HWSW Informatikai Kerekasztal: Battlefield 2 (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Battlefield 2 (II)

#1681 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 30. 16:38

Ja, csak a 4x kicsit messze van a 16xAF-től.  :cool:
Nincs valami jó kis konfig file átirási lehetőség pl: texture filtering high=16xAF.
Nah, mindegy. Majd eldöntöm mi zavar jobban az AF vagy az AA hiánya.  :think:
Még jó, hogy van választási lehetőségem.  :rolleyes: :D
Köszi a segítséget.  ;)

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1682 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 05. 30. 17:28

Az első kép medium Texture Filtering-el készült, a többi 4x-essel

KépKépKépKép

A SRAW-nál látszik legjobban a cikkcakk pedig 4x-es AA is bevan állítva. Ha minden Macimumra veszek akkor tökéletesen sima, csak akkor ugye 1 GB RAM mellett szaggat.

#1683 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 19:31

Hy

Nálam minden high kivéve AA az 4x.
Az első fél perc amig döcög a játék, utána már nem.
Csináltam három képet azonos helyről a jobb összehasonlítás miatt.
Érdemes teljes nézetben váltogatni egymás után, úgy elég feltünő lesz a különbség.

Első képen, a játékban a fent említett beállítások vga driverben 16xAF 4xAA:
A kép elég távolig éles azonban az AA hiánya jól látható.
Második képen, játék beállítás mint előbb, vga driverben az alkalmazás irányitja az AF-t és AA-t.
Az AA jó hatása látszik, azonban a játék kontrollált AF elég gáz, távolodva a nézőponttól életlenedik a kép.
Harmadik képen játék beállítás mint eddig, vga driverben 16xAF és alkalmazás irányított AA.
Az AA látszik, hogy aktiv, de a 16xAF is látszik, távolban is élesebb-részletesebb a kép.

KépKépKép

Remélem ez az állapot nem csak most van, hanem igy is marad, eddig ez igy nem müködött.
A gondom most az, hogy raktam fel magyarítást, de nem valami jó, viszont külön nem tudom eltávolítani, azt hiszem szükséges lesz egy game reinstall.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1684 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 21:39

Ez pont egy olyan játék, amihez kár magyarosítást feltenni. Mert ugye az egy dolog, hogy az amcsi magyar lesz, de az arab, orosz, kínai hangokkal mi lesz?

Márpedig nagy segítség tud lenni, pl. mikor meghallod Karkandon az első zászlónál a kis teraszon, hogy "kumbula" és amcsi vagy... no akkor jön a gránát. :D És még sorolhatnám a példákat...

Később meg, a játék során úgyis rögződik, hogy melyik hanghoz milyen üzenet tartozik és el se kell olvasni, mert megérted, még akár kínaiul is.

#1685 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 21:58

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 22:39

Ez pont egy olyan játék, amihez kár magyarosítást feltenni. Mert ugye az egy dolog, hogy az amcsi magyar lesz, de az arab, orosz, kínai hangokkal mi lesz?

Márpedig nagy segítség tud lenni, pl. mikor meghallod Karkandon az első zászlónál a kis teraszon, hogy "kumbula" és amcsi vagy... no akkor jön a gránát. :D És még sorolhatnám a példákat...

Később meg, a játék során úgyis rögződik, hogy melyik hanghoz milyen üzenet tartozik és el se kell olvasni, mert megérted, még akár kínaiul is.

English Voice Only settings :D

#1686 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 23:16

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 22:58

English Voice Only settings :D

Amivel pont ugyanaz a baj... ha az arab is angolul beszél, honnan tudod, hogy arab? Pont ez a lényeg. :)
Azt az esélyt veszed el magadtól, hogy hang alapján reagálhass. ;)

#1687 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 23:49

Idézet: Taranis - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 0:16

Amivel pont ugyanaz a baj... ha az arab is angolul beszél, honnan tudod, hogy arab? Pont ez a lényeg. :)
Azt az esélyt veszed el magadtól, hogy hang alapján reagálhass. ;)

Ebben igazad van, viszont szerintem ő nem hang alapú magyarítást tett fel, mert olyan nem is hallani olyanról, hogy lenne, hanem inkább szöveg alaput.

