Mit tudom én, megoldás a swapfile kikapcsolása, vagy áthelyezése a játékkal megegyező partícióra, valami...?
Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2008. 12. 12. 17:03
Na, egy régi-új probléma: arra van valami trükk, hogy a szerencsétlen BF2 motor ne darálja annyit a merevlemezt (defragot ne írjátok, az NEM oldja meg)? Idegesítő, hogy betölt nagy nehezen egy pályát, aztán még vagy negyed óráig röcög, időnként ilyen 5-10 másodpercekig megáll a kép, csak hang van, én meg jól meghaltam mire észhez tér. 
Mit tudom én, megoldás a swapfile kikapcsolása, vagy áthelyezése a játékkal megegyező partícióra, valami...?
Elküldve: 2008. 12. 12. 19:40
Akinek szerverkeresős problémája van az próbálja meg a kapcsolat tulajdonságainál ellenőrizni hogy a netbios be van e kapcsolva.
No és van bármi hír az új patchről hogy mikorra tervezik kiadni? Még ebben az évezredben esetleg kijön, vagy ennyire ne legyek optimista?
No és van bármi hír az új patchről hogy mikorra tervezik kiadni? Még ebben az évezredben esetleg kijön, vagy ennyire ne legyek optimista?
Szerkesztette: Visormail 2008. 12. 12. 19:42 -kor
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2008. 12. 12. 21:55
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. dec. 12., péntek - 17:03
Na, egy régi-új probléma: arra van valami trükk, hogy a szerencsétlen BF2 motor ne darálja annyit a merevlemezt (defragot ne írjátok, az NEM oldja meg)? Idegesítő, hogy betölt nagy nehezen egy pályát, aztán még vagy negyed óráig röcög, időnként ilyen 5-10 másodpercekig megáll a kép, csak hang van, én meg jól meghaltam mire észhez tér. 
Hi
Mikor 1 giga ram volt a gépben akkor swappolt rendesen, de 2 gigára bővítés után ez a jelenség megszűnt.
Nem értem neked 2 giga mellett miért csinálja!?
Üdv
szabi
Elküldve: 2008. 12. 12. 22:20
Jó kérdés. Én sem ezt vártam, bár az igaz, hogy a BF2 problémásabb ebből a szempontból mint pl. a 2142 (ez nem csinálja).
Egyébként miután abbahagyja, simán fut, csakhogy egy jobb csapatnál 20 perc alatt vége van a körnek, jön az újabb pálya, és az egész kezdődik elölről. 
Egyelőre annyit csináltam, hogy áthelyeztem a swap file-t (másik vinyóra), a méretét pedig csökkentettem 750 megára az eddigi 2 gigáról. Majd megnézem, ez mennyit segít...
Egyelőre annyit csináltam, hogy áthelyeztem a swap file-t (másik vinyóra), a méretét pedig csökkentettem 750 megára az eddigi 2 gigáról. Majd megnézem, ez mennyit segít...
Szerkesztette: NeoPampalini 2008. 12. 12. 22:21 -kor
Elküldve: 2008. 12. 13. 00:29
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2008. dec. 12., péntek - 22:20
Leszedtem a POE 2-t meg az AIX-et is, hát vicces modok ezek. biggrin_2.gif
Ha poézol, akkor javaslom nézz be a magyar poe2hu szerverre, jó kis társaság szokott összegyűlni. Van tsünk is, ts.poe2.hu:2222 jelszó battlefield.
Aixos arcok is vannak, ugyanezen a tsen, nekik is van magyar ranked szerójuk.
Vinyó darálásra megoldás lehet, ha a swapfáljt olyan vinyóra rakod, ami a legkevésbé van használva, még véletlenül se ugyanarra, ahol a játék van. Mérete pedig fix legyen, állítsd be mondjuk 2/3 gigára.
Vagy vegyél egy 10k rpm-es vinyót, esetleg ssd-t
Elküldve: 2008. 12. 13. 01:03
Idézet: MaskimX - Dátum: 2008. dec. 13., szombat - 0:29
Ha poézol, akkor javaslom nézz be a magyar poe2hu szerverre, jó kis társaság szokott összegyűlni. Van tsünk is, ts.poe2.hu:2222 jelszó battlefield.
