Battlefield 2 (II)
Elküldve: 2008. 02. 16. 20:18
Kikaptunk 3-0 -ra. Nekem jó a bejelentkezés. Nem próbáltál új karaktert csinálni?
Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2008. 02. 16. 20:22
Sajnálatos.
Mindjárt megnézem tudok e másikat csinálni.
SZERK: Na az elébb sikerült belépnem.
Eltérés van az online stat és a local stat között.
A locak elszámolta a pontokat.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2008. 02. 16. 21:02 -kor
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2008. 02. 16. 22:09
Idézet: szabi - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 20:22
Sajnálatos.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
Nem tudom pontosan mit értesz local stat alatt, de a webes (bf2s.com) stat lassabban, ritkábban frissül, mint az ingame. Az új rang viszont ingame is szokott késni.
Elküldve: 2008. 02. 16. 22:59
Jaja igy pontosabb ingame gondoltam.
Ezt a frissülés dolgot jó tudni.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 02. 17. 00:25
Idézet: szabi - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 22:59
Jaja igy pontosabb ingame gondoltam.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
Szabi, van xfire-ed?
Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 02. 17. 00:25 -kor
GoodSpeed
https://www.youtube.com/gsprof
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2008. 02. 17. 11:26
Nincs. Cimboráim használják én nem.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 02. 17. 19:19
BF2 Deluxe accot + gammát cserélnék más online játékra, pls pm ha érdekel valkit.
Elküldve: 2008. 02. 18. 10:50
Idézet: szabi - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 22:11
Plusz egyszer a játék ismeretlen oknál fogva kilépett.
Ez a Battlefield 2/2142-ben nem hiba, hanem gyárilag jár a játékhoz, mert eddig egyetlen patch sem gyógyította :Đ ...és akkor még nem is beszéltünk arról, amikor a Punkbuster szarakszik
Elküldve: 2008. 02. 18. 21:30
Hy
Ma épp játszottunk .. (milyen meglepő
) .. mikor cimborám mérges hangon ide nem illő jelzőket használva közölte, hogy kilépett a játék, mint nálam tegnap.
Mivel itt olvastam mondtam is neki ez nem hiba ez ficsőr.
Nah de kérdésem is lenne.
Tegnap és ma is tapasztaltam olyat, hogy a látótávolságomon túlról tüzelnek rám heli vagy repülővel.
Minden beállításom maxon van a "viewing distance"-t plusz 2xAA.
VGA beállítások is max, kivéve AA az "alkalmazásvezérelt" beállításon van.
Mivel csak igy kapok élsimítást a játékban, ez is "ficsőr".
Szóval mit kell tenni, hogy a látástávolság ok legyen?
Közben elkezdtem unlockolni fegyvereket. Szóval ez a kérdés megválaszolódott.
Amit nagy hiánynak érzek, az egyedi csomagösszeállítás. Nagyon jó lenne.
Üdv
szabi
Tegnap és ma is tapasztaltam olyat, hogy a látótávolságomon túlról tüzelnek rám heli vagy repülővel.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 02. 18. 22:37
Idézet: szabi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 21:30
Gyere codolni ott lehet.
Elküldve: 2008. 02. 18. 23:58
Idézet: szabi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 21:30
Hy
) .. mikor cimborám mérges hangon ide nem illő jelzőket használva közölte, hogy kilépett a játék, mint nálam tegnap.
Üdv
szabi
Üdv
szabi
A látótávolsághoz:
Helinél rakétával lőttek rád? Mert azt úgy szokták, hogy a TV guided rakétát kilövi a gunner, és egérrel a célra irányitja. Az indítás történhet látótávolságon kívül is. A repülőre már nincs sok ötletem, ha csak az nem hogy én így szoktam csinálni: Ráfordulok a "kifehéredett (az ellenfél által éppen foglalt) zászlóra és géppuskával már nagyon távolról lövöm a zászló környékét. Van esély a találatra. Talán így...
Az unlockhoz:
Játsz egy kört legalább a special forces-szel, mert akkor minden ranglépésnél két fegyvert választhatsz. Ne aggódj, visszamenőleg is megkapod az unlockokat.
Elküldve: 2008. 04. 08. 08:09
Idézet: lexatan - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 0:58
A látótávolsághoz:
Helinél rakétával lőttek rád? Mert azt úgy szokták, hogy a TV guided rakétát kilövi a gunner, és egérrel a célra irányitja. Az indítás történhet látótávolságon kívül is. A repülőre már nincs sok ötletem, ha csak az nem hogy én így szoktam csinálni: Ráfordulok a "kifehéredett (az ellenfél által éppen foglalt) zászlóra és géppuskával már nagyon távolról lövöm a zászló környékét. Van esély a találatra. Talán így...
