rászabadul arra akkor van nemulass:D amugy van nekem sikerélményem, csak néha meg nincsen. de nem is a statér jatszom hanem a vicces meg kellemes killekre. volt hogy követtem valakit neki elfogyott a sprintje nekem még volt utolértem sés lekéseltem. ahelyett hogy a fő fronton mediceskedtem volna igy elmókáztam egy arccal igy a sikatorba.. meg megkeresem a snipereket és lekéselem öket vagy a seggük alá rakok egy aknát aztan csodalkoznak h hogy került oda..
na amit gyülölök mikor a supportos arcok végtelenitett gránát dobálást csinálnak... ilyenkor milyen jó az unlockos sniper ami átló a vason
csak par shot a vasba és kill assist vagy killed
az úgy mókás.
bocs h iylen értelmetlenül irok most nincs eröm javitgatni csak fosom a szót
na amit gyülölök mikor a supportos arcok végtelenitett gránát dobálást csinálnak... ilyenkor milyen jó az unlockos sniper ami átló a vason
bocs h iylen értelmetlenül irok most nincs eröm javitgatni csak fosom a szót
Szerkesztette: FireShadow 2008. 07. 08. 00:29 -kor
Elküldve: 2008. 07. 08. 13:38
Idézet: szabi - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 20:45
Ilyenben, én az vagyok, aki helivel szokta "elrontani" az ellenség játékát
A basecamp az, amikor a nem elfoglalható bázist támadják, pl waken az anyahajót. Jobb szervereken ez tiltva van.
A kezdők gondjait én is értem, voltam én is kezdő az elején. Tényleg vannak olyanok, akiket lehetetlen lelőni, de ha az ellenség összefog, akkor csapatjátékkal meg lehet verni a profikat is.
Sokszor láttam ilyet, egyik oldalon csupa magas rangú arc, másikon max századosok, de mivel a magas rangúak csak a saját pontjaikat tartották szem előtt, a másik oldalnak meg mindegy volt, próbálkoztak és meg is nyerték a kört.
Persze ha van pár ember, akik tapasztaltak is, meg együtt is működnek, na őket sehogy nem lehet megállítani
Ezt csináljuk mostanában poéban, alap bfet már nagyon ritkán nyomom, elegem lett a kiegyenlítetlen oldalakból.
Kedvcsináló videó, ilyen a mi24-hind harci helikopter
Elküldve: 2008. 07. 08. 15:49
Már az alap játékban is irreálisan erősek a repülők, helik, látom ezt itt még fokozták.
Egyébként is nem a gyalogos profi hanem a helis, repülős profik akiktől élvezhetetlenné válik a játék, ha nincs megfelelő helis repcsis ellenfél számára a mi csapatunkban.
A gyalogost még csak le tudja gyürni a többi ha csapatban dolgoznak, de egy heli repcsi ellen szinte semmit nem lehet tenni, csak apritás az egész.
Vagy amit fentebb irtam: egy heli lefogja a pályát igy az ellen nem jut ki a játéktérre ergo senki más számára (az ellenséges és baráti játékosoknak egyaránt) nem szorakoztató a játék csak a helisnek.
Üdv
szabi
Egyébként is nem a gyalogos profi hanem a helis, repülős profik akiktől élvezhetetlenné válik a játék, ha nincs megfelelő helis repcsis ellenfél számára a mi csapatunkban.
A gyalogost még csak le tudja gyürni a többi ha csapatban dolgoznak, de egy heli repcsi ellen szinte semmit nem lehet tenni, csak apritás az egész.
Vagy amit fentebb irtam: egy heli lefogja a pályát igy az ellen nem jut ki a játéktérre ergo senki más számára (az ellenséges és baráti játékosoknak egyaránt) nem szorakoztató a játék csak a helisnek.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 07. 08. 16:01
Idézet: MaskimX - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 13:38
öhöm nyehemm erre nekem szükségem van!
Elküldve: 2008. 07. 08. 16:36
Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 16:01
öhöm nyehemm erre nekem szükségem van!
miylen insane mmár a manöverezése is.. poe az ugy mi? mod/kieg? a alap bf2-s statjaimmal megyek oda ha azzal akarok jatszani? ez abban egy teljesen alap heli? juj
Point of Existence mod, aláírásomban a link. Ingyenes mod a bf2-höz, kb 2 giga. Ha felrakod, a bftől függetlenül indítható, de kell hozzá az alap játék.
Alapban van benne 30 akárhány map, de van hozzá pár mappack, azokkal együtt kb 100 map van.
Külön ranked rendszer van, mi az mrs ranked szervereken nyomjuk, így néz ki egy stat.
Unlockok nincsenek, van viszont minden pályán egy csomó felvehető kit.
A heliken van aa rakéta, meg úgy általában a légvédelem sokkal hatékonyabb, mint bfben, sokkal jobban ki vannak egyensúlyozva az egyes oldalak.
Itt van még egy videó, ez az eurotiger harci heli, én meg szólózok benne ezerrel
Sajnos elég kevés szerver van, de emiatt basecamp sincs. Általában sokkal több jármű van a pályákon, mint bfben, jut mindenkinek. Sokkal nagyobb hangsúly van a csapatjátékon, mint bfben, kevesebb az idióta teamkiller. Cheatert, hackert még nem láttam, pedig már pár hónapja nyomom.
Jópár magyar is van, a www.poe2.hu oldalon megtalálod a ts címét is.
Elküldve: 2008. 07. 08. 16:53
na körbeszagolom majd minenképpen mert nagyon tetszik!
élvezeti bottal iranyitod a gépet amúgy?
jo a zene. miert kell iylen sürün nézetet váltani? őőő valami azt sugja hogy te átülsz a masodpilota székébe?
ja hogy eztérted szólózás alat ahaa
jo a zene. miert kell iylen sürün nézetet váltani? őőő valami azt sugja hogy te átülsz a masodpilota székébe?
Szerkesztette: FireShadow 2008. 07. 08. 16:56 -kor
Elküldve: 2008. 07. 08. 16:58
Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 16:53
na körbeszagolom majd minenképpen mert nagyon tetszik!
jo a zene. miert kell iylen sürün nézetet váltani?
jo a zene. miert kell iylen sürün nézetet váltani?
Bill+egér mindig, mindenhez
A nézetváltás meg ahhoz kell, hogy kövessem mindig a célpontot, meg észrevegyem, ha valaki mögöttem van.

Súgó
A téma zárva.