Sajnos nekem nem segít sem az admin módban való futtatás sem a winxp sp2 kompatibilitás használata.
Single mód továbbra is megy, multi módban tudok lan szervert indítani, internetnél belistázza a szervereket, de szerverre kattintva nem látja a szerver adatokat játékosokat és nem csatlakozik.
Ahogy keresgéltem másoknak is van ilyen problémájuk egyenlőre nincs rá megoldás.
Jelenleg ha játszani szeretnék vissza kell mennem winxp alól csatlakozni.
Remélem ezt javítani fogja az új patch.
Egyébként is már itt volt az ideje, hogy az aimbot-os meg egyéb hack-et használókat végre kiszűrjék.
Mikor PKM-el látástávolságon túlról leterítenek egy lövéssel, vagy a P90-es egy lövéssel leszed akkor eléggé elmegy a kedvem az egésztől.
Persze minap is értetlenül néztem, hátulról megközelítettem az ellent nem vett észre és fél tár ment bele mire kiterült.
Ezektől besokallva pár napja próbálgatom a
poe2-t és az
aix-t.
Sajnos amennyire tetszetősek a videok és képek annyira nem találom élvezetesnek.
A kézifegyverekkel alig lehet eltalálni valakit.
A páncéltörő nem irányítható ez
Viszont néhány helyen van kézi AA rakéta amit fel lehet venni így a gyalogságnak több esélye van a helik ellen mint az alapjátékban ahol semmi esélyük.
APC-n a páncéltörő használatához át kell ülni másik pozícióba így menetből nem tudok vele lőni.
A tank meg teljesen siralmas.
Akkora füstöt csap ki mikor lövök vele, hogy nem látom hová megy a lövedék.
Így fogalmam sincs milyen a röppálya mennyit kell rátartani.
Ráadásul többféle lövedéket lehet használni, de melyik mire jó arról semmi infót nem találtam eddig.
A csöves légvédelemmel is inkább gyalogságot lehet aprítani mint repülőket.
Viszont a rakétás elég erős lett és több is van belőle a pályákon mint az alapjátékban.
Sajnálatos, hogy ezeken a járműveken a radar továbbra is dísznek van az ellenséges repülőket felderíteni nem tudja.
Mind az alapjátékban mind itt úgy lenne fair ha legalább a TV-guide hatótávolságán belül derítené a repülőket, heliket.
A repülőkből sokféle van viszont nagyon feladat orientáltak így vagy földi célpontok ellen való vagy légi harcra, de a kettőre egyszerre nem.
Itt is igaz ami a tankoknál a többféle bomba és rakéták közül nem lehet tudni mikor melyik lenne jó.
Ráadásul a bombák teljesen más pályagörbén esnek mint az alapjátékban.
A heliknél elég furcsa légi harc módban jelöli ki a földi célpontokat majd utána kell átváltani földi célok elleni támadásra.
Több pályán is jártam úgy hatalmasakat kell kerülni ,mert a terepet olyan akadályok határolják amiken átgázolni nem lehet. Egyik ponttól a másikig sokat kell kóvályogni.
Egy APC vagy tank még a kissebb bokrokat sem tudja legázolni azokat is kerülni kell.
Ezeken a pályákon nagyon kevés a tényleges harc inkább a pontról pontra kolbászolásról szól.
Voltam infantry-s pályán is ahol kis falból kiálló dolgokba küszöbbe stb. mindenbe beleakadok.
Elég nehéz úgy jönni mennyi. Pláne egy összecsapásban mikor nincs lehetőségem azt nézni mibe akadtam már el megint.
Az eldugott zászlókat alig lehet megtalálni ezt utáltam a bfv-ben is.
Sajnos 3 napnyi tapasztalat után nem túl jó az összkép.
Üdv
szabi