Hy
Kiprobáltuk tegnap, a TV guided rakéta nem megy el látótávolságon túlra.
Megsemmisül bizonyos távolság után, de az még a látótávon belül van.
Repülővel azota is szoktam igy járni, kilönek látótávon túlról.
Ez hogy lehetséges? klikk és klikk?
Ennyi ponttal?
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 04. 08. 09:46
Idézet: szabi - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 8:09
Elmegy az ködhatáron túlra, csak nem minden pályán. Próbáld ki pl omanon. Ott asszem 350m a ködhatár, a tv lőtávja meg 450m. Ugyanez van sharqin, dragonon is.
Akinek meg magas a rangja, de kevés a pontja, azt valamiért resetelték. Ilyenkor csak a pontokat veszik el, a rangot nem.
Elküldve: 2008. 04. 08. 09:53
Köszi.
Ezt sem tudtam eddig.
Üdv
szabi
Ezt sem tudtam eddig.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 05. 10. 21:43
Hello!
Elég régóta játszok a gammel de még nem jutott eszembe ilyesmi.....Arra gondoltam, ha van itthon ps2 joystick meg usb átalakító akkor miért ne kössem rá. Csakhogy olyan problémám adódott hogy a BF2 magátlól nem ismeri fel a joyt ezért nem programozza magától és kézileg kell. és a gyalogos ember (járműveknél van ilyen opció) nem tud célózni mert nincs olyan pont ami az eglrre is vonatkozik. Nem tudnátok valami tanácsot hogy lehetne megcsinálni? Vagy maradjak a G15+egér összeállításnál?
Előre is köszi.
Elég régóta játszok a gammel de még nem jutott eszembe ilyesmi.....Arra gondoltam, ha van itthon ps2 joystick meg usb átalakító akkor miért ne kössem rá. Csakhogy olyan problémám adódott hogy a BF2 magátlól nem ismeri fel a joyt ezért nem programozza magától és kézileg kell. és a gyalogos ember (járműveknél van ilyen opció) nem tud célózni mert nincs olyan pont ami az eglrre is vonatkozik. Nem tudnátok valami tanácsot hogy lehetne megcsinálni? Vagy maradjak a G15+egér összeállításnál?
Előre is köszi.
Elküldve: 2008. 05. 23. 08:30
Három hónap alatt tegnap történt meg először, jó volt repülni a játékban.
Olyan szerveren voltam, ahol hozzám hasonló játékosok voltak igy egész sokáig a levegőben tudtam maradni.
Sajnos ez nagyon ritka, majd minden szerveren van 3-4 "bf2 lemezzel születtem" játékos akik mellett egyszerüen nem lehet játszani.
Késöbb fel is jött egy mókus aki mellett már nem lehetett repülni.
Aztán rácsodálkoznak, hogy miért maradnak egyedül a szerveren mert a többség inkább másikat keres.
Másik mikor nem engedik betörni az ellent a játéktérre.
Az ellenfél játékosai nem tudnak játszani, illeve a saját csapat játékosai sem hisz nincs kivel.
2-3 játékos igy tönkreteszi a többi 20-30 szórakózását.
Eltelik a játékidő, játék nélkül.
Irreálisan erősek a repülők.
Három hónapja 4-en vettük meg a játékot, ketten közülük már nem játszanak vele, 3. cimborám nagy ritkán még szokott, egyenlőre én még játszok, de lassan elmegy a kedvem tőle.
Szerencsére néha belefutok ilyen "lájtos" szerverekbe akkor tényleg szórakoztató, de sajna ez ritka.
Szeretem mikor nyitott a küzdelem megesett, hogy 20 ponttal a vége elött fordított az ellen - előtte 3x fordult át egyik másik csapat javára a vezetés - végül pár ponttal kikpatunk ennek ellenére igazán jó volt a játék.
Viszont mikor a profik letarolják a pályát kikapunk 200-0 aránnyal még lelöni sem tudok senkit a többiek hasonlóan járnak az minden csak nem "pléj end hev fán" érzés.
Na ilyenkor jópáran megyünk másik szervert keresni.
Nem tudom meddig fogok még játszani 3 havi tapasztalattal ez a véleményem.
Üdv
szabi
Olyan szerveren voltam, ahol hozzám hasonló játékosok voltak igy egész sokáig a levegőben tudtam maradni.
Sajnos ez nagyon ritka, majd minden szerveren van 3-4 "bf2 lemezzel születtem" játékos akik mellett egyszerüen nem lehet játszani.
Késöbb fel is jött egy mókus aki mellett már nem lehetett repülni.
Aztán rácsodálkoznak, hogy miért maradnak egyedül a szerveren mert a többség inkább másikat keres.
