Rémlátó, köszi a BUMP-ot, mindannyiunk nevében...
Nem említettem volna itt is a "Loony Park" modot korábban? Hmm... Mindenesetre amit írtál róla, az szentigaz: nem lehet 5-csillagra megcsinálni, és bizony tényleg igen kemény, nem is egy helyen. Pár helyen találtam benne bugot is, de szerencsére ezektől még végigvihető...
Aztán pár kiegészítés a "Loony Park"-hoz...
1. Lehetséges az összes objektum lerombolása még a hullámvasutazás előtt, mégpedig a végén 36/41-ről az utolsó 5 EGY pontból lerombolható! Több ilyen pont is van, egyet, a legegyszerűbbet majd be fogom mutatni az Experience #3-ban...
2. A "villamosszékes csöki" (hehe, nice name!
- Démon-módban...
- Kártyákkal: pl. a The Sceptre (egy lövés és vége) vagy pedig Rage (4X sebzés) és lőni kell egy ideig...
- Csak úgy, "simán" is... Ha elég ideig lőjük, egy idő után bizony lemászik a "trónról". A legutóbb pl. pontosan ezt csináltam: felmentem a sátor tetejére (bodysurf-technika: amikor pl. egy nyúzott hullát használunk PK-Jumphoz), kifeszítettem a PK sugarát, hogy vágja a nyomorékot..és elmentem enni, a gépet meg hagytam. Mire visszaértem, végzett is a Killer..a csöki már nem volt a helyén...
És a poén az, hogy ugyanezek a dolgok működnek a "Catacombs" utolsó vámpírjával is... Lehet, hogy felveszem ezeket is az E3-ba, csupán érdekességként, de még nem biztos... A lényeg, hogy ezeknek az ellenfeleknek is csupán igen magas HP-jük van, és ha elég türelmesek vagyunk, akkor ugyanúgy a Pokolra küldhetők, mint a többiek...
Viszont a trükköt a Health Stealerrel nem ismertem..vagy legalábbis nem gondoltam rá és soha nem is próbáltam. Pedig klassz dolog! De már nem is tudom mióta nem játszottam kártyákkal egyáltalán...
Amúgy még mindig nem untam rá a játékra. Nemrég szereztem az upgrade-elt gépbe egy 6600 GT kártyát, és most az SP-ben élvezkedem vele..tiszta jó így, minden effekt on...
Az utóbbi időben amúgy némileg hátráltatott, hogy az egerem jobb gombja tönkrement: kattant, de nem történt semmi..PeTjA szerint ilyenkor egy szenzor megy ki belül..összesen 3 hetet kellett várnom a garanciális ügyintézésre. És sajnos ez egy tipikus hiba ezekkel az egerekkel...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 08. 13. 18:55 -kor

Súgó
A téma zárva.