Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2007. 10. 31. 12:43
start menü>futtatás>netsh
beindul, beírod:
ras
set tracing PPP enable
a c/windows/tracing könyvtárban lesz a ppp.log file.
Fellépsz, játszol. Csinálsz egy logot saját lelépésről, és kivársz egyet amikor ledob. A kettő közötti különbség a megoldás.
set tracing PPP disable és exit netsh ha befejezted.
Szerintem tűzfal nélkül ne játsz. Nem hinném hogy azzal van a baj.
beindul, beírod:
ras
set tracing PPP enable
Fellépsz, játszol. Csinálsz egy logot saját lelépésről, és kivársz egyet amikor ledob. A kettő közötti különbség a megoldás.
Elküldve: 2007. 11. 03. 00:15
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 12:43
start menü>futtatás>netsh
beindul, beírod:
ras
set tracing PPP enable
beindul, beírod:
ras
set tracing PPP enable
Hali!
Mindent úgy csináltam, ahogy írtad, próbáltam teljesen az elejétől indítani a játékot, szervert választani, elindítani, ESC, disconnect, kilépni a játékból. Meg próbáltam úgy is, hogy nem léptem ki a játékból, úgyanúgy visszamentem a szerverre, és ledobott, de a PPP fájl tök üres maradt mindig, nem logolt semmit. :confused: Na ilyenkor mi van? Biztos jól csináltuk?
Elküldve: 2007. 11. 03. 16:38
Először indít netshell, utána fellép a netre, játék beindít, játszik. Aztán játék abbahagy, lelép, netshell leállít. Ebben a sorrendben nálam működik.
Elküldve: 2007. 11. 04. 22:34
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. nov. 3., szombat - 16:38
Először indít netshell, utána fellép a netre, játék beindít, játszik. Aztán játék abbahagy, lelép, netshell leállít. Ebben a sorrendben nálam működik.
Szia! Én már próbáltam így is, meg mindenhogy, de ez a netsh nem csinál, csak egy 0 bájtos txt fájl-t! Na mindegy! Viszont volt repatch, reinstall BF2, a hiba ugyanaz maradt! Letöltöttem a CCleaner-t, Spybot S&D-t, le is futtattam, jópár dolgot helyreraktak, újraindítás után jól ment a BF! Viszont a S&D visszakapcsolta a winf*s biztonsági riasztását, azt újra kilőttem, és megint itt a próbléma a server disconnect-tel! Megint CC, megint S&D, és jó a kapcsolat, nem dobál le! Mi az az ~e5.0001 alkalmazás a feladatkezelőben? Az is csinálhatja a bibit?
Köszi: Cs.
Szerkesztette: CsabaHUNDeath 2007. 11. 04. 22:35 -kor
Elküldve: 2007. 11. 05. 01:21
Idézet: CsabaHUNDeath - Dátum: 2007. nov. 4., vasárnap - 22:34
Szia! Én már próbáltam így is, meg mindenhogy, de ez a netsh nem csinál, csak egy 0 bájtos txt fájl-t! Na mindegy! Viszont volt repatch, reinstall BF2, a hiba ugyanaz maradt! Letöltöttem a CCleaner-t, Spybot S&D-t, le is futtattam, jópár dolgot helyreraktak, újraindítás után jól ment a BF! Viszont a S&D visszakapcsolta a winf*s biztonsági riasztását, azt újra kilőttem, és megint itt a próbléma a server disconnect-tel! Megint CC, megint S&D, és jó a kapcsolat, nem dobál le! Mi az az ~e5.0001 alkalmazás a feladatkezelőben? Az is csinálhatja a bibit?
Az ~e5.0001 asszem a SafeDisk másolásvédelmi eljárás velejárója. Az mindenkinél fut, nélküle nem megy a játék sem szerintem. Nem valószínű, hogy az okozza a hibát.
Elküldve: 2007. 11. 05. 11:33
Hamarosan újra levegőbe emelkedhet az F-35-ös vadászgép
Csak gondoltam, megemlitem, vmennyire a temaba vag.
Csak gondoltam, megemlitem, vmennyire a temaba vag.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2007. 11. 06. 00:18
Idézet: Taranis - Dátum: 2007. nov. 5., hétfő - 1:21
Az ~e5.0001 asszem a SafeDisk másolásvédelmi eljárás velejárója. Az mindenkinél fut, nélküle nem megy a játék sem szerintem. Nem valószínű, hogy az okozza a hibát.
Kőszi!
Cs.
Szerkesztette: CsabaHUNDeath 2007. 11. 06. 00:24 -kor
Elküldve: 2007. 11. 06. 19:49
Idézet: CsabaHUNDeath - Dátum: 2007. nov. 4., vasárnap - 23:34
Szia! Én már próbáltam így is, meg mindenhogy, de ez a netsh nem csinál, csak egy 0 bájtos txt fájl-t!
Látatlanban nem tudok okosabb lenni. Nálam megy a log meg az ip maszk... A legfapadosabb módon.
Ha nincs jobb egy teljes reinstall a következő lépés. De tényleg az alapoktól, újra partícionálva és formázva az összes vinyót. A re patch semmit sem ér.
