HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#421 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 24. 19:18

Ja, az érdekes volt, én sem tudom hogyan mászott fel oda a szakaszvezető :think: De legalább nyugodtan lehetett gyilkolászni a tetőről :D

Egy screenshottal megmutatnám, pontosan hol is voltunk, de ez a trágyadomb NEM MENT EL SEMMILYEN KÉPET, tök mindegy melyik gombra állítom a képlopást :reklamacio: Mé' nem műxik ez az izéééé??

Szerk.: megoldottam, itt a kép... Sajna csak így tudom megmutatni, én nem ismerem a falmászás titkát :Đ

kép

Szerkesztette: NeoPampalini 2006. 05. 24. 19:33 -kor

#422 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 19:37

Ami igazán mókás ott a tetőn, hogy a kémény egy emelvényről nyúlik a magasba, és simán ALÁ LEHET MÁSZNI, kívülről nem látszik hogy van ott valaki...

#423 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 24. 21:54

Hehehe, valami nem jó ezzel a patch-csel, sűrűn újrainduló szervereket látok mindenfelé... Meg a játék szerverkeresője időnként érdekes pingeket mutat (ilyen 10974651 meg hasonlók) :think:

#424 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 27. 01:45

Nem tudom, egyedi bug-e, de nálam csak a SAJÁT CSAPATTÁRSAIM ellen tudok kiszavazást indítani, az ellenségnél egyszerűen üres az az oszlop ahol meg kell jelölni a kirúgás alanyát :bolond:
Az is vicces volt, hogy egy teli szerveren, amikor a nemgyengén béna parancsnok ellen indítottam szavazást, csak annyit vágott a fejemhez a progi, hogy "nincs elég játékos a szavazáshoz" :omg:

#425 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 06:18

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 2:45

Nem tudom, egyedi bug-e, de nálam csak a SAJÁT CSAPATTÁRSAIM ellen tudok kiszavazást indítani, az ellenségnél egyszerűen üres az az oszlop ahol meg kell jelölni a kirúgás alanyát :bolond:
Az is vicces volt, hogy egy teli szerveren, amikor a nemgyengén béna parancsnok ellen indítottam szavazást, csak annyit vágott a fejemhez a progi, hogy "nincs elég játékos a szavazáshoz" :omg:

Azt se tudom hol kell kiszavazást indítani :Đ  :rolleyes:

Kiszavazósó rulzzzz :Đ :D :nevet:

#426 Felhasználó inaktív   vlaho 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:26

Idézet: J@seF - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 11:21

jah, meg valakinek nincs ötlete, h hogyan mennek fel 1es emberek olyan tetőkre ahova képtelenség feljutni?????  :confused:  :think:

C4-es emberkével mész,a ház mellé állsz,lerekod a c4-et,ráálsz,robbantasz,és repülsz is felfelé.Csak ell kell találni,hogy hol kell állni a ház mellett.Ha nem sikerül,esésnél azért nyisd ki az ejtőernyöt,mert ha nem akkor a végét tudod... :spirit: Na csak probálgasd.  :up:

Szerkesztette: vlaho 2006. 05. 27. 12:28 -kor

#427 Felhasználó inaktív   vlaho 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:39

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 2:45

Nem egyedi bug,nálam is ez a helyzet mióta kijött az új frissítés.Az az érzésem,nagy a tiltakozás ellene,rengeteg szerver nem áll át rá.Viszont rájöttem,hogy lehet sok badget megszerezni commanderrel  :D

#428 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 15:11

Idézet: vlaho - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 13:26

C4-es emberkével mész,a ház mellé állsz,lerekod a c4-et,ráálsz,robbantasz,és repülsz is felfelé.Csak ell kell találni,hogy hol kell állni a ház mellett.Ha nem sikerül,esésnél azért nyisd ki az ejtőernyöt,mert ha nem akkor a végét tudod... :spirit: Na csak probálgasd.  :up:

hát ezt nemtom, h csinálod  :confused:
próbáltam már de mindig meghaltam és 1 méternél nagyobbat nem repültem... :rolleyes:
a 42ben lehetett ezt megoldani, ebben még nem sikerült, de lehet, h én vok a béna...