#1688 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 00:25

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 0:49

Ebben igazad van, viszont szerintem ő nem hang alapú magyarítást tett fel, mert olyan nem is hallani olyanról, hogy lenne, hanem inkább szöveg alaput.

Ez mondjuk lehet, sőt... azért a játékfordítások többsége csak a szöveges részre vonatkozik. De én kivételesen abből indultam ki, hogy a hang is magyar lesz.

#1689 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 06:38

Hy

Igaz, csak szövegalapú.
Sajnos nem minden került fordításra, annak ellenére, hogy 100%-osnak irták.
Az ékezetes magyar betük teljesen hiányoznak a szavakból.
Nem figyeltek az eredeti szöveg hosszával való egyezésre, igy ha a magyar szöveg hosszabb, az nem látszik végig.
Ez igy eggyütt már jobban zavar mint mikor angol volt a szöveg.

Egyébként mint korábban említettem offline játszok és nem nagyon figyelek a szövegre.
Arra megyek amerre jónak látom.
Nem nagyon tudok eggyütt játszani a gépi társaimmal, valahogy sosem azt csinálják amit én gondolok, hogy csinálni kellene.  :omg:
Ha magamat jelőlöm ki parancsnoknak és megmondom mit csináljanak az még rosszabb.
Mindig a pálya másik végén jönnek vissza, majd gyalogolnak keresztül a pályán, addigra persze jól elvesztem a pontot amit védeni kellene.  :omg:
Van mikor két pont között ingáznak, hiába mondom nekik, hogy menjenek oda fel-alá sétálnak.
Sorolhatnám még, hogy milyen idegesítőek néha.
Nah, mindegy.  :smoker:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1690 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 17:36

Hy

Kis video kódek tesztre ezt a játékot választottam.  :D
klikk

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1691 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:48

Ma ahogy betöltötte a pályát, a Dr.HU-n az egyik Dr-es akinek a nickje a képen látható nekem esett, hogy ha valami bugon talál akkor Globbal bannoltatja a CD kulcsomat. Mondtam neki, hogy nekem nem szokásom és vegyen vissza, részlet a kommunikácóból, amit felém folytatott a srác.

Azt mondta képpel küldi  PB-nek ha olyat lát, hogy ház alól lövök vagy ilyesmi... mivan ha Photosoppal csinál egyet ?  :rolleyes:

KépKépKépKép
KépKépKép
KépKépKép

#1692 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 22:54

Hmm mi az a Guild ?

#1693 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 06:15

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 22:48

Ma ahogy betöltötte a pályát, a Dr.HU-n az egyik Dr-es akinek a nickje a képen látható nekem esett, hogy ha valami bugon talál akkor Globbal bannoltatja a CD kulcsomat. Mondtam neki, hogy nekem nem szokásom és vegyen vissza, részlet a kommunikácóból, amit felém folytatott a srác.

Azt mondta képpel küldi  PB-nek ha olyat lát, hogy ház alól lövök vagy ilyesmi... mivan ha Photosoppal csinál egyet ?  :rolleyes:

Már megint a régi téma? Őszinte leszek(nincs semmi bajom veled, hidd el ;)) 3 lehetőség van: vagy tényleg csalsz vagy nem vagy pedig csaltál, de most már nem. Mindegyik lehetőségnél KERÜLD a magyar szervereket! Most hadd ne indokolgassam... ;)

ON:

Tegnap toltam egy órát, egy hónap kihagyás után. Dalian Plant-on, a kínai reptér végéről megyünk ki kisautóval, erre jön felénk a saját repcsi az égből(!) ezerrel. Kicsit csúszik(!) a betonon, felborít minket(!), félig a rácson vagyunk, épphogy kiugrunk a kocsiból. Csak ezután robbant fel a repcsi :D  :omg: Élve megúsztuk  :eek:  :D  :think:

Szerkesztette: =Oli= 2007. 06. 01. 06:15 -kor

#1694 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 12:13

Knife and pistol server-en medic-el, shock paddles-el:

