HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#441 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 30. 20:51

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 21:49

újratelepítettem és a full 1.3-at raktam rá...az 1.22-vel nem volt semmi gond... 

FUCK EA/DICE!  

Akkor telepítsd újra az 1.22>1.3-al... :think: Csak egy ötlet volt... :confused:

#442 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 21:26

Armored Fury is kijott, most gondolkodhatok, hogy kov honapban Spec Forces, vagy ezt vegyem meg. Talan ha nagy szerencsem lesz, mindkettot. :omg:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#443 Felhasználó inaktív   vlaho 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 04. 09:25

Idézet: J@seF - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 16:11

hát ezt nemtom, h csinálod  :confused:
próbáltam már de mindig meghaltam és 1 méternél nagyobbat nem repültem... :rolleyes:
a 42ben lehetett ezt megoldani, ebben még nem sikerült, de lehet, h én vok a béna...

Jah,elfelejtettem irni,hogy olyan szervert keress,amelyiken nincs bekapcsolva a tk.Igy próbáld meg. :up: 

#444 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 11:09

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 20:51

Titeket is kidobál a desktopra az 1.3 patch óta???

Egyszer csak elkezd akadozni a hang és hopp, már vág is ki az asztalra...   :reklamacio:

Tegnap engem is kidobott 3×! Betöltötte a pályát, és hopp már az asztalon vagyok, és a játék se fut.. :omg:  :think:

#445 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 04. 12:32

Ez a "magából kilépés" probléma szerintem abszolút független a patch-től, legalábbis nálam - nagyon ritkán - de eddig is ki-kilépegetett időnként. Hol játék, hol pályabetöltés közben.
Bár a legszebb akkor is az, amikor rákattintasz egy szerverre, aztán jól lefagy az egész, alt-tab sem ér semmit mert nem hozza be a desktopot, lehet reset-et nyomni :omg:

#446 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 14:05

En is 3 kidobalasnal tartok ma, ebbol 2x egymas utan volt.

Valamint rajottem, hogy miert is hanyagolom a magyar szervereket. Komolyan mondom, a .hu jatekosok nagy tomegben a legveszelyesebb allatfajta. :down: A jelenlevok termeszetesen kivetelek. :)

Sharqi-n beultem a deli bazis (nem az indulo MEC, hanem a felette levo USA-s) IGLA-jaba miutan elfoglaltuk. Innen pont olyan tavolsagra van a legutolso USA bazis (TV Station), hogy a tetejerol indulo helcsit be lehet merni. 3x ki is szedtem uazokat a csokakat. Erre persze jott egybol a beszolas, hogy anyadat lodd, kocsog, stb. Tiszta CS filing. :omg:  :Đ Pedig megfogadtam, hogy magyar szerverre tobbet soha. :omg:  :omg:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#447 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 16:42

Amit a leginkább hiányolok, az az egészséges csapatmunka megléte, már nem "klán szinten", hanem általában véve... Be nem állnának szakaszokba (többen egybe, nem úgy mint ahogy a minap láttam, mindenkinek megvolt a saját egyemberes szakasza), neeem, minek az, hadd rohangáljon kéttucatnyi rambó a pályán össze-vissza, tuti vereség :omg: Persze az sem mindig jó, ha nem egyedül nyomul az ember, amikor hatan hatfelé mennek, az sem valami hatékony stratégia :think:

#448 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 20:53

Az a gond, hogy sokan osszetevesztik a jatek celjat a sima ut/cs/quake jatekmoddal. Nem feltetlen lesz jobb a csapat, ha mindenki squadba tomorul, de tulajdonkepp nincs hatranya ebbol senkinek, csak elonye. Legtobbszor azert vesztunk nagyon csunyan, mert a jatekosok tobbsege nincs tisztaban az egyes palyakkal ill. a strategiai pontok fontossagaval. Arrol nem beszelve amikor kor elejen mindenki egyhelyben totyorog, mert var a masikra, hogy lezuhanjon a repcsije, vagy helije, kozben persze szepen elviszi az ellenseg a kontrollpontok joreszet, aztan maris porog lefele a szamlalo. Jo pelda erre a Dalian Plant, de a Gulf Of Oman v. Daquing Oilfieldnel is egy kis keslekedes es oda a jatek.

#449 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 04. 21:31

Épp az imént futottam bele egy szakasz bug-kihasználóba, Karkandon a Hotelnél campeltek úgy, hogy BENT VOLTAK a házban, ők simán ki tudtak lőni, gránátot-c4-et dobni, de őket nem lehetett semmivel sem kiirtani, plusz még a szokásos "kiszavazásos" hiba is megvolt, admin pedig sehol :mad:
(a sok hülye meg ott rohangált fel-alá, hogy "hol az ellenség??", persze jól halomra lőtték őket...)

