Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2007. 02. 12. 11:33
Akkor melyiket ajánlanád?(Még nincs meg az eredeti játék csak ki szeretném próbálni,hogy megérie e megvenni)
Elküldve: 2007. 02. 12. 11:47
Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 7:07
Őszintén szólva nem is tudom mijaza' Global Ranked. Nekem a szűrőknél be van ikszelve a 'ranked' - nem is volt ilyan gond soha...
:confused: :Đ
Global ranked az, amin szerzed a pontjaidat, a többi csak private ranked, vagy még az sem.
A Global ranked az EA hivatalos ranked hálózata, melyen csak eredeti ,boltban megvásárolt játékkal lehet játszani, mint amilyennel én is, mi is játszunk
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2007. 02. 12. 11:55
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 11:48
Ciki, ha behal a technika.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:59
Sziasztok!
Kb. fél éve játszok bf2-vel, legtöbbet az antik szervereken. Úgy 2 hónapja nem tudok egy szerverre sem feljutni! Ezt írja ki: Your connection to the server has been lost. Légyszi segítsetek, már úgy hiányzik a bf, mint egy falat kenyér!!! Van úgy, hogy végigtölti a pályát, de a végén ugyanezzel a felirattal, visszalép a menübe. Valami ötlet? HELP!!!
Kb. fél éve játszok bf2-vel, legtöbbet az antik szervereken. Úgy 2 hónapja nem tudok egy szerverre sem feljutni! Ezt írja ki: Your connection to the server has been lost. Légyszi segítsetek, már úgy hiányzik a bf, mint egy falat kenyér!!! Van úgy, hogy végigtölti a pályát, de a végén ugyanezzel a felirattal, visszalép a menübe. Valami ötlet? HELP!!!
Elküldve: 2007. 02. 18. 13:10
Sziasztok!
Meghirdetnék egy 1v1 bajnokságot, ahol eldőlne ki jelenleg az első öt legskillesebb játékos a bf2ben.
-----------------------------------------------------------
A jelentkezési határidő jövőhét közepe. Február 21. Addig próbák lesznek, és szabályfinomítások! A verseny lefolytatása a jelentkezők számától függ, de egyenes kiesés nem lesz.
Akit érdekel a bajnokság az jelezze nekem:
msn és email cím: molnarg@vipmail.hu
infók: http://huncup.clanwar.hu
------------------------------------------------------------
Szabályok:
- Map: karkand (Hotel zászló amerikai kézen) Hotel és Square közötti területen folyna a harc. A Square mellett lévő magas ház tetejére felmászni TILOS!!! A bejárható terület térképe megtalálható lesz a
http://huncup.clanwar.hu oldalon!!
- 2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc, az nyer akinek a legtöbb killje van.
- Kempelni, vagyis folyamatosan egy helyen lesni az ellenfélre tilos.
- Zászlót lehúzni tilos.
- A játékosok a két pont környékén mozoghatnak csak.
- Spawnkill, commander, c4, claymore, telepített és unlock fegyver használata tilos.
- Spawnkill (A leszülető ellenfelet nem lőheted le legalább 10mp-ig, meg kell várnod azt az időt amig onnan elmozdul és elindul valamerre!)
- Kaszt szabadon választható, nincs megkötés.
- A harcok során lehet váltogatni a kasztokat.
- Az ellenfél felszerelését fel lehet venni a földről.
- Direkt öngyilkosság esetén az ellenfél győzött akármi is az eredmény.
- Véletlen öngyilkosság esetén, (pl nem nyílt ki az ernyő, saját gránáttól meghalás, stb..) nincs semmi gond, + 1 perc jár a versenyzőknek arra a körre.
- A szerveren lehetnek vendégek, de nem zavarhatják a játékot és semmilyen eszközzel nem segíthetik őket, se ts-en, se játékban.
- A vendégek nem spawnolhatnak le, csak FREECAM-AL követhetik a játékosok küzdelmét!
- Mindkét oldalon lennie kell 1-1 bírónak akik figyelik a játékosokat, ellenőrzik a ts-t és lebonyolítják a meccset.
- TS szabályok. Az ellenfelek külön szobában lesznek és egyedül a ts-en, mindkét szobát jelszóval védjük, amit csak a bírók tudnak. A GBC TS-en lesznek kialakítva a szobák a versenyre!
A duoble eliminationhöz már csak 12 ember kell! Ha annyit összeszedtek akkor mehet a dolog.
