Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 15:01
Az hogy nincs unlock ez alap egy waron. Nem tudom milyen tapasztalatod van e téren soha nem waroztam unlock-olt fegyverekkel. Annó elég sokáig a sárkány csapat egyik oszlopos tagja voltam, így elmondhatom hogy van rálátásom a dologra.
Ha olyan map-ot szeretnénk amit senki sem ismer íme az álláspontom: Van töménytelen mennyiségű jó házikészítésű térkép. Ezekkel egy apró gond van, nem mindenkinél mennek. Erre egy jó példa a Black Hawk down, amit én személy szerint szeretek, az ismerősömnél el sem indul. Az ötlet jó, ha áthidalja az ember a kompatibilitási problémákat akkor ha ez kell ám legyen. Karkand előnye az, hogy mindenki jól ismeri, nincsenek nagy meglepetések.
A meccs végeredménye amúgy szerintem egyértelmű lesz, összeszokott csapat vs hobbi hwsw :Đ Nem is ez a lényeg, hanem a szórakozás. Legalábbis én így látom a dolgokat, aki másképp gondolja az sikítson. Mert azzal nem leszek egy squad-ban. én jó hangulatot akarok, nem szülőzést és azok foglalkozásának emlegetését. Ha 4-ből 4-szer nulláznak az sem számít hisz játék
PÜ-ben válaszolok
Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 02. 21. 15:35 -kor

Súgó
A téma zárva.