Másik mikor nem engedik betörni az ellent a játéktérre.
Az ellenfél játékosai nem tudnak játszani, illeve a saját csapat játékosai sem hisz nincs kivel.
2-3 játékos igy tönkreteszi a többi 20-30 szórakózását.
Eltelik a játékidő, játék nélkül.
Irreálisan erősek a repülők.
Három hónapja 4-en vettük meg a játékot, ketten közülük már nem játszanak vele, 3. cimborám nagy ritkán még szokott, egyenlőre én még játszok, de lassan elmegy a kedvem tőle.
Szerencsére néha belefutok ilyen "lájtos" szerverekbe akkor tényleg szórakoztató, de sajna ez ritka.
Szeretem mikor nyitott a küzdelem megesett, hogy 20 ponttal a vége elött fordított az ellen - előtte 3x fordult át egyik másik csapat javára a vezetés - végül pár ponttal kikpatunk ennek ellenére igazán jó volt a játék.
Viszont mikor a profik letarolják a pályát kikapunk 200-0 aránnyal még lelöni sem tudok senkit a többiek hasonlóan járnak az minden csak nem "pléj end hev fán" érzés.
Na ilyenkor jópáran megyünk másik szervert keresni.
Nem tudom meddig fogok még játszani 3 havi tapasztalattal ez a véleményem.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 05. 23. 12:41
Helyesbítek, irreális a J-10.
Megjegyzem, hogy repülővel nem lehet pályát nyerni. Persze ügyesnek kell lenni, meg azt sem árt, ha értelmes a csapatod.
Mellesleg én is arra törekszem, hogy az ellenfél ne jusson szóhoz, mert alapvetően azért nyerni szeretnék.
Amúgy jellemzően Wake Island, ahol ezt meg lehet tenni. Persze velem is előfordul, hogy szervert váltok, nem mindig van kedvem végig szívni egy csapattal, mikor 20-ból 10 ember akkor is a hajón van, mikor épp van zászló a szigeten. Vagy amikor egymást ölik a repcsiért induláskor, mikor annak a pályának az a kulcsa, hogy még az elején beérj a szigetre.
Mondjuk én 3 év után most csináltam meg a repülősdiből 50 órát. Eleinte én is gyűlöltem, mikor egyetlen gyalogosra (rám) dobják a 2-4 bombát, ami egy tanknak is elég. Meg kell tanulni, hol vannak azok a helyek, ahová nehéz bepottyantani az égi áldást, vagy vannak pályák, ahol nincs repülő, ott lehet fejlődni rendesen.
Megjegyzem, hogy repülővel nem lehet pályát nyerni. Persze ügyesnek kell lenni, meg azt sem árt, ha értelmes a csapatod.
Mellesleg én is arra törekszem, hogy az ellenfél ne jusson szóhoz, mert alapvetően azért nyerni szeretnék.
Mondjuk én 3 év után most csináltam meg a repülősdiből 50 órát. Eleinte én is gyűlöltem, mikor egyetlen gyalogosra (rám) dobják a 2-4 bombát, ami egy tanknak is elég. Meg kell tanulni, hol vannak azok a helyek, ahová nehéz bepottyantani az égi áldást, vagy vannak pályák, ahol nincs repülő, ott lehet fejlődni rendesen.
Elküldve: 2008. 05. 23. 13:53
Meglestem a statodat.
Látom veled sem kell összeakadni egy szerveren.
Amúgy arányaiban én sokkal többször váltok szervert.
Van amit meg nem is értek miképp lehet összeszedni. Badges, Medals vagy Ribbons követelmények.
Persze úgy gondolom mikor a játék újdonság volt ennélfogva a játékosok is kezdők voltak, kicsit több dolgot lehetett megcsinálni mint most mikor sok a régi játékos igy a kezdőknek mint én nem terem úgy babér.
Üdv
szabi
Látom veled sem kell összeakadni egy szerveren.
Amúgy arányaiban én sokkal többször váltok szervert.
Van amit meg nem is értek miképp lehet összeszedni. Badges, Medals vagy Ribbons követelmények.
Persze úgy gondolom mikor a játék újdonság volt ennélfogva a játékosok is kezdők voltak, kicsit több dolgot lehetett megcsinálni mint most mikor sok a régi játékos igy a kezdőknek mint én nem terem úgy babér.
Üdv
szabi
BF2 /
/ BF3
BF2 /
Elküldve: 2008. 05. 23. 15:24
minden online játék ilyen. megszoksz vagy megszöksz
újoncként bekapcsolódni nehéz, de kitartás
Vagy: megvárod a BF3-at és megjelenéskor megveszed.
újoncként bekapcsolódni nehéz, de kitartás
Vagy: megvárod a BF3-at és megjelenéskor megveszed.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.