Bírók: Gerzson, Running, Bari, aus, deqwator, Zsolt1, Wolfguy,
TP.Peti, Fuji
Játékosok:
1. JCSR_KLegény
2. Koschwarz
3. Horda_Running
4. JCSR_Erdos
5. coRDHA-tRs-Gerzson
6. Horda_Bari
7. frx|meow
8. GBC_aus
9. Horda_Platypus
10.Horda_Admiral Chris
11.GBC_Emu
12.Horda_Nicam
13.JCSR_[HUN]David2006
14.GBC_Gaboca
15.JCSR_TP.Peti
16.Horda_atwe
17.frx_mesor
18.j4n3k
19.JCSR_Wolfguy
20.frx_sector
21.Horda_Hundani
22.Horda_Magyar
23.Horda_Keke77
24.Horda_Gundark
25.Dr.Stryker
26.Macskássy
27.ArpiCsotany
28.GBC_Csabika
29.GBC/JCSR_Jean
30.GBC_Szathy
31.25th_B.Bischy
32.GBC_SzedoPeter
33.GBC_bardelt
34.JCSR_Matt
35.Livius
36.-=HUN=-Kami
37.<Dragon>$niper
38.Horda_Cram0
39.<Dragon>nemesis72
40.GBC_Tyborc
41.GBC_HardcoresHUN
42.linkinmikey93
43.=25th= west
44.=25th=..Mbalint..DA..BOSS..®
45.=25th=Lt. Col.Mbala
46.=25th=Vogelpapa
47.JCSR_ODIN
48.JCSR_Chrisliebing
49.Dr._Szandra
50.Dr.Padloszonyeg
51.Dr.Sallala
52.Dr.Sin
Meghirdetnék egy 1v1 bajnokságot, ahol eldőlne ki jelenleg az első öt legskillesebb játékos a bf2ben.
A jelentkezési határidő jövőhét közepe. Február 21. Addig próbák lesznek, és szabályfinomítások! A verseny lefolytatása a jelentkezők számától függ, de egyenes kiesés nem lesz.
Szabályok:
- Map: karkand (Hotel zászló amerikai kézen) Hotel és Square közötti területen folyna a harc. A Square mellett lévő magas ház tetejére felmászni TILOS!!! A bejárható terület térképe megtalálható lesz a
- 2 kör játék oldalcserével, körönként 5-5 perc, az nyer akinek a legtöbb killje van.
- Zászlót lehúzni tilos.
- Spawnkill, commander, c4, claymore, telepített és unlock fegyver használata tilos.
- Spawnkill (A leszülető ellenfelet nem lőheted le legalább 10mp-ig, meg kell várnod azt az időt amig onnan elmozdul és elindul valamerre!)
- Véletlen öngyilkosság esetén, (pl nem nyílt ki az ernyő, saját gránáttól meghalás, stb..) nincs semmi gond, + 1 perc jár a versenyzőknek arra a körre.
- A szerveren lehetnek vendégek, de nem zavarhatják a játékot és semmilyen eszközzel nem segíthetik őket, se ts-en, se játékban.
- A vendégek nem spawnolhatnak le, csak FREECAM-AL követhetik a játékosok küzdelmét!
- Mindkét oldalon lennie kell 1-1 bírónak akik figyelik a játékosokat, ellenőrzik a ts-t és lebonyolítják a meccset.
- TS szabályok. Az ellenfelek külön szobában lesznek és egyedül a ts-en, mindkét szobát jelszóval védjük, amit csak a bírók tudnak. A GBC TS-en lesznek kialakítva a szobák a versenyre!
A duoble eliminationhöz már csak 12 ember kell! Ha annyit összeszedtek akkor mehet a dolog.
TP.Peti, Fuji
Játékosok:
1. JCSR_KLegény
2. Koschwarz
3. Horda_Running
4. JCSR_Erdos
5. coRDHA-tRs-Gerzson
6. Horda_Bari
7. frx|meow
8. GBC_aus
9. Horda_Platypus
10.Horda_Admiral Chris
11.GBC_Emu
12.Horda_Nicam
13.JCSR_[HUN]David2006
14.GBC_Gaboca
15.JCSR_TP.Peti
16.Horda_atwe
17.frx_mesor
18.j4n3k
19.JCSR_Wolfguy
20.frx_sector
21.Horda_Hundani
22.Horda_Magyar
23.Horda_Keke77
24.Horda_Gundark
25.Dr.Stryker
26.Macskássy
27.ArpiCsotany
28.GBC_Csabika
29.GBC/JCSR_Jean
30.GBC_Szathy
31.25th_B.Bischy
32.GBC_SzedoPeter
33.GBC_bardelt
34.JCSR_Matt
35.Livius
36.-=HUN=-Kami
37.<Dragon>$niper
38.Horda_Cram0
39.<Dragon>nemesis72
40.GBC_Tyborc
41.GBC_HardcoresHUN
42.linkinmikey93
43.=25th= west
45.=25th=Lt. Col.Mbala
46.=25th=Vogelpapa
47.JCSR_ODIN
48.JCSR_Chrisliebing
49.Dr._Szandra
50.Dr.Padloszonyeg
51.Dr.Sallala
52.Dr.Sin
Elküldve: 2007. 02. 18. 14:01
Idézet: Running Wild - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 13:10
Sziasztok!