#450 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 04. 22:26

Áááá... Ezt nézzétek meg skacok! :D :D Ezen akkorát röhögtem, hogy 10 perce próbálok felkelni a földről! :D

http://video.google....069753768297433
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#451 Felhasználó inaktív   Xenu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 10:50

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. jún. 4., vasárnap - 23:26

Áááá... Ezt nézzétek meg skacok! :D :D Ezen akkorát röhögtem, hogy 10 perce próbálok felkelni a földről! :D

http://video.google....069753768297433

Te meg ezt: mine 2  ;)
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

#452 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 11:45

Idézet: vlaho - Dátum: 2006. jún. 4., vasárnap - 10:25

Jah,elfelejtettem irni,hogy olyan szervert keress,amelyiken nincs bekapcsolva a tk.Igy próbáld meg. :up:

ok, de azt hogy magyarázod hogy olyan szerveren ahol be van kapcsolva a TK, olyan tetőkön voltak emberek ahova nem lehet felmenni?  :think:

#453 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 14:29

Idézet

Bojkottálják a Battlefield 2 online közösségeit?

Néhány rangos Battlefield 2 szerver üzemeltetője folytonos harcot vív az EA-vel, hogy végre javítsanak már valamit játékok online részén. Elmondásuk szerint ugyanis ez mind szép és jó, hogy újabb patch érkezett a játékhoz, ám ez mégis az eddigi leginstabilabb módosítás, a szerver mindig összeomlik és rengeteg hibát jelez. Mostanra már annyira elfajult a helyzet, hogy több klán is otthagyta a játékot, valamint több szervert is leállítottak. Ennek orvoslására néhányan egy nyílt levelet fogalmaztak meg, melyben felszólítják az EA-t és a DiCE-t, hogy végre tegyenek valamit az ügy érdekében.

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#454 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:44

"Mostanra már annyira elfajult a helyzet, hogy több klán is otthagyta a játékot, valamint több szervert is leállítottak."  :omg:

Szvsz ennyire nem tragikus a helyzet  :p, a klánokról csak annyit, h ez csak kifogás, e miatt nem hiszem, h fel kéne adni, ha nincs probléma akkor is feloszlana a klán, ott v.mi más a gond :p és az h szervereket megszüntetnek az meg nem gond, úgyis rengeteg van belőle. ;) 

Amúgy nekem 10 körből 1 omlik össze és hamarosan kiadnak 1 másik patchet aztán megoldódik a probléma, jön helyette 1 másik... :cool:

#455 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 18:14

Idézet

Battlefield 2 - új, hivatalos pálya a láthatáron

Az EA legfrissebb kommunikációs kiadványában ejt néhány szót a Battlefield 2 közelgő javításáról, amely néhány apróbb toldoznivalót javít meg. Szó esik azonban arról is, hogy a következő patch tartalmaz majd egy vadiúj pályát is, amely nem mellesleg hivatalos. A tapasz béta verziója július elején érkezik, az ingyenes Road to Jalalabad pályával együtt. Továbbiak itt.

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#456 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 15:10

Remélem most már több hibát nem raknak bele a meglevők javítása mellett. Az új pálya meg külön öröm.

Ma meg találkoztam Sunrise kollegával vmi német szerveren (TJHooker(hun) néven "kontárkodtam")

Lenne-e lehetőség együtt nyomulni kérdem én, egyedül uncsi.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#457 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 16:03

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 16:10

Lenne-e lehetőség együtt nyomulni kérdem én, egyedül uncsi.

nekem lenne kedvem  :Đ persze ha ráérek :p , álltalában koraeste és hétvégén van 1 kis időm  :cool:

#458 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 16:09

Még mindig olyan bugos a gáma mint mikor kiadták ? Gondolkodom rajta, hogy omst már meg kellene venni, de régen is csak azért nem vettem meg mert alig volt bugtalan eleme :/
"I have to do this..."

#459 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 16:29

Idézet: J@seF - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 16:03

nekem lenne kedvem  :Đ persze ha ráérek :p , álltalában koraeste és hétvégén van 1 kis időm  :cool:

Én is így érek rá, de főleg a hétvége jó. MSN címem az email címem.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#460 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 18:51

Idézet: scip - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 17:09

Még mindig olyan bugos a gáma mint mikor kiadták ? Gondolkodom rajta, hogy omst már meg kellene venni, de régen is csak azért nem vettem meg mert alig volt bugtalan eleme :/

Fogalmazzunk úgy, hogy távol áll a hibátlantól. :D

Sok bugot javítottak, és változtattak a játékmeneten is, cserébe kaptunk más bugokat. Véleményem szerint kellene neki még 5-6 patch, az eddigi tendenciát nézve.

Másik dolog, hogy mennyire tartják fontosnak fenntartani. Jön ugye a BF 2146 is, bár én nem zárnám ki azt sem, hogy egy modként adják majd ki.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.