#429 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 17:35

Ez a patch tényleg vicc, 10 percenként probléma van a kapcsolatommal, na ja . :reklamacio:
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#430 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 21:35

Olvasgattam a másik fórumon is, jót még nem írtak róla...lehet megvárom a következőt  :D  :omg:

#431 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 28. 11:44

Öööööö........ :confused: :think:

Kép
(a kérdéses mappa egyébként töküres, vagy nem ott tárolja ami kéne neki, mitt'om)

BF2 1.3-ra telepítettem az SF-et, ami ezzel a hibaüzenettel szórakoztat, a "sima" bf-es szerverek meg kidobnak azzal, hogy ne módosított bf2-vel próbálkozzak. Ugye nem kell az egészet leszedni-visszarakni???

#432 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 11:56

Nekem most így jó: Alap>1.22>EF>1.22@1.3

Semmi 'anomáliát' nem tapasztaltam, játszottam alap, és EF(végre) pályákon is.

Ez az Op. Smoke Screen nagyon jó, hangulatos, stb, csak kár, hogy a szélgenerátorok csak akkor forognak, ha feléjük fordulok  :omg:  :D

#433 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 12:37

Megoldottam, kapott a fejére egy teljes 1.3-as patch-et, ettől észhez tért :p

#434 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 19:01

GPSLAN-on, a Játékexpo-n 1.3 volt a szervereken és semmi bajuk nem volt. Végig 0-1 volt a pingünk (a scoretábla szerint.)

Egyébként a döntőt a JCSR és a HBA játszotta, amit valószínűleg a JCSR nyert meg, bár nem maradtam a 2. pálya végéig.

Nem is értem, miért nem jött el több klán. A nevezés ingyenes volt, pénzdíj is volt, mégis csak 8 klán jött el, pedig 12 is lehetett volna.

#435 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 28. 21:47

Valaki elárulhatná, hogy a bánatba' lehet PKM-mel, gyaloglás közben kilőni a másikat, lehetőleg egy tölténnyel... :Đ  :shoot: Ez jobban zavar mint a 30-50 méterről sniperként működő DAO illetve shotgun, pedig az sem semmi :p

Az 1.4-es patch pedig jobban tenné ha végleg beszüntetné a bunny hoppingot, egyesek újra beletanultak, nem is akárhogy :eek:

#436 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 28. 21:59

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2006. máj. 28., vasárnap - 22:47

Valaki elárulhatná, hogy a bánatba' lehet PKM-mel, gyaloglás közben kilőni a másikat, lehetőleg egy tölténnyel... :Đ  :shoot: Ez jobban zavar mint a 30-50 méterről sniperként működő DAO illetve shotgun, pedig az sem semmi :p

Az 1.4-es patch pedig jobban tenné ha végleg beszüntetné a bunny hoppingot, egyesek újra beletanultak, nem is akárhogy :eek:

Erre csak annyit tudok mondani, hogy én is csodálkozom, egyesek hogy lőnek, illetve mit bírnak. :D Ilyenkor betudom ordenáré máknak, amit hogy-hogynem rajtam lőnek meg.

Egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen ordenáré lövést/fragot lőttem a lassan egy évnyi játékom során. Mindezt úgy mondom, hogy van mögöttem 7 évnyi First Person Shooter múlt, több játékkal is, és alapvetően nem lövök szarul (szerintem :Đ ).

Szerkesztette: Taranis 2006. 05. 28. 21:59 -kor

#437 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 21:28

Megvan az első 100 órám :D

#438 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 19:51

Titeket is kidobál a desktopra az 1.3 patch óta???

Egyszer csak elkezd akadozni a hang és hopp, már vág is ki az asztalra... :reklamacio:

#439 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:45

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 20:51

Titeket is kidobál a desktopra az 1.3 patch óta???

Egyszer csak elkezd akadozni a hang és hopp, már vág is ki az asztalra...   :reklamacio:

Engem ugyan nem... :think:

Javaslok mindenkinek újratelepítést minden patch után :Đ

#440 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:49

újratelepítettem és a full 1.3-at raktam rá...az 1.22-vel nem volt semmi gond... 

FUCK EA/DICE!

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.