Szabályok:
- Zászlót lehúzni tilos.
TP.Peti, Fuji
Játékosok:
1. JCSR_KLegény
2. Koschwarz
3. Horda_Running
4. JCSR_Erdos
5. coRDHA-tRs-Gerzson
6. Horda_Bari
7. frx|meow
8. GBC_aus
9. Horda_Platypus
10.Horda_Admiral Chris
11.GBC_Emu
12.Horda_Nicam
13.JCSR_[HUN]David2006
14.GBC_Gaboca
15.JCSR_TP.Peti
16.Horda_atwe
17.frx_mesor
18.j4n3k
19.JCSR_Wolfguy
20.frx_sector
21.Horda_Hundani
22.Horda_Magyar
23.Horda_Keke77
24.Horda_Gundark
25.Dr.Stryker
26.Macskássy
27.ArpiCsotany
28.GBC_Csabika
29.GBC/JCSR_Jean
30.GBC_Szathy
31.25th_B.Bischy
32.GBC_SzedoPeter
33.GBC_bardelt
34.JCSR_Matt
35.Livius
36.-=HUN=-Kami
37.<Dragon>$niper
38.Horda_Cram0
39.<Dragon>nemesis72
40.GBC_Tyborc
41.GBC_HardcoresHUN
42.linkinmikey93
43.=25th= west
45.=25th=Lt. Col.Mbala
46.=25th=Vogelpapa
47.JCSR_ODIN
48.JCSR_Chrisliebing
49.Dr._Szandra
50.Dr.Padloszonyeg
51.Dr.Sallala
52.Dr.Sin
Szabályok:
- Zászlót lehúzni tilos.
TP.Peti, Fuji
Játékosok:
1. JCSR_KLegény
2. Koschwarz
3. Horda_Running
4. JCSR_Erdos
5. coRDHA-tRs-Gerzson
6. Horda_Bari
7. frx|meow
8. GBC_aus
9. Horda_Platypus
10.Horda_Admiral Chris
11.GBC_Emu
12.Horda_Nicam
13.JCSR_[HUN]David2006
14.GBC_Gaboca
15.JCSR_TP.Peti
16.Horda_atwe
17.frx_mesor
18.j4n3k
19.JCSR_Wolfguy
20.frx_sector
21.Horda_Hundani
22.Horda_Magyar
23.Horda_Keke77
24.Horda_Gundark
25.Dr.Stryker
26.Macskássy
27.ArpiCsotany
28.GBC_Csabika
29.GBC/JCSR_Jean
30.GBC_Szathy
31.25th_B.Bischy
32.GBC_SzedoPeter
33.GBC_bardelt
34.JCSR_Matt
35.Livius
36.-=HUN=-Kami
37.<Dragon>$niper
38.Horda_Cram0
39.<Dragon>nemesis72
40.GBC_Tyborc
41.GBC_HardcoresHUN
42.linkinmikey93
43.=25th= west
45.=25th=Lt. Col.Mbala
46.=25th=Vogelpapa
47.JCSR_ODIN
48.JCSR_Chrisliebing
49.Dr._Szandra
50.Dr.Padloszonyeg
51.Dr.Sallala
52.Dr.Sin
Bocsi, de hogy győződtök meg arról, hogy csak abban a ts szobában vannak a játékosok ? :Đ
GoodSpeed
Elküldve: 2007. 02. 19. 12:19
Én se értem ennek mi értelme volt...
Ez a bajnokság meg...inkább nem mondok semmit
Arra inkább arra verném ha a nemzetközi bajnokságba érnék el normális helyezést, mint egy ilyen...
Elküldve: 2007. 02. 19. 12:23
Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 12:19
Arra inkább arra verném ha a nemzetközi bajnokságba érnék el normális helyezést, mint egy ilyen... 
Tök egyetértek egy európai top10-ben inkább, mint a hazai állóvízben a jók között lenni.
Vegyél példát a régi "nagyokról"
Elküldve: 2007. 02. 19. 12:31
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 12:23
Tök egyetértek egy európai top10-ben inkább, mint a hazai állóvízben a jók között lenni.