Meglehetősen "esetlegesen" (értsd: hébe-hóba) játszom csak, de majd meglátjuk... Inkább AIX-et próbálgatom, ott nem gáz ha nincs fent sok ember, felmegyek egy coop szerverre és irtjuk a botokat.
Idézet
Vinyó darálásra megoldás lehet, ha a swapfáljt olyan vinyóra rakod, ami a legkevésbé van használva, még véletlenül se ugyanarra, ahol a játék van. Mérete pedig fix legyen, állítsd be mondjuk 2/3 gigára.
Ja, egyelőre most ezt tettem én is. Tiszta mázli, hogy pár hete vettem egy második vinyót a gépbe.
Ettől egészen elviselhető lett, kérdés, hogy meddig marad így.
Idézet
Vagy vegyél egy 10k rpm-es vinyót, esetleg ssd-t 
Nem rossz ötlet, főleg az SSD, de erre az évre már kiköltekeztem magam. :Đ
Elküldve: 2008. 12. 24. 13:09
hogy kell feltelepíteni a Battlefield 2 Special Forces-t? légyszi írjatok!!!!!!
Elküldve: 2008. 12. 24. 15:49
Idézet: Chevy - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 14:09
hogy kell feltelepíteni a Battlefield 2 Special Forces-t? légyszi írjatok!!!!!! 
Mint az már a külön topicodban meg lett válaszolva, először fel kell tenni az alap BF2-t.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2008. 12. 30. 15:58
BF 2142-höz melyik a legfrisebb patch, amivel lehet multizni?
Most az 1.4-es van fent, de azt írja, töltsek le másikat, de ea honlapon 1.25 és 1.4 van a legfrissebbek között.
Most az 1.4-es van fent, de azt írja, töltsek le másikat, de ea honlapon 1.25 és 1.4 van a legfrissebbek között.
<b><span style='color:blue'>Andersen meghalt...Mese nincs...</span></b>
Elküldve: 2008. 12. 30. 18:15
A honlapjuk először engem is megszivatott az 1.40-el pedig van 1.50es patch is:
http://battlefield.ea.com/battlefield/bf/b...H&storyid=23431
vagy pl innen is szedheted:
http://battlefield2.filefront.com/file/Bat...tallation;90626
Egyébként rossz topikba vagy.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro
Elküldve: 2008. 12. 30. 19:58
Idézet: Visormail - Dátum: 2008. dec. 30., kedd - 19:15
A honlapjuk először engem is megszivatott az 1.40-el pedig van 1.50es patch is:
Ohh, köszönöm!!!
szerk: azt röhejesnek tartom, hogy a bf2-es acc-om al nem enged belépni, de ha ugyan arra a felh. és emil-re regelek ebben is, akkor jó :Đ
Szerkesztette: Lendova 2008. 12. 30. 20:00 -kor
Elküldve: 2009. 01. 01. 19:52
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2009. 02. 04. 17:29
Sziasztok!
A játékban nem működik nekem a VoIP!
Felrakom a játékot, majd amikor kijön a VoIP teszt nem látszik a hangom akár mekkorát is órdítok. Mikrofonnal nem lehet probléma, mert a Skype, TeamSpeak, Call of Duty 4 VoiceChat, minden megy, de ez nem akar. Ha rámegyek a VoIP tesztnél az OK-ra, akkor meg kiírja, hogy a Windows hibát észlelt ezért leállt.
És akárhányszor rakom újra a játékot, nem jó!
Segítetek nekem!
Előre is köszönöm, BeeG!
A játékban nem működik nekem a VoIP!
Felrakom a játékot, majd amikor kijön a VoIP teszt nem látszik a hangom akár mekkorát is órdítok. Mikrofonnal nem lehet probléma, mert a Skype, TeamSpeak, Call of Duty 4 VoiceChat, minden megy, de ez nem akar. Ha rámegyek a VoIP tesztnél az OK-ra, akkor meg kiírja, hogy a Windows hibát észlelt ezért leállt.
Segítetek nekem!
Előre is köszönöm, BeeG!