KépKépKépKép
Kép

#1695 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 12:21

Kevés vagy :p  :Đ

#1696 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 12:33

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 13:21

Kevés vagy :p  :Đ

Reggelente nem tudom, hányan szoktatok játszani innen, én mostanság, olyan 10 körül kezdek játszani 11-ig, mert akkor megy az m1-en a titokzatos násztya című orosz amerikai sorozat :D Szóval reggelente kevés knife and pistol server van, amelyiken játszanak is, amelyik pedig van, az általában tengerentúli legalábbis a 200-as pingből ítélve :( Ugye ott kb hajnali két óra van.

Most pl a fenti képek a Knife Only #1 in USA szerveren készültek játék közben.

Kép

Na igen két év alatt én sem sokallom ezt a pontot :(

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 06. 01. 12:34 -kor

#1697 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 16:39

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 7:15

Már megint a régi téma? Őszinte leszek(nincs semmi bajom veled, hidd el ;)) 3 lehetőség van: vagy tényleg csalsz vagy nem vagy pedig csaltál, de most már nem. Mindegyik lehetőségnél KERÜLD a magyar szervereket! Most hadd ne indokolgassam... ;)

ON:

Tegnap toltam egy órát, egy hónap kihagyás után. Dalian Plant-on, a kínai reptér végéről megyünk ki kisautóval, erre jön felénk a saját repcsi az égből(!) ezerrel. Kicsit csúszik(!) a betonon, felborít minket(!), félig a rácson vagyunk, épphogy kiugrunk a kocsiból. Csak ezután robbant fel a repcsi :D  :omg: Élve megúsztuk  :eek:  :D  :think:

Érdemben is reflektáljak ;)
Nem szoktam, házak alatt tanyátverni, a magyar szervereken sem szeretek játszani és nem is szoktam játszani a magyar szervereken, mert a magyar Battlefield adminok tisztelet a kivételnek, beképzeltek, a szerverek pedig laggzanak és ezt rajtam kivül sokan kifogásolják, a nagy BF -esek is mind külföldi szervereken játszanak általában.  Tehát a játékélmány romlás rajtam kivül másokat is zavart, elég megnézni hányan játszanak HU-s szervereken Battlefield 2-vel... Battlefield 2142 magyar ranked szerver meg nincs is.

A magyar BF2 Scene ( közösség nagyrésze) szerintem modortalan, de mivel jól nevelt ember vagyok, nem írom azt hogy bunkó...

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 06. 01. 16:43 -kor

#1698 Felhasználó inaktív   rzerge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 19:41

Sziasztok!
EGy kis segítség kéne. Mostanság jutottam hozzá egy logitech force 3d pro joy-hoz. Eddig (egész jól :Đ ) ment a helizés. MOst viszont kirpószáltam a joystick-kal, és hát mit ne mondjak... mint mikor kijött a game és először próbáltam egérrel helizni....  :D
Szóval csak sok gyakorlás, vagy esetleg van vmi amire figyelni kell vagy ilyesmi? Láttam a helibeállításnál vmi yaw factor és pitch factor csúszka, és lövésem... :) Én mint kezdő :lama: ezen a téren... Sensitivity mekkorára érdemes állítani? Gondolom ez egyéni függő, de azért mégis, kinek mi?  :cool:
Kössze  :respect:  :respect:

Szerkesztette: rzerge 2007. 06. 05. 19:45 -kor

AsusP5K Premium/wifi,Intel-e6550,KingmaxMars 2x1gb-1066mhz,Gainward8800gt 512mb,Samsung160gb sata,WD3200AAKS,Pioneer d110dvd rw,TaganTG420-U1

#1699 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 05. 21:29

Hát én úgy vagyok vele, hogy a repülőhöz joystick kell, de eli szerintem billentyűzettel jobb.
KomposztWC

#1700 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 15:28

Úgy néz ki lesz új map, melynek a neve Highway Tampa. Legalábbis erre lehet következtetni a Message From EA ablakból.

Kép

http://www.battlefield.ea.com/battlefield/...ews_060507.aspx

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 06. 06. 15:48 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87