Én voltam UT-ben csapatban(CTF) európai 3-adik. Na az már valami! :büszke: :nagymellény: :nemsemmi: :Đ
Lehet runningnak, a hazai is nagy dolog
Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 02. 19. 12:36 -kor
GoodSpeed
Elküldve: 2007. 02. 19. 15:57
Közepes játékosnak tartom magam, akkor játszok mikor megy/van időm/kedvem. Jó nekem így, ti csak versenyezzetek, engem ez nem érdekel 
Goodspeednek pedig grat a 100k-hoz
Elküldve: 2007. 02. 19. 16:40
Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 15:57
Közepes játékosnak tartom magam, akkor játszok mikor megy/van időm/kedvem. Jó nekem így, ti csak versenyezzetek, engem ez nem érdekel 
Köszi
GoodSpeed
Elküldve: 2007. 02. 19. 18:38
Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 12:19
Én pedig azt mondom, hogy...
Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:33
Márpedig ha valaki azt érdemnek tekinti, hogy neki van világszerte az egyik leggyorsabb gépe (pedig ez pusztán pénzkérdés), vagy hogy Quake-ben bárkit bármikor lealáz, s mindezzel kérkedik, annak elég komoly problémák vannak az értékítéletével. Nincsenek ugyanis tisztában azzal, hogy mi a valódi teljesítmény.
Egy hasznos találmányt alkotni; sikerrel, kiváló eredménnyel befejezni egy iskolát; maximális alázattal, kemény munkával egy művészeti ág professzionális művelőjévé válni; megmenteni egy ember életét...
Sorolni lehetne napestig. De a lényeg, hogy ezek olyan dolgok, amelyre méltán lehet büszke az ember.
Egy hasznos találmányt alkotni; sikerrel, kiváló eredménnyel befejezni egy iskolát; maximális alázattal, kemény munkával egy művészeti ág professzionális művelőjévé válni; megmenteni egy ember életét...
Sorolni lehetne napestig. De a lényeg, hogy ezek olyan dolgok, amelyre méltán lehet büszke az ember.
Mindazokat, akik egy számítógépes FPS-beli teljesítményével kérkednek... nos... őket csak sajnálni lehet.
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2007. 02. 19. 18:52
Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 13:19
Legalább utánanézhetnél h nemzetközi szinten hogy állnak a magyarok.
A kedvedért: Con32 ladder: http://www.clanbase....ng.php?lid=2183
Inf 16 ladder: http://www.clanbase....ng.php?lid=2172
A többiről ne beszéljünk barátom. Csücsülj le, EGGYES!
Elküldve: 2007. 02. 19. 21:17
Idézet: Boxer[HUN] - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 21:13
szerintem egy regisztráció kedvéért biztosan megterhelnék a többiek is ezt a szép új phpBB 3 -as BÉTA állapotú fórumot.
Te miről beszélsz ez IPB fórum...
Elküldve: 2007. 02. 19. 21:33
Én Cod2-zöm, de úgy tűnik a BF2-vel megvan a közös pont. Mindkét scene tagjai előszeretettel anyázzák egymást a közösségen belül. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet ezt kulturáltan megbészelni. Ez csak egy nyomorék játék, teljesen felesleges egymás felmenőit szidni. Ez is egyfajta lámaság... Ha valaki arcoskodik a semmire, egy egyszerű mosollyal kéne elintézni és annyi, ha csal akkor meg továbblépni egy másik szerverre, annyi van mint égen a csillag.
Elküldve: 2007. 02. 19. 22:08
Idézet: Warton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 21:33
Én Cod2-zöm, de úgy tűnik a BF2-vel megvan a közös pont. Mindkét scene tagjai előszeretettel anyázzák egymást a közösségen belül. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet ezt kulturáltan megbészelni. Ez csak egy nyomorék játék, teljesen felesleges egymás felmenőit szidni. Ez is egyfajta lámaság... Ha valaki arcoskodik a semmire, egy egyszerű mosollyal kéne elintézni és annyi, ha csal akkor meg továbblépni egy másik szerverre, annyi van mint égen a csillag.
Persze, mindenhol van vita, anyázás, szép idegen szóval, flémelés.
Codot nem tudom, de a bf-en egy flém kb 5-6 poston kimerül. Ennél nagyobb flém is lehet, akár több oldalon keresztül. De ahoz már q nagy vitatott kérdés kell, mint pl legutobb egy hazai kupa szabálya miatt. És álltalában csapatok közt megy a vita, akár késhegy szinten. Utánna meg együtt rúgnak be a bf talin. Viszont állandóan jönnek ilyen okoskodó flémkeltő emberek, mint gucpid, laccoo és janek félék, kik egy baráti társaságot pillanatok alatt feltüzel. Anno ezért is lett bf community topik az sg oldalán.

Súgó
A téma zárva.