Processzor: Intel Dual Core E2160 1,80 GHz (Overdrived: 2,5 GHz)
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA
RAM: Buffalo 2 Gb DDR2 667 MHz
Videókártya: ATi Radeon HD 2400 (256 Mb) (Overdrived: 600 MHz / 445 MHz)
Winchester: Samsung 250 Gb SATA
Elküldve: 2009. 04. 09. 08:18
Ma 11 óra táján kikerült az angol EA fórumra a következő BF2 patchről néhány újabb hivatalos információ:
- Még mindig készül, nem lett ejtve a projekt
- Dolgoznak még a játék másolás védelmén, ezek szerint nem kell tovább a DVD a játék futtatásához
- Néhány friss hack ellen készítik még fel a patchet
- Még egy komoly probléma elhárításán dolgoznak a játék kínai változatánál
- ha minden jól megy az első béta április végén kerül ki
Ami már eddig is kint volt:
- Highway Tampa az új map (Operation Blue Pearl) mellett szintén a patchben
- jobb Vista támogatás
- egyenlőbb j10 f35 harc - mgj a j10 az életben is jobb, szal csodákat nem kell várni
- hatásosabb légvédelem
- a modellhez jobban igazodó hitbox
- többé nem lehetséges majd tk-zni a repcsivel felszálláskor, ha elé állsz csak simán meghalsz, nem lesz mínusz pont, és nincs tk akkor sem, ha a felszállópályán csapsz el valakit repcsivel alacsonyan repülve
Forrás
- Még mindig készül, nem lett ejtve a projekt
- Dolgoznak még a játék másolás védelmén, ezek szerint nem kell tovább a DVD a játék futtatásához
- Néhány friss hack ellen készítik még fel a patchet
- Még egy komoly probléma elhárításán dolgoznak a játék kínai változatánál
- ha minden jól megy az első béta április végén kerül ki
Ami már eddig is kint volt:
- Highway Tampa az új map (Operation Blue Pearl) mellett szintén a patchben
- jobb Vista támogatás
- egyenlőbb j10 f35 harc - mgj a j10 az életben is jobb, szal csodákat nem kell várni
- hatásosabb légvédelem
- a modellhez jobban igazodó hitbox
- többé nem lehetséges majd tk-zni a repcsivel felszálláskor, ha elé állsz csak simán meghalsz, nem lesz mínusz pont, és nincs tk akkor sem, ha a felszállópályán csapsz el valakit repcsivel alacsonyan repülve
Forrás
Elküldve: 2009. 04. 17. 10:51
Felmerült az ötlet, hogy a Battlefield 2 egyik legjobb és leghíresebb modjában kerüljön megrendezésre a következő Hun vs Hun funwar. A ötlet életszerű, és az IRAM klán biztosítani tud hozzá egy szervert is. Így nincs más dolgotok, mint a fórumon jelentkezni.
HUN VS HUN FunWar lesz AIX2-módban 2009-04-24. 20.00h kezdettel!!
Jelentkezés itt...
HUN VS HUN FunWar lesz AIX2-módban 2009-04-24. 20.00h kezdettel!!
Jelentkezés itt...
Elküldve: 2009. 04. 19. 12:39
Mini képfájl kell neked, vagy megvárod, amíg kijön az új patch, mert attól kezdve, ha minden igaz, csak a telepítésénél kell elővenned a dvd-t.
Elküldve: 2009. 04. 21. 07:08
A Game-Monitor-ban sikerült megtalálni az első 1.50-ös szervert, amint a Operation Blue Pearl futott. A lényeg ez:
* A peccs mérete 1.16 Gb-os lesz kb. amely incremental, vagyis az 1.41-re tehető fel
* A frissítés 21.-én érkezik, vagyis ma
* Highway Tampa és Operation Blue Pearl a két új térkép
Folytatás...
* A peccs mérete 1.16 Gb-os lesz kb. amely incremental, vagyis az 1.41-re tehető fel
* A frissítés 21.-én érkezik, vagyis ma
* Highway Tampa és Operation Blue Pearl a két új térkép
Folytatás...
Szerkesztette: Running 2009. 04. 21. 07:08 -kor

Súgó
A téma zárva.