Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 15:35
Fagyasztásnak működnie kellene.
A sámánok pedig telepatikusan támadnak, sehogy sem lehet elkerülni a támadásukat. Gyorsan szét kell őket kapni.

...a voice from the darkness.....
Cadaver, ez így nem teljesen igaz: amíg nem látják Danielt (aki a játékban technikailag egy nagy fehér kocka

), addig semmit nem tudnak ártani neki. Tehát el kell előlük bújni pl. egy szikla mögé és onnan kitámadni időnként, majd vissza a szikla mögé. Ha meglátnak, kell nekik egy kis idő a támadáshoz. Utálatos ellenfelek egyébként, az szentigaz, főleg a "Stone Pit"-en, ahol még erősebbek is, mert pl. nem fog rajtuk a Freezer... Szóval ahogy' mondod, olyan gyorsan szét kell őket szedni, amilyen gyorsan csak lehet, mert pillanatok alatt képesek rossz értelemben bevégezni Daniel küldetését...
Péter, a jelenség teljesen normális, és én sem szeretem az ilyesmit egyébként: amikor beteszed a CD-t, az "Autorun.inf" alapján elindítja a telepítőt, az meg beszól, hogy a játék már telepítve van. Két dolgot tehetsz... Az egyik, hogy simán kilépsz mindig a telepítőből (ezt teheted, ha elfelejtetted a második lehetőséget

). A második lehetőség pedig az, hogy a SHIFT-et lenyomva tartod néhány másodpercig, miközben a CD-t beteszed: ilyenkor ugyanis nem foglalkozik a rendszer az autorunnal (csak tényleg várj vele eleget, hadd olvassa be a lemezt rendesen, mert ha túl gyorsan elengeded a SHIFT-et, akkor mégis elindítja a telepítőt)... Na jó, harmadik lehetőségként meg a Windows-ban is kikapcsolhatod ezt az autorun-funkciót...
A luciferes dologra meg most nem emlékszem..hmm... Majd legközelebb meglesem, ha nem találok olyan screenshotot, amiből meg tudom állapítani. Bár nem emlékszem ilyesmire...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 15. 21:07 -kor