Elküldve: 2007. 11. 08. 16:38
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. nov. 6., kedd - 19:49
Látatlanban nem tudok okosabb lenni. Nálam megy a log meg az ip maszk... A legfapadosabb módon.
Ha nincs jobb egy teljes reinstall a következő lépés. De tényleg az alapoktól, újra partícionálva és formázva az összes vinyót. A re patch semmit sem ér.
A fapadosat mire értetted? Csökkentett mód, vagy mi?
Teljes reinstallra nem vállalkoznék, mert előtte, legalább egy hétig, csak adatokat mentenék, rendszereznék, archiválnák, ezt pedig az ellenségemnek sem kívánom!
Thx: Cs.
Szerkesztette: CsabaHUNDeath 2007. 11. 08. 16:38 -kor
Elküldve: 2007. 11. 08. 21:05
Idézet: CsabaHUNDeath - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 16:38
A fapadosat mire értetted? Csökkentett mód, vagy mi?
Teljes reinstallra nem vállalkoznék, mert előtte, legalább egy hétig, csak adatokat mentenék, rendszereznék, archiválnák, ezt pedig az ellenségemnek sem kívánom!
Folyamatosan rendben kell tartani a cumókat, nekem is tele van a 3 vinyó, de 1 óra alatt működő windows-t csinálok bármikor
Elküldve: 2007. 11. 10. 20:34
Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. nov. 10., szombat - 20:11
hol játszottad ezt a meccset ?
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2007. 11. 11. 09:07
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. nov. 10., szombat - 20:34
hol játszottad ezt a meccset ? 
Egy inf. only Spec Force szerveren, tök véletlenül választottam ki. Mostanában csak SF-el játszok. Volt több hasonló köröm is tegnap
Elküldve: 2007. 11. 18. 01:23
Kis gondom támadt a játékkal, nemrég vettem és frankón ment is 1.41 javítással.
De ujra kellett telepitenem a windózt azóta induláskor csak feldobja a logót és hallani tölt egy kicsit és nem történik semmi.
Próbáltam uninstall, reinstall, legujabb nvidia driver , 1.41 felrak, meg alapon is .
Mi lehet a megoldás ?
Köszönöm a segítséget !
De ujra kellett telepitenem a windózt azóta induláskor csak feldobja a logót és hallani tölt egy kicsit és nem történik semmi.
Próbáltam uninstall, reinstall, legujabb nvidia driver , 1.41 felrak, meg alapon is .
Mi lehet a megoldás ?
Köszönöm a segítséget !
Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *
Elküldve: 2007. 11. 18. 15:56
Idézet: Pancser - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 1:23
Kis gondom támadt a játékkal, nemrég vettem és frankón ment is 1.41 javítással.
Mi lehet a megoldás ?
Köszönöm a segítséget !
Mi lehet a megoldás ?
Köszönöm a segítséget !
Szokásos mágikus bfbug. Próbáld azt a driverkörnyezetet reprodukálni, ami akkor volt, amikor ment a bf. Legújabb nv driver alatt én a 169.09 est érteném. 0.2 vel próbáltam, tökéletesen futott. Nem valószínű, de talán nv control panelen van bekapcsolva valami, ami miatt fagy. Esetleg olyan felbontás és/vagy frissítéssel indul, amit nem bír a monitorod. Ha van refreshlock, azt állítsd át, vagy kapcsold ki.
Próbáld azt is, hogy ami a háttérben fut, pl vírusírtó, tűzfal, egyéb vackok, azokat egyenként kilövöd, lehet, hogy összeakad valamelyikkel.
Elküldve: 2007. 11. 18. 16:30
Esetleg a Dokumentumok/Battlefield 2/Profiles/Default ill. a rendes profilod (000x nevű) mappájában lévő video.con file-t nevezd át valami másra, indításkor újra létrehozza a progi. Nekem driver csere után volt valamiért ugyanez a jelenség, bár az Radeon kártya volt...
Elküldve: 2007. 11. 18. 17:08
Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 15:30
Esetleg a Dokumentumok/Battlefield 2/Profiles/Default ill. a rendes profilod (000x nevű) mappájában lévő video.con file-t nevezd át valami másra, indításkor újra létrehozza a progi. Nekem driver csere után volt valamiért ugyanez a jelenség, bár az Radeon kártya volt...
Nem fogod elhinni mi volt a baj !
Kicsi volt swap file....
Jól megszivatott a winfos , vagy 3x telepitetem miatta.
Átrakatam egy másik meghajtóra a swapot oszt jó lett minden.
Csak azért irom meg hogy más ne szivjon vele.
Csillagokat szeretnék !
Elküldve: 2007. 11. 18. 17:22
Idézet: Pancser - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 17:08
Nem fogod elhinni mi volt a baj !
Kicsi volt swap file....
Kicsi volt swap file....
kéne már egy lista, hogy mi mindenre érzékeny a bf2, amitől fagyhat.
Vagy inkább egy olyan, hogy mire nem érzékeny, az rövidebb lenne
Elküldve: 2007. 11. 25. 08:21
Idézet: MaskimX - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 17:22
kéne már egy lista, hogy mi mindenre érzékeny a bf2, amitől fagyhat.
Mintha a többi játék bugmentes lenne...

Súgó